Blanka Bohdanová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Blanka Bohdanová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1930
Country:
Age:
90 years
Occupation:
actress, teacher, artist

Blanka Bohdanová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1930 (?)
House system:
no system (?)
(Blanka Bohdanová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Blanka Bohdanová
Date of Birth Year *1930
(actress, teacher, artist, instagram)

Blanka Bohdanová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2014) - Bastardi (TV series)
(2010) - Bastardi
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Aljona
(2005) - Dva chrámy Josefa Kemra
(2005) - Náves (TV series)
(2004) - Tři dámy s pistolí
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Předčasná úmrtí: Herec v zahradě
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2001) - Ta třetí
(2001) - The Gin Game
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1998) - Nevyjasněná úmrtí: Smrt dobrodruha
(1997) - Úsměvy
(1997) - Vánoční svátky
(1997) - Čas jeřabin
(1996) - O kováři Básimovi
(1996) - Nejsem líná, jsem chudokrevná
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Lékárníkových holka (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Štace
(1994) - Noční stráž
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1993) - Pomalé šípy (TV series)
(1993) - In flagranti
(1989) - O podezíravém králi
(1989) - Deník ničemy
(1988) - Zlý věk
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1988) - Jen ty a já
(1988) - Duše a dušičky
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Ryba ve čtyřech
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1986) - Robotóza
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - O rybáři a rybce
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Přezůvky Štěstěny
(1984) - Poklad hraběte Chamaré
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Chytrá princezna
(1984) - Cihla zlata
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Síť na bludičku
(1983) - Nota bene, Jan
(1983) - Moje srdcová sedma (TV series)
(1983) - Cesta na Borneo
(1982) - Zahrada dětí
(1982) - Vinobraní
(1982) - Viktorka
(1982) - Pouť králů
(1982) - Incomplete Eclipse
(1982) - Když rozvod, tak rozvod
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1982) - Červánková královna
(1981) - Mezičas
(1981) - Křtiny
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1979) - Svatební skandály slečny Juliány
(1978) - The Spectre's Bride
(1978) - Paví král
(1977) - Toman a lesní panna
(1976) - Moje sestra je cvok
(1976) - Krása
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Záhady v Alleghe
(1972) - Operation Bororo
(1970) - Nahota
(1970) - Krize v pacifiku
(1969) - Bellevue
(1968) - Ta třetí
(1968) - Svět je báječné místo k narození
(1968) - Honour and Glory
(1967) - Dita Saxová
(1966) - Úzkost
(1966) - Evženie Grandetová
(1966) - Cesta řeky k moři
(1965) - Odcházeti s podzimem
(1965) - Hrdina má strach
(1964) - Záhadný pan Hyde
(1964) - Obžalovaný
(1963) - Maškaráda
(1963) - Marianna Pinedová
(1963) - Historie manželství
(1962) - Pevnost na Rýně
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Pouta
(1961) - Němci
(1961) - Jarní povětří
(1961) - Fuente Ovejuna
(1960) - Tři tuny prachu
(1960) - Strýček Váňa
(1959) - Velká samota
(1959) - Romeo, Juliet and Darkness
(1959) - Kruh
(1958) - Zimní pohádka
(1958) - Občan Brych
(1953) - Technologická kázeň v chemickém průmyslu

Blanka Bohdanová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
13°11’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Horse

Horse (Metal)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
2

Life Path - 2

Numerology - Life Path Number
These people are tolerant and kind. They have very good intuition that can be used during various activities. It is good to listen to others, be patient and learn the art of diplomacy. These people lack the courage to implement their plans and often leave initiative to other people.
4

Birthday 4th - Mental balance

Numerology - Birthday Number
These people are practical and balanced. They like routine. They are decisive. They have good organizational skills. They are reliable and compassionate. They are warm, generous and loyal to people they like. They are systematic and patient.

Blanka Bohdanová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Blanka Bohdanová - actress, teacher, artist

Blanka Bohdanová was born Year *1930 in Czech City
Blanka Bohdanová at:
Wikipedia.orgBlanka Bohdanová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 20th
(Today)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Blanka Bohdanová
Planet positions:
SunSun
Pisces
13°11’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
21°37’
 
VenusVenus
Pisces
19°28’
 
MarsMars
Aquarius
20°01’
 
JupiterJupiter
Gemini
8°01’
 
SaturnSaturn
Capricorn
10°03’
 
UranusUranus
Aries
9°45’
 
NeptuneNeptune
Virgo
1°54’
R
PlutoPluto
Cancer
17°35’
R
NodeNode (M)
Taurus
5°37’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
1°59’
 
ChironChiron
Taurus
10°33’
 
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 21st
(Tomorrow)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
Famous people who passed away on September 20th
Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) lawyer, linguist, collector of legends and fairy tales
Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) soldier, Norwegian resistance fighter during the German occupation of Norway
Švédsko Sven Nykvist
(*1922 - 2006) actor, cameraman
Německo Theodor Fontane
(*1819 - 1898) writer, scriptwriter
Velká Británie George Bidder
(*1806 - 1878) architect

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »