Aleš Cibulka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Aleš Cibulka - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1977
Country:
Age:
42 years
Occupation:
writer, actor, presenter

Aleš Cibulka - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1977 (?)
House system:
no system (?)
(Aleš Cibulka 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Aleš Cibulka
Date of Birth - Year *1977
(writer, actor, presenter, instagram)

Aleš Cibulka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zábavný večer (TV pořad)
(2015) - To nejlepší z Cibulky
(2015) - Poslední zhasne
(2015) - Cibulkova zábavná tajenka
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Barrandovské narozeniny
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2015) - Stopy života - Svatba
(2015) - Stopy života - Poslední návrat
(2015) - Stopy života - Nejhorší zánět
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2015) - Stopy života - Mateřská láska
(2015) - Stopy života - Duch silnic
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2014) - Zlatý oříšek 2014
(2014) - Vše nejlepší
(2014) - Volejte Cibulkovi
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Models Ltd.
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Česká tajenka
(2013) - Což takhle dát si VIP?
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - Barrandovská abeceda
(2012) - Zlatý oříšek 2012
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Česká hlava 2012
(2012) - 13. komnata Pavla Sedláčka
(2011) - Zlatý oříšek 2011
(2011) - Kolo plné hvězd
(2011) - Česká hlava 2011
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - 13. komnata Ivana Krause
(2010) - Zlatý oříšek 2010
(2010) - Tajemství bulváru
(2010) - České hlavičky 2010
(2010) - Česká hlava 2010
(2009) - Zlatý oříšek 2009
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - České hlavičky 2009
(2009) - Česká hlava 2009
(2009) - 13. komnata Štěpána Raka
(2009) - 13. komnata Jana Pohana
(2009) - České milování (TV series)
(2008) - Zoom
(2008) - Zlatý oříšek 2008
(2008) - Experiment
(2008) - 13. komnata Vladimíra Brabce
(2008) - 13. komnata Tomáše Dvořáka
(2008) - 13. komnata Romana Vojtka
(2008) - 13. komnata Jitky Zelenohorské
(2008) - 13. komnata Áji Vrzáňové
(2007) - Zlatý oříšek 2007
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - 13. komnata Yvonne Přenosilové
(2007) - 13. komnata Michaely Kudláčkové
(2007) - 13. komnata Marie Retkové
(2007) - 13. komnata Jany Šulcové
(2007) - 13. komnata Jana Antonína Duchoslava
(2007) - Naška, slečna z dobré rodiny
(2006) - Zlatý oříšek 2006
(2006) - Čétéčko
(2006) - 13. komnata Dušana Kleina
(2005) - Zlatý oříšek 2005
(2005) - Všechnopárty
(2005) - O češtině
(2005) - Hvězdy letí do století
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV series)
(2004) - Zlatý oříšek 2004
(2004) - TýTý 2003
(2003) - Zlatý oříšek 2003
(2003) - Vyhlášení ankety TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2002
(2003) - Nadměrné maličkosti: Muž, kterého chtějí
(2001) - Uniforma
(2000) - Na palmě
(1999) - Banánové rybičky
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1994) - Snídaně s Novou
(1984) - Nedělní ráno

Aleš Cibulka - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Barrandovský Silvestr

Aleš Cibulka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
4°43’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Snake

Snake (Fire)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
25

Birthday 25th - Modesty

Numerology - Birthday Number
These people are modest and humble. They are sensitive and kind. They need a sensitive partner in their life. They are creative and entertaining. They are artistic. They have good imagination and talent.

Aleš Cibulka 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Aleš Cibulka - writer, actor, presenter

Aleš Cibulka was born Year *1977 in Czech City
Aleš Cibulka at:
Wikipedia.orgAleš Cibulka full biography - Wikipedia
Famous people born on
February 27th
(Today)
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) actor
Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) actress
Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) actress, director
Spojené státy Josh Groban
(*1981) composer, singer, actor
Spojené státy John Steinbeck
(*1902) writer
Aleš Cibulka
Planet positions:
SunSun
Aries
4°43’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Aries
14°03’
 
VenusVenus
Aries
22°45’
R
MarsMars
Pisces
4°13’
 
JupiterJupiter
Taurus
28°16’
 
SaturnSaturn
Leo
10°12’
R
UranusUranus
Scorpio
11°08’
R
NeptuneNeptune
Sagittarius
16°07’
R
PlutoPluto
Libra
13°02’
R
NodeNode (M)
Libra
25°27’
R
LilithLilith (M)
Taurus
26°42’
 
ChironChiron
Aries
29°48’
 
Elements:
6xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
February 28th
(Tomorrow)
Spojené státy John Turturro
(*1957) actor, director, scriptwriter
Kanada Frank Gehry
(*1929) US - Canadian architect
Polsko Nicolaus Copernicus
(*1473) astronomer, mathematician, lawyer, doctor
Velká Británie Mike Figgis
(*1948) director, actor
Spojené státy Robert Sean Leonard
(*1969) actor
Famous people who passed away on February 27th
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) actor, director
Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) actress
Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) fashion designer
Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) architect, designer
Rusko Boris Nemtsov
(*1959 - 2015) liberal politician, critic, mathematician, physicist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »