Alois Dvorský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Alois Dvorský - Birth Chart
(Alois Vanícek)

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Hořice
Country:
Age:
† 82 years
Occupation:
actor

Alois Dvorský - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
24 October 1883 - uknown time (?)
House system:
no system
(Alois Dvorský 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Alois Dvorský
Date of Birth - Oct 24, 1883
(actor, instagram)

Alois Dvorský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1978) - Magistři smíchu
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV series)
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1965) - Káťa a krokodýl
(1965) - Bílá paní
(1964) - Příběh dušičkový
(1964) - Místo v houfu
(1964) - Lemonade Joe or Horse Opera
(1964) - The Jester's Tale
(1963) - Dead, Read It!
(1963) - Modrý autobus
(1962) - Please Do Not Disturb
(1962) - Neklidnou hladinou
(1961) - Střevíčky
(1961) - Rabbits in the Tall Grass
(1961) - Florián
(1960) - Sedmý kontinent
(1960) - Černá sobota
(1959) - Jan Kašpar's Life
(1959) - Potěrjannaja fotografija
(1959) - První a poslední
(1959) - Princezna se zlatou hvězdou na čele
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - They Should Not Be Left Alone
(1958) - Povodeň
(1957) - Poslušne hlásim
(1957) - The Fifth Wheel to a Coach
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Události dne
(1956) - Hrátky s čertem
(1955) - Čert a Káča
(1954) - Ještě svatba nebyla...
(1954) - Frona
(1953) - Krejčovská povídka
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1953) - Jestřáb kontra Hrdlička
(1952) - Velké dobrodružství
(1952) - Písnička za groš
(1952) - Mladá léta
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Dovolená s Andělem
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - The Emperor's Baker - The Baker's Emperor
(1951) - Way Leading to Happiness
(1950) - Steel Town
(1950) - Posel úsvitu
(1950) - Pára nad hrncem
(1950) - Karhanova parta
(1950) - Bylo to v máji
(1949) - Vzbouření na vsi
(1949) - Pětistovka
(1949) - DS - 70 nevyjíždí
(1948) - Lost in the Suburbs
(1948) - Dnes neordinuji
(1947) - Parohy
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Nobody Knows Anything
(1947) - Muzikant
(1947) - Warriors of Faith
(1947) - Čapkovy povídky
(1946) - Guard 13
(1946) - Velký případ
(1946) - Průlom
(1946) - Pancho's Wedding
(1946) - Muži bez křídel
(1946) - Heroes Are Silent,The
(1945) - Rozina sebranec
(1944) - The Wedding Ring
(1944) - Děvčica z Beskyd
(1943) - Mlhy na blatech
(1943) - Bláhový sen
(1942) - I'll Be Right Over
(1942) - Pět strýců
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Karel a já
(1942) - Host do domu
(1941) - Station Master
(1941) - Pantáta Bezoušek
(1941) - Gabriela
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Poslední Podskalák
(1940) - Pohádka máje
(1940) - Píseň lásky
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Panna
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Muzikantská Liduška
(1940) - Madla zpívá Evropě
(1940) - Druhá směna
(1940) - Čekanky
(1940) - Artur and Leontýna
(1940) - Adam and Eva
(1939) - Ženy u benzinu
(1939) - V pokušení
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Teď zas my
(1939) - Srdce v celofánu
(1939) - Mrs Kacka Intervenes...
(1939) - Christian
(1939) - Kdybych byl tátou
(1939) - Dívka v modrém
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1938) - Včera neděle byla
(1938) - Vandiny trampoty
(1938) - Škola základ života!
(1938) - Slávko nedej se!
(1938) - Pozor, straší!
(1938) - Panenka
(1938) - Manželka něco tuší
(1938) - The Lantern
(1938) - Ideál septimy
(1938) - Duchacek Will Fix It
(1938) - The Way of the Cross
(1938) - The Guild of the Kutná Hora Virgins
(1938) - Boží mlýny
(1937) - Virginity
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Lidé pod horami
(1937) - Hordubalové
(1937) - Hlídač č. 47
(1937) - Harmonika
(1937) - Filosofská historie
(1937) - Falešná kočička
(1937) - Důvod k rozvodu
(1936) - Vzdušné torpédo 48
(1936) - Dobrodinec chudých psů
(1936) - Tvoje srdce inkognito
(1936) - Švadlenka
(1936) - Srdce v soumraku
(1936) - Páter Vojtěch
(1936) - Naše XI.
(1936) - Lojzička
(1936) - Komediantská princezna
(1936) - Děti velké lásky
(1935) - Král ulice
(1935) - Jedna z milionu
(1935) - Jedenácté přikázání
(1935) - Hrdina jedné noci
(1935) - Long Live the Dearly Departed
(1934) - Army Life - Cheerful Life
(1934) - Der Doppelbräutigam
(1934) - Žena, která ví, co chce
(1934) - Pozdní máj
(1934) - Poslední muž
(1934) - Polish Blood
(1934) - Pán na roztrhání
(1934) - Hudba srdcí
(1934) - Hrdinný kapitán Korkorán
(1934) - Hej-rup!
(1934) - Dokud máš maminku
(1933) - Life Is a Dog
(1933) - The Inspector General
(1932) - Růžové kombiné
(1932) - Malostranští mušketýři
(1932) - Lelicek in the Services of Sherlock Holmes
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1929) - Z českých mlýnů
(1929) - Pražské švadlenky
(1929) - Neviňátka
(1928) - Ve dvou se to lépe táhne
(1927) - An Old Gangster's Molls
(1926) - The Good Soldier Švejk
(1925) - Vyznavači slunce
(1925) - Otec a syn
(1923) - Hrabě Jaromír z Kolovrat
(1923) - The Kidnapping of Fux the Banker
(1923) - Tu ten kámen
(1922) - Proč se nesměješ
(1919) - Píseň lásky
Alois Dvorský 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Alois Dvorský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
0°44’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
24

Birthday 24th - Kindness

Numerology - Birthday Number
These people are very friendly, helpful and caring. They are sensitive, gentle, generous and kind. They have a methodical approach and are practical. They like harmony and beauty.

Alois Dvorský 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Alois Dvorský - actor

Alois Dvorský was born on October 24, 1883 in Hořice
Alois Dvorský at:
Wikipedia.orgAlois Dvorský full biography - Wikipedia
Famous people born on
August 15th
(Today)
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) actor, director, scriptwriter
Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) director, scriptwriter
Velká Británie Nigel Terry
(*1945) actor, film representative of King Arthur in Excalibur
Spojené státy Joe Jonas
(*1989) guitarist, singer, actor
Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) actress
Alois Dvorský
Planet positions:
SunSun
Scorpio
0°44’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Libra
12°40’
 
VenusVenus
Scorpio
9°29’
 
MarsMars
Leo
4°56’
 
JupiterJupiter
Leo
3°18’
 
SaturnSaturn
Gemini
9°13’
R
UranusUranus
Virgo
26°00’
 
NeptuneNeptune
Taurus
20°11’
R
PlutoPluto
Gemini
0°44’
R
NodeNode (M)
Scorpio
2°14’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
5°41’
 
ChironChiron
Gemini
2°33’
R
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
August 16th
(Tomorrow)
Francie Pierre Richard
(*1934) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Madonna
(*1958) actress, singer, composer, director, dancer, fashion designer
Německo Charles Bukowski
(*1920) writer, poet
Bělorusko Shimon Peres
(*1923) 9th President of Israel, politician
Spojené státy Angela Bassett
(*1958) actress, director
Famous people who passed away on August 15th
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) physicist
Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) painter
Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994)
Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) soccer player
Itálie Grazia Deledda
(*1871 - 1936) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »