Alena Kreuzmannová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Alena Kreuzmannová - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 63 years
Death:
Occupation:
actress

Alena Kreuzmannová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
15 October 1929 - uknown time (?)
House system:
no system
(Alena Kreuzmannová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Alena Kreuzmannová
Date of Birth Oct 15, 1929
(actress, instagram)

Alena Kreuzmannová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1997) - Úsměvy
(1993) - Sedmero krkavců
(1993) - O zázračné mouše
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Arachné
(1991) - Ztracená dcera z Frýdlantu hradu
(1991) - Víla z jeskyně zla
(1991) - Skús ma objať
(1991) - Kosmická čarodějnice v Čeboni
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1991) - Hledání v bílém obdélníku
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - Vracenky
(1990) - Smrt barona Gandary
(1990) - O hloupé havířce
(1990) - Motýlí čas
(1990) - Den D Dáši B
(1989) - Značka: Na dožití
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Strom pohádek: Dobro a zlo
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1988) - Zlatý copánek
(1988) - Ten zázračný dotek lásky
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Případ se psem
(1988) - Někdo schází u stolu
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Voňavé haraburdí (TV series)
(1987) - Vltavská víla
(1987) - Uloupené dětství
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Srdíčko
(1987) - Sněhová královna
(1987) - Otevřené okno
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Kam, pánové, kam jdete?
(1987) - Honza a drak
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Rubínová pohádka
(1986) - Pohádka o lidské duši
(1986) - Peníze a krev
(1986) - O Popelákovi
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - I tobě se to může stát
(1985) - Vodník v pivovaře
(1985) - Moje zlaté holky
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - O nosaté čarodějnici
(1984) - O líné Nitce a prstýnku s rubínem
(1984) - Jak básníci přicházejí o iluze
(1984) - Druhý tah pěšcem
(1984) - Čertův švagr
(1984) - Budulínek Mandelinka
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Zuzana Vojířová
(1983) - O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle
(1983) - Obraz
(1983) - Navždy do dálek Tichomoří
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna
(1982) - Šťastný domov
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1981) - Nová dvojpohádka z lesa
(1981) - Dostih
(1980) - O Ptáku Ohniváku
(1980) - Kluci z bronzu
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Paragraf 224
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Lůžko
(1978) - Rovnice o jedné krásné neznámé
(1978) - Příběhy cvrčka a štěňátka (TV series)
(1978) - O vysoké věži
(1978) - Der Katzenprinz
(1978) - Jak dostat tatínka do polepšovny
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Stránky z deníku
(1977) - Spáč
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Hrachová polívka
(1975) - Bohoušův syn
(1975) - Bakaláři: Vánoce, na které nikdy nezapomenu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1973) - Vítr
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1971) - Škola za školou
(1971) - Podezřelé prázdniny
(1971) - Návrat pana Ryšánka
(1971) - Kam slunce nechodí...
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1970) - The Great Unknown
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Kateřina a její děti
(1970) - Kapacita
(1970) - Jak se stal hastrman v Rokytnici ševcem
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Dlouhá bílá nit
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Odvážná slečna
(1969) - Honza a zázračná fazole
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1969) - Buřič Jejího Veličenstva
(1968) - À quelques jours près...
(1968) - Pražské noci
(1968) - Naše bláznivá rodina
(1967) - Pohádka z tisíce a jedné noci
(1967) - The End of Agent W4C
(1967) - Kočka v dešti
(1966) - Sign of the Cancer
(1966) - Smrt za oponou
(1966) - Slečny přijdou později
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Jak se čerti rojili
(1965) - Ninety Degrees in the Shade
(1965) - Káťa a krokodýl
(1965) - Bloudění
(1964) - Záhadný pan Hyde
(1964) - Skok do tmy
(1964) - Komedie s Klikou
(1963) - The Golden Fern
(1963) - Začít znova
(1963) - Pražské blues
(1963) - Mykoin PH 510
(1963) - When the Cat Comes
(1962) - Zelené obzory
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Love without Words
(1961) - Kde řeky mají slunce
(1961) - Hledá se táta!
(1960) - Ledoví muži
(1960) - How the Puppy Felt Like Eating Some Honey
(1959) - Taková láska
(1959) - První parta
(1959) - Pět z milionu
(1959) - Medvěd a strašidla
(1959) - Křižovatky
(1959) - Kotě
(1959) - Jak se Franta naučil bát
(1959) - Docela všední neděle
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Scars of the Past
(1958) - Vynález zkázy
(1958) - Tři přání
(1958) - Zvijezda putuje na jug
(1958) - Cestou nejkrásnější
(1957) - Husy, bílé husy ...
(1957) - Vlčí jáma
(1957) - Tam na konečné
(1957) - Starý protiva
(1956) - Hory patří odvážným !
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Spartakiáda
(1955) - Příběh z naší farmy
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Návštěva z oblak
(1954) - Ještě svatba nebyla...
(1952) - Slovo dělá ženu
(1952) - Divotvorný klobouk
(1950) - Reed Bells
(1949) - Rodinné trampoty oficiála Tříšky
(1949) - DS - 70 nevyjíždí
(1948) - Léto
(1948) - The Red Lizard
(1947) - Premonition
(1947) - Poslední mohykán
(1944) - Předtucha
Alena Kreuzmannová 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Alena Kreuzmannová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
21°38’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Snake

Snake (Earth)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

Alena Kreuzmannová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Alena Kreuzmannová - actress

Alena Kreuzmannová was born on October 15, 1929 in Prague
Alena Kreuzmannová at:
Wikipedia.orgAlena Kreuzmannová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 26th
(Today)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Alena Kreuzmannová
Planet positions:
SunSun
Libra
21°38’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Libra
8°18’
R
VenusVenus
Virgo
24°11’
 
MarsMars
Scorpio
6°07’
 
JupiterJupiter
Gemini
16°14’
R
SaturnSaturn
Sagittarius
25°39’
 
UranusUranus
Aries
8°53’
R
NeptuneNeptune
Virgo
2°51’
 
PlutoPluto
Cancer
19°37’
 
NodeNode (M)
Taurus
13°02’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
16°18’
 
ChironChiron
Taurus
12°59’
R
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 27th
(Tomorrow)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Famous people who passed away on September 26th
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) actor, director, scriptwriter
Německo August Macke
(*1887 - 1914) German expressionist painter, member of the group Der Blaue Reiter
Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) singer
Itálie Alberto Moravia
(*1907 - 1990) writer
Spojené státy Valerie Bettis
(*1919 - 1982) dancer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »