Antonie Nedošinská wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Antonie Nedošinská - Birth Chart
(Antonie Valecková)

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 65 years
Death:
Occupation:
actress

Antonie Nedošinská - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
26 June 1885 - uknown time (?)
House system:
no system
(Antonie Nedošinská 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Antonie Nedošinská
Date of Birth Jun 26, 1885
(actress, instagram)

Antonie Nedošinská - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1947) - Čapkovy povídky
(1941) - Za tichých nocí
(1941) - Pražský flamendr
(1941) - Nebe a dudy
(1940) - Poslední Podskalák
(1940) - Panna
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Madla zpívá Evropě
(1940) - Dceruška k pohledání
(1939) - Ohnivé léto
(1939) - Lízino štěstí
(1939) - Dobře situovaný pán
(1939) - Dívka v modrém
(1939) - The Reluctant Grandfather
(1938) - Včera neděle byla
(1938) - Klapzubova XI.
(1938) - The Guild of the Kutná Hora Virgins
(1937) - Pozdrav filmařů krajanům do USA
(1937) - Výdělečné ženy
(1937) - Vdovička spadlá s nebe
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Naši furianti
(1937) - Kvočna
(1937) - Kariéra matky Lízalky
(1937) - Falešná kočička
(1937) - Děvče za výkladem
(1937) - Děvčátko z venkova
(1936) - Vojnarka
(1936) - Velbloud uchem jehly
(1936) - Irčin románek
(1936) - Wild Girl
(1935) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1935) - Studentská máma
(1935) - První políbení
(1935) - Jedna z milionu
(1935) - Raging Barbora
(1934) - Zlatá Kateřina
(1934) - Pokušení paní Antonie
(1934) - Na růžích ustláno
(1934) - Matka Kráčmerka
(1934) - Dokud máš maminku
(1933) - U snědeného krámu
(1933) - Strýček z Ameriky
(1933) - Okénko
(1933) - Madla z cihelny
(1933) - Její lékař
(1933) - Dům na předměstí
(1932) - Pepina Rejholcová
(1932) - Kantor Ideál
(1931) - Třetí rota
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1930) - Die Graue Schwester
(1930) - Tonka Šibenice (německá verze)
(1930) - Tonka Šibenice (francouzská verze)
(1930) - Tonka Šibenice
(1930) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1930) - Fidlovačka
(1929) - Tchán Kondelík a zeť Vejvara
(1929) - Pasák holek
(1929) - Chudá holka
(1929) - Hanka a Jindra
(1929) - The Abortionist
(1928) - Strassenbekanntschaften
(1928) - For Love
(1928) - Spitzenhöschen und Schusterpech
(1928) - Podskalák
(1928) - Mlynář a jeho dítě
(1928) - Kainovo znamení
(1928) - Filosofka Mája
(1928) - Dva pekelné dny
(1927) - V panském stavu
(1927) - Pražské děti
(1927) - Paní Katynka z Vaječného trhu
(1927) - Haničko, co s tebou bude?
(1926) - Švejk v ruském zajetí
(1926) - Švejk na frontě
(1926) - Příběh jednoho dne
(1926) - Pantáta Bezoušek
(1926) - Otec Kondelík a ženich Vejvara II.
(1926) - Otec Kondelík a ženich Vejvara I.
(1926) - Na letním bytě
(1926) - Falešná kočička aneb Když si žena umíní
(1926) - The Good Soldier Švejk
(1926) - Dar svatební noci
(1926) - Bludné duše
(1926) - Aničko, vrať se!
(1925) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1925) - The Lantern
(1925) - Do panského stavu
(1924) - Lupič nešika
(1923) - Paličova dcera
(1921) - Děvčata, vdávejte se!
(1921) - Děti osudu
(1920) - Zlatá žena
(1918) - Princezna z chalupy
(1916) - Heart of Gold
Antonie Nedošinská 2020 - Astrological Charts, Astrology Online
Antonie Nedošinská Astro-Databank - Astro Database Categories

Antonie Nedošinská, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
4°58’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Antonie Nedošinská 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Antonie Nedošinská - actress

Antonie Nedošinská was born on June 26, 1885 in Prague
Antonie Nedošinská at:
Wikipedia.orgAntonie Nedošinská full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 23rd
(Today)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Antonie Nedošinská
Planet positions:
SunSun
Cancer
4°58’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
3°35’
 
VenusVenus
Cancer
19°12’
 
MarsMars
Gemini
5°29’
 
JupiterJupiter
Virgo
1°38’
 
SaturnSaturn
Gemini
28°45’
 
UranusUranus
Virgo
28°59’
 
NeptuneNeptune
Taurus
24°33’
 
PlutoPluto
Gemini
2°23’
 
NodeNode (M)
Virgo
29°53’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
13°49’
 
ChironChiron
Gemini
12°22’
 
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Famous people who passed away on September 23rd
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) actor, singer
Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) doctor, psychiatrist, neurologist, founder of psychoanalysis
Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) actor
Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001)
Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »