Bára Štěpánová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Bára Štěpánová
(Barbora Štěpánová)

Gender:
Female
Birth:
*1959
Country:
Age:
58 years
Occupation:
actress, presenter

Bára Štěpánová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1959 (?)
House system:
no system (?)
Traditional astrology chart | Sidereal chart
(Bára Štěpánová 2017, 2018 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2018
Bára Štěpánová
Date of Birth Year *1959
(actress, presenter, instagram)

Bára Štěpánová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Vše nejlepší
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Kdo je kdo?
(2013) - Silvestr 2013
(2013) - Máme rádi Česko
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Koule
(2011) - Vínečko
(2011) - Originální videojournal
(2011) - Kam na výlet?
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2009) - Tescoma s chutí
(2009) - Václav Havel, Praha - Hrad
(2009) - Na Brusel, Vávro! Na Brusel!
(2008) - Trishtimi i zonjës Shnajder
(2008) - Setkání v Praze, s vraždou
(2007) - U muziky na silvestra
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Jak se staví sen
(2007) - Humor, sranda, legrace
(2006) - Můžu u Vás přespat?
(2006) - Taming Crocodiles
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Nová cestománie (TV series)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2004) - Rodinná pouta (TV series)
(2004) - Prsten krále řeky
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Střelnice
(2002) - Trní
(2002) - Hodina pravdy
(2002) - Brak
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Hvězda k hvězdě sedá
(2001) - Co v Silvestru nebylo...
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2001) - Bárymetr
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Cestománie (TV series)
(1999) - Sponzor
(1999) - Nevěsta pro Paddyho
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Cestující bez zavazadel
(1997) - Novoty
(1996) - Gilotina
(1996) - Ceremoniář
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Ptákoviny
(1994) - Český bodyguard
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Česká soda (TV series)
(1992) - Pravda o zkáze Titaniku
(1991) - Dívčí válka
(1990) - Súkromné životy
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Chlapec a pes (TV series)
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1987) - Discopříběh
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Pětka s hvězdičkou
(1985) - Já nejsem já
(1985) - Černá země (TV series)
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Příliš velká šance
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - Ivanov
(1984) - Druhý tah pěšcem
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Samorost
(1983) - Katapult
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1981) - The Mysterious Castle in the Carpathians
(1981) - Pytláci
(1981) - Poručík Petr (TV series)
(1981) - Kaňka do pohádky
(1981) - Hodina života
(1980) - The Little Sugar House
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Love between the Raindrops
(1978) - Setkání v červenci
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - Kolombína
(1978) - Čekání na déšť
(1976) - Ať hodí kamenem
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1972) - Pan Tau ist wieder da
(1971) - Straw Hat
(1971) - Klíč
(1971) - Hund über Bord
(1969) - Pan Tau (TV series)
Bára Štěpánová - Family and Partner relationships

Bára Štěpánová, Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
20°43’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Pig

Pig (Earth)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
13

Birthday 13th - Vulnerability

Numerology - Birthday Number
These people are independent and ambitious. They are loyal, open and responsible. They are faithful to their partner. They works hard to get material security.

Bára Štěpánová 2018 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Bára Štěpánová - actress, presenter

born Year *1959 in Czech City
Bára Štěpánová at:
Wikipedia.orgBára Štěpánová full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 14th
(Today)
Spojené státy Dick Powell
(*1904) actor, director
Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) actress, model
Velká Británie Prince Charles
(*1948) Prince of Wales; Duke of Rothesay
Francie Bernard Hinault
(*1954)
Spojené státy Joseph McCarthy
(*1908) politician
Bára Štěpánová
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
20°43’
 
MoonMoon
Gemini
2°16’
 
MercuryMercury
Scorpio
29°49’
 
VenusVenus
Scorpio
6°38’
 
MarsMars
Sagittarius
6°56’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
14°37’
 
SaturnSaturn
Capricorn
7°17’
 
UranusUranus
Leo
20°57’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
8°12’
 
PlutoPluto
Virgo
6°09’
R
NodeNode (M)
Virgo
29°42’
R
LilithLilith (M)
Gemini
13°34’
 
ChironChiron
Aquarius
23°31’
 
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
November 15th
(Tomorrow)
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) actor
Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) actor
Argentina Daniel Barenboim
(*1942) conductor
Polsko Alexander Kwaśniewski
(*1954) Former President of the Republic of Poland (1995 - 2005)
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907) officer, failed assassin of Adolf Hitler
Famous people who passed away on November 14th
Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) philosopher, scientist, mathematician, theologian, polymath
Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996)
Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) composer, musician
Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) writer
Francie Albert Kahn
(*1860 - 1940)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2018
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »