Arnošt Goldflam wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Arnošt Goldflam - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1946
Country:
Age:
73 years
Occupation:
writer, actor, director, teacher

Arnošt Goldflam - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1946 (?)
House system:
no system (?)
(Arnošt Goldflam 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Arnošt Goldflam
Date of Birth - Year *1946
(writer, actor, director, teacher, instagram)

Arnošt Goldflam - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Šedá zóna (TV series)
(2016) - Theory of Tiger
(2016) - Elixír života
(2015) - 13. komnata Jana Hrušínského
(2015) - Místa, kudy chodil Janáček
(2014) - (Vel)Mistr E
(2014) - Kancelář Blaník
(2014) - Dědictví 2
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Polívka na víně
(2013) - The Tap Tap v Opeře
(2013) - Špačkovi v síti času (TV series)
(2013) - Sněžný drak
(2013) - The Peddlers
(2013) - Duch nad zlato
(2013) - Sukničkáři
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Na forbíně TM
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Koule
(2012) - Lucky Loser
(2012) - Setkání s hvězdou: Boleslav Polívka
(2012) - Eštebák /Konfident/
(2011) - Zrcadlení
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Na houby
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - The Magical Duvet
(2011) - Villa Faber
(2011) - Okno do hřbitova (TV series)
(2011) - Guláš
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2010) - Tentokrát se budu smát já
(2010) - Autoškola sobě
(2009) - Rajské zahrady (TV series)
(2009) - Film o seriálu Poste restante
(2009) - Proč bychom se netopili (TV series)
(2009) - Poste restante (TV series)
(2008) - Vzhůru dolů!
(2008) - Čtenářský deník
(2008) - 13. komnata Luby Skořepové
(2008) - František je děvkař
(2007) - Kreslen světem Dalibor Chatrný
(2007) - Velkofilm
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - O kominickém učni a dceři cukráře
(2006) - Lidské osudy
(2006) - Čétéčko
(2006) - Táta jako máma (TV series)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Otcem v požehnaném věku
(2005) - Jasnovidec
(2005) - Close to Heaven
(2005) - Bazén (TV series)
(2005) - Autodidakté architektury nitra
(2004) - Edův pohádkový balík
(2004) - Modrý Mauritius
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - Boredom in Brno
(2002) - Divadlo žije!
(2001) - Písničky z Manéže Bolka Polívky
(2001) - Jan Saudek a Arnošt Goldflam o fotografii a kolem...
(2001) - Expulsion from Paradise
(2001) - Returning in Autumn
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2000) - Ve dveřích je A.G.
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - To jsem z toho jelen (TV series)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(2000) - Little Otik
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Sjezd abiturientů
(1999) - Píseň o lítosti
(1999) - Nevěsta pro Paddyho
(1999) - Muž s duchem
(1998) - Na plovárně
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV series)
(1998) - Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém
(1998) - Císař a tambor
(1998) - Cestování s dětmi (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Domov ztracený
(1996) - Ruffiano and Sweeteeth
(1996) - Jubileum
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1996) - Boomerang
(1996) - ...ani smrt nebere
(1995) - HaDivadlo a přátelé
(1995) - My Mother's Courage
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Fany
(1994) - Divadelní román
(1993) - Kabinet múz
(1993) - Zmrazený Vasil
(1993) - Zázračné dítě
(1992) - To byl Franta Kocourek
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - The Inheritance or Fuckoffguysgoodday
(1991) - Třicet minut Miloše Štědroně
(1991) - Případ Salieri
(1991) - Vyžilý Boudník
(1991) - Poslední
(1991) - Dnes večer na Chmelnici
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1990) - Největší z Pierotů (TV series)
(1989) - Zvířata ve městě
(1989) - Něžný barbar
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - O Háderunovi a víle Elóře
(1985) - Quiet Happiness
(1985) - Šahrazád
(1985) - Plukovník Starbottle a krásná žalobkyně
(1984) - Vrah
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Klíče
(1983) - Hrom do kapelníka
(1983) - Don Šajn
(1982) - Šťastný domov
(1982) - Kaskadér
(1981) - Obraz
(1975) - Potulné pohádkové divadlo
(1974) - Potulné pohádkové divadlo

Arnošt Goldflam - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2009) - Doma u Hitlerů
(1992) - Sci-fi aneb Slavný Peterka
(1984) - Vrah

Arnošt Goldflam - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2005) - Portréty: Zeno Kaprál - básník
(1999) - Café Proklatec
(1991) - Dnes večer na Chmelnici

Arnošt Goldflam, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
28°52’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Dog

Dog (Fire)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
22

Birthday 22nd - Endurance

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and kind. That is why they need their partner's support. They are practical and thorough. They have methodological and organisational abilities. They easily make practical decisions.

Arnošt Goldflam 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Arnošt Goldflam - writer, actor, director, teacher

Arnošt Goldflam was born Year *1946 in Czech City
Arnošt Goldflam at:
Wikipedia.orgArnošt Goldflam full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 21st
(Today)
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) actress, director
Island Björk
(*1965) singer, actress
Itálie Pope Benedict XV
(*1854) 258th Pope
Polsko Isaac Bashevis Singer
(*1902) writer
Německo Paul Rée
(*1849) philosopher, Friedrich Nietzsche's friend
Arnošt Goldflam
Planet positions:
SunSun
Virgo
28°52’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Libra
5°05’
 
VenusVenus
Scorpio
14°12’
 
MarsMars
Libra
28°31’
 
JupiterJupiter
Libra
29°24’
 
SaturnSaturn
Leo
5°51’
 
UranusUranus
Gemini
21°47’
 
NeptuneNeptune
Libra
8°00’
 
PlutoPluto
Leo
12°44’
 
NodeNode (M)
Gemini
15°28’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
15°32’
 
ChironChiron
Libra
23°04’
 
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
6xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
November 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) actress
Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) actress, singer, model
Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) director, artist, writer, member of Monty Python
Finsko Ville Valo
(*1976) composer, singer, guitarist
Velká Británie George Eliot
(*1819) writer
Famous people who passed away on November 21st
Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) writer, criminal, author of the novel Papillon
Rakousko Emperor Franz Josef
(*1830 - 1916) Emperor of Austria, King of Hungary and Croatia, King of Bohemia
Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) poet, fabulist, playwright, satirist, translator
Spojené státy Anne McCaffrey
(*1926 - 2011) writer
Spojené státy David Cassidy
(*1950 - 2017) guitarist, singer, actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Virgo Virgo
Show calendar »