Andrej Hryc wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Andrej Hryc - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1949
Country:
Age:
70 years
Occupation:
actor

Andrej Hryc - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1949 (?)
House system:
no system (?)
(Andrej Hryc 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Andrej Hryc
Date of Birth - Year *1949
(actor, instagram)

Andrej Hryc - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zoo (TV series)
(2014) - Spoveď
(2014) - Husband to Rent
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - The Story of a God-Father
(2013) - Colette
(2012) - Slnko v sieti 2012
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Filmoviedky: Evina krížová cesta - náhradná matka
(2011) - Hviezdna dráha Markízy
(2011) - Zlomok sekundy (TV series)
(2011) - Vůně kávy
(2011) - Druhý dych (TV series)
(2011) - Bastardi 2
(2010) - 13. komnata Ladislava Chudíka
(2010) - Jseš mrtvej, tak nebreč
(2010) - Habermann's Mill
(2009) - 13. komnata Andyho Hryce
(2009) - Darkness
(2009) - Tango s komármi
(2009) - Mein Kampf
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(2008) - Panelák (TV series)
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Bathory
(2006) - Niečo za niečo
(2006) - Let's Dance
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Ulice (TV series)
(2004) - Bumerang
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2003) - Na streche
(2003) - Útěk do Budína (TV series)
(2003) - Kobova garáž
(2002) - Peter Karvaš
(2002) - Útěk do Budína
(2001) - Família
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Kaviareň Slávia
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Šest statečných
(1998) - Rivers of Babylon
(1997) - Čertové volky
(1996) - Passage
(1994) - Vášnivý polibek
(1994) - Na krásnom modrom Dunaji
(1993) - Prípad na vidieku
(1993) - Císařovy nové šaty
(1992) - Romulus Veľký
(1992) - Most
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1992) - Janko Gondášik
(1991) - The Thieves
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Jediná
(1991) - Čerti nespia
(1990) - Vtáčia princezná
(1990) - V rannej hmle
(1990) - Vianočna spomienka
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Sila lásky
(1990) - Fuente ovejuna
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Zlatňanka
(1989) - Vrana vrane
(1989) - Sitting on a Branch, Enjoying Myself
(1989) - Reverend
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1989) - Kamene
(1989) - Dynamit
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Žaba
(1988) - Tokamak
(1988) - Štek
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Samo, kupec a kráľ
(1988) - Rátanie havranov
(1988) - Príživník
(1988) - Mesto Anatol
(1988) - Medzi nebom a zemou
(1988) - Kus jazyka
(1988) - Křivda
(1988) - Kamarád do deště
(1988) - Eugen Onegin
(1988) - Akcia D
(1987) - Vizitka
(1987) - Uloupené dětství
(1987) - Frankensteins Tante (TV series)
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Rozprávienka vtáča zlaté
(1987) - Počítač
(1987) - Freckled Max and the Ghost
(1987) - Koník z ebenu
(1987) - Ako som nedostal Nobelovu cenu
(1986) - Repete
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Riaditeľ
(1986) - Kouzelné galoše
(1986) - Moliére
(1986) - Chýbajúci článok
(1986) - Chlapec do náručia
(1986) - Do toho, do toho! (TV series)
(1986) - Čarbák
(1986) - Cena odvahy
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Vergeßt Mozart
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - Raskil a Sida
(1985) - Přitažlivost výšky
(1985) - Piesočná potvorka (TV series)
(1985) - Medulienka
(1985) - Marka Nalezenka
(1985) - Malý Muk
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV series)
(1984) - Umenie komédie
(1984) - Tajomný ostrov (TV series)
(1984) - Škrupiniačik
(1984) - Sladké starosti
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - Pesničky do každého počasia - Vstupujte po jednom!
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Drevená krava
(1984) - Deti slnka
(1983) - Peter Nagy a skupina Indigo: Profesor Indigo (music video)
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Učiteľka
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Svadba bude
(1983) - Spevák
(1983) - Pltník Paľko a vodník Venček (TV series)
(1983) - Mefisto a Faust v Paríži
(1983) - Malvína z Bretónska
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Chrobák v hlave
(1983) - Dvojaký život doktora Šela
(1983) - Celý svet nad hlavou
(1982) - Živý sen
(1982) - Život bez konca (TV series)
(1982) - Vlci
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - Pražská terčovnica
(1982) - Maťo a princezná Uliana
(1982) - Cukor
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Stratená melódia (TV series)
(1981) - Mojmír II.
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Tridsať zámkov na Loire
(1980) - Svadba bez nevesty (TV series)
(1980) - Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou
(1980) - Posledný súd Michelangela Buonarrotiho
(1980) - Hodiny
(1980) - Děti zítřků
(1980) - Bakalári (TV series)
(1979) - Vynes na horu svoj hrob
(1979) - Višňový sad
(1979) - Pochábeľ
(1979) - Platiť sa nebude
(1978) - Žabí ženích
(1978) - Zbojnícky tanec
(1978) - Zbojníci
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV series)
(1978) - Rodinný dom
(1978) - Pustý dvor
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Elektra
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Novinárske rozprávky (TV series)
(1977) - Advokátka
(1976) - Keby som mal dievča
(1975) - Sebechlebskí hudci
(1974) - Naši synovia (TV series)
(1972) - Othello
(1972) - Nikto nie je doma (TV series)
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1970) - Rajský plyn

Andrej Hryc, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
7°57’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
30

Birthday 30th - Vigour

Numerology - Birthday Number
These people have great creative imagination and a brilliant mind. They first think about the problem and then makes a decision. They have radical views on life. They are inventive. They are charming.

Andrej Hryc 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Andrej Hryc - actor

Andrej Hryc was born Year *1949 in Slovak City
Andrej Hryc at:
Wikipedia.orgAndrej Hryc full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 30th
(Today)
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) actress
Itálie Monica Bellucci
(*1964) actress
Spojené státy Fran Drescher
(*1957) actress, scriptwriter, activist
Spojené státy Truman Capote
(*1924) writer, actor, journalist
Francie Marion Cotillard
(*1975) actress, singer
Andrej Hryc
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
7°57’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
12°44’
 
VenusVenus
Capricorn
24°46’
 
MarsMars
Virgo
18°25’
 
JupiterJupiter
Capricorn
29°56’
 
SaturnSaturn
Virgo
18°38’
 
UranusUranus
Cancer
3°59’
R
NeptuneNeptune
Libra
16°41’
 
PlutoPluto
Leo
18°10’
R
NodeNode (M)
Aries
13°46’
R
LilithLilith (M)
Aries
25°17’
 
ChironChiron
Sagittarius
12°01’
 
Elements:
7xFireFire
4xEarthEarth
1xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
October 1st
(Tomorrow)
Irsko Richard Harris
(*1930) actor
Velká Británie Julie Andrews
(*1935) singer, writer, actress
Velká Británie Rupert Friend
(*1981) actor
Nizozemsko André Rieu
(*1949) composer, scriptwriter
Spojené státy Jimmy Carter
(*1924) 39th President of the United States
Famous people who passed away on September 30th
Spojené státy James Dean
(*1931 - 1955) actor
Francie Georges Ernest Boulanger
(*1837 - 1891) French general and politician
Francie Saint Thérèse of Lisieux
(*1873 - 1897) Catholic saint, virgin, mystic
Německo Oswald Mathias Ungers
(*1926 - 2007) architect
Německo Simone Signoret
(*1921 - 1985) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »