Adolf Filip wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Adolf Filip - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Pardubice
Country:
Age:
† 76 years
Death:
Occupation:
actor

Adolf Filip - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
8 January 1931 - uknown time (?)
House system:
no system
(Adolf Filip 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Adolf Filip
Date of Birth - Jan 8, 1931
(actor, instagram)

Adolf Filip - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2004) - Der Neunte Tag
(2002) - Kožené slunce
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2000) - P.F.
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Králův šašek
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Dědo, čaruj
(1995) - Netrpělivost srdce
(1994) - Vekslák aneb Staré zlaté časy
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - La Vallée de la lune
(1993) - Jak se ztratit ve zlém světě
(1990) - Zvláštní bytosti
(1990) - Chybná diagnóza
(1989) - Trezor
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Poklesky zralých mužů
(1987) - Arabesky
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Mladé víno
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Povídky malostranské: Hastrman
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1984) - Kukulka w ciemnym lesie
(1984) - Kariéra
(1984) - Jak básníci přicházejí o iluze
(1984) - Dlouhý čas naděje
(1983) - Psí kůže
(1983) - Gmadlobt Ratili
(1983) - O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Ale je ženatý
(1981) - Příjemce platí v dolarech
(1981) - O Vánocích už nechci slyšet ani slovo
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Měsíční tónina
(1980) - Za trnkovým keřem
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Na pytlácké stezce
(1979) - Na koho to slovo padne...
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Slečna Rajka
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Rudý primátor
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Long Live Ghosts!
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Parta hic
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Bouřlivé víno
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Zaklęte rewiry
(1975) - Čert na zemi
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Tobě hrana zvonit nebude
(1974) - Sokolovo
(1974) - Manželské štěstí
(1974) - Kdo hledá, najde
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Zlá noc
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Schüsse in Marienbad
(1973) - Tichý svědek
(1973) - Počkám, až zabiješ
(1973) - Kukačky
(1972) - Klíč pod rohožkou
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Temná brána noci
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Chance
(1971) - Lekce
(1971) - Klíč
(1971) - Chléb a písně
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1970) - Kouzelný dům
(1968) - Raport
(1966) - Sebevrah
(1966) - Pfeifen, Betten, Turteltauben
(1959) - Vstup zakázán
Adolf Filip 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Adolf Filip, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
17°15’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Horse

Horse (Metal)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
8

Birthday 8th - Balance

Numerology - Birthday Number
These people are full of energy. They have leadership inclinations. They are intelligent, quick-witted and enterprising. They have good imagination. They are hardworking and determined.

Adolf Filip 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Adolf Filip - actor

Adolf Filip was born on January 8, 1931 in Pardubice
Adolf Filip at:
Wikipedia.orgAdolf Filip full biography - Wikipedia
Famous people born on
August 19th
(Today)
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) actor
Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42nd President of the United States
Francie Coco Chanel
(*1883) designer
Jižní Afrika Reeva Steenkamp
(*1983) model
Spojené státy Peter Gallagher
(*1955) actor
Adolf Filip
Planet positions:
SunSun
Capricorn
17°15’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
11°43’
R
VenusVenus
Sagittarius
3°17’
 
MarsMars
Leo
13°51’
R
JupiterJupiter
Cancer
15°13’
R
SaturnSaturn
Capricorn
14°35’
 
UranusUranus
Aries
11°34’
 
NeptuneNeptune
Virgo
5°31’
R
PlutoPluto
Cancer
19°51’
R
NodeNode (M)
Aries
19°12’
R
LilithLilith (M)
Pisces
6°39’
 
ChironChiron
Taurus
14°07’
R
Elements:
4xFireFire
7xEarthEarth
0xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
August 20th
(Tomorrow)
Spojené státy Joan Allen
(*1956) actress
Spojené státy Jim Reeves
(*1923) composer, guitarist, singer
Velká Británie Robert Plant
(*1948) singer
Spojené státy Demi Lovato
(*1992) musician, singer, actress
Spojené státy H. P. Lovecraft
(*1890) writer
Famous people who passed away on August 19th
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) director, actor
Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanic, inventor and physicist
Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) composer
Španělsko Federico García Lorca
(*1898 - 1936) writer, actor, scriptwriter
Lucembursko Hugo Gernsback
(*1884 - 1967) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »