Andrej Mojžiš wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Andrej Mojžiš - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1925
Country:
Occupation:
actor

Andrej Mojžiš - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1925 (?)
House system:
no system (?)
(Andrej Mojžiš 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Andrej Mojžiš
Date of Birth - Year *1925
(actor, instagram)

Andrej Mojžiš - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2009) - Nedodržaný sl’ub
(2009) - Obedár
(2000) - Thomas and the Falcon King
(1999) - Z kapsy rozprávkára
(1999) - Rozum nadovšetko
(1998) - Za mestskými múrmi (TV series)
(1998) - Opojenie z premeny
(1997) - V zajatí lásky
(1997) - Tábor padlých žien
(1997) - Kríž - cesta spásy
(1996) - Poviem ti rozprávku
(1996) - Vyššia moc
(1996) - Starožitné zrkadlo
(1996) - Herodes a Herodias
(1995) - Tajomstvo šťastia
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV series)
(1994) - Národný hriešnik
(1994) - Gendúrovci
(1993) - Tanec lásky a smrti
(1993) - Podozrenie
(1993) - Líška
(1992) - Rozprávky z Hollywoodu
(1992) - Most
(1992) - Kráľ lesa
(1991) - Rozruch na onkológii
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Konečná dolina
(1991) - Dúhová cesta
(1991) - Dido - Das Geheimnis des Fisches
(1990) - Sila lásky
(1990) - Piata pečať
(1990) - Niť života
(1990) - Júlia
(1989) - Reverend
(1989) - Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg
(1989) - Modrá katedrála
(1989) - Jánošíkov dar
(1988) - Spoločník pána veľkomožného
(1988) - Solúnski bratia
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Gottšalk
(1987) - Dribling
(1986) - O siedmich rokoch
(1986) - Okná dokorán (TV series)
(1986) - Ľudmilka
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV series)
(1985) - Medulienka
(1985) - Keď príde september
(1985) - Hĺbkový rekord
(1984) - Oko za oko
(1983) - Zrelá mladosť
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Rodinná anamnéza
(1983) - Princezná a mesiac
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Magma
(1982) - Špiónka v galérii
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - Predohra v moll
(1982) - Chlap prezývaný Brumteles
(1982) - Chlapec s husľami
(1981) - Ľudský faktor
(1981) - Tlmočník
(1981) - Syn človeka
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Chlapec z majera
(1980) - Hodina zažíhania sviec
(1980) - Bakalári (TV series)
(1979) - Železné ruky
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - Hra bezohľadných
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1978) - Zem
(1978) - Zbojnícky tanec
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Päť dní do rozsudku
(1978) - Na vysokej skale: Prekliata
(1978) - Leť, ptáku, leť!
(1978) - Farebné rozprávky (TV series)
(1977) - Počúvajme slnko
(1977) - Plánka
(1977) - Nohavice
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Leto na Rovniach
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV series)
(1977) - Dom na predmestí
(1977) - Ako sa Vinco zaťal
(1977) - Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali
(1976) - Syn
(1976) - Slnko vychádza nad Prašivou
(1976) - Rozdelení
(1976) - Páva
(1976) - Desať percent nádeje
(1976) - Demeterovci
(1975) - Život na úteku
(1975) - Sebechlebskí hudci
(1975) - Nepokojná láska (TV series)
(1974) - Veľké pokušenie
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Pavol zasahuje (TV series)
(1974) - Kronika
(1973) - Očovské pastorále
(1971) - V tieni vlkov (TV series)
(1971) - Taký obyčajný deň
(1971) - Mŕtve oči
(1968) - Výšiny
(1967) - Drak sa vracia
(1966) - V páse zlomená

Andrej Mojžiš, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
22°36’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Ox

Ox (Wood)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Andrej Mojžiš 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Andrej Mojžiš - actor

Andrej Mojžiš was born Year *1925 in Slovak City
Andrej Mojžiš at:
Wikipedia.orgAndrej Mojžiš full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 28th
(Today)
Spojené státy Julia Roberts
(*1967) actress
Spojené státy Joaquin Phoenix
(*1974) actor
Francie Coluche
(*1944) actor
Spojené státy Bill Gates
(*1955) entrepreneur, co-founder of Microsoft
Itálie Eros Ramazzotti
(*1963) singer
Andrej Mojžiš
Planet positions:
SunSun
Libra
22°36’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Libra
28°55’
 
VenusVenus
Sagittarius
5°41’
 
MarsMars
Libra
11°30’
 
JupiterJupiter
Capricorn
14°49’
 
SaturnSaturn
Scorpio
14°07’
 
UranusUranus
Pisces
22°22’
R
NeptuneNeptune
Leo
24°18’
 
PlutoPluto
Cancer
14°44’
R
NodeNode (M)
Leo
0°21’
R
LilithLilith (M)
Leo
3°44’
 
ChironChiron
Aries
26°12’
R
Elements:
3xFireFire
1xEarthEarth
6xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
October 29th
(Tomorrow)
Spojené státy Richard Dreyfuss
(*1947) actor
Spojené státy Winona Ryder
(*1971) actress
Spojené státy Ben Foster
(*1980) actor
Německo Joseph Goebbels
(*1897) Nazi war criminal, politician, Reich Minister of Propaganda of Nazi Germany
Japonsko Tsunku
(*1968) composer, songwriter, vocalist, producer of Hello Project, Morning Musume, Berryz Koubou, C-ute
Famous people who passed away on October 28th
Alžírsko Marcel Cerdan
(*1916 - 1949) boxer
Kuba Camilo Cienfuegos
(*1932 - 1959) famous Cuban revolutionary
Německo Paul Rée
(*1849 - 1901) philosopher, Friedrich Nietzsche's friend
Spojené státy Porter Wagoner
(*1927 - 2007) guitarist, singer
Francie Georges Carpentier
(*1894 - 1975) boxer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »