Bolek Polívka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Bolek Polívka - Birth Chart
(Boleslav Polívka)

Gender:
Male
Birth:
*1949
Country:
Age:
70 years
Occupation:
actor

Bolek Polívka - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1949 (?)
House system:
no system (?)
(Bolek Polívka 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Bolek Polívka
Date of Birth - Year *1949
(actor, instagram)

Bolek Polívka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2016) - Behind the Curtain of Night
(2016) - Řachanda
(2016) - Manžel na hodinu
(2016) - Don Quijote v Čechách
(2016) - Dobráci
(2016) - Děda
(2016) - Anděl Páně 2
(2015) - TýTý 2014
(2015) - Sedmdesát smíchů Karla Šípa
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Tajemství Pavla Zedníčka
(2015) - Tajemství Bolka Polívky
(2015) - Svatojánský věneček
(2015) - Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
(2015) - Home Care
(2014) - Kancelář Blaník
(2014) - Neobyčejné životy: Bolek Polívka
(2014) - Three Brothers
(2014) - Husband to Rent
(2014) - Dědictví 2
(2014) - Angels
(2014) - Případy 1. oddělení (TV series)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - 55 minut s Miroslavem Donutilem
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Kufr 2013
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Artefakta
(2013) - Regarding Fame I Can´t Complain
(2013) - Revival
(2013) - The Blacksmith from Woodham
(2012) - Život je krásný, RARÍÍÍJÁÁÁ
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Signál
(2012) - Setkání s hvězdou: Boleslav Polívka
(2012) - Cesta do lesa
(2011) - Mig 21 - Chci ti říct (music video)
(2011) - Trumfy Miroslava Donutila
(2011) - Sportu zdar!
(2011) - Lucie Bílá 011
(2011) - Legendární historky
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Film o filmu: Cesta do lesa
(2011) - Ahoj, Marie!
(2011) - Znamení koně (TV series)
(2011) - The Magical Duvet
(2011) - St. Helen's Island
(2011) - Okno do hřbitova (TV series)
(2011) - Muži v naději
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Tentokrát se budu smát já
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prominenti
(2010) - Očima Josefa Klímy
(2010) - Deset zastavení s mistry zábavy
(2010) - Český lev 2009
(2010) - 13. komnata Anny Šiškové
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2009) - Český lev 2008
(2009) - Ano, šéfe!
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Klaun učí klauna
(2009) - Catch the Billionaire
(2009) - Operation Danube
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Český lev 2007
(2008) - 13. komnata Dáši Bláhové
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Film o filmu: Malé oslavy
(2008) - The Anatomy of Gag
(2008) - I'm All Good
(2008) - Mínus Dva
(2008) - Small Celebrations
(2008) - Bathory
(2007) - To byl ?
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Po hladině
(2007) - Český lev 2006
(2007) - Mít štěstí na rendez - vous
(2007) - Svatba na bitevním poli aneb Hodiny před slávou
(2007) - ROMing
(2007) - Hodina klavíru
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Čétéčko
(2006) - Pleasant Moments
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Film o filmu: Skřítek
(2005) - Štěstí
(2005) - Skřítek
(2005) - Krysáci (TV series)
(2005) - Bazén (TV series)
(2005) - Durch diese Nacht sehe ich keinen einzigen Stern
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Hvězdy nad Baltimore
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2004) - Bolero
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - Grand Manéž Bolka Polívky
(2003) - Je to krásné, když vám přes noc vyroste na zahrádce cirkus
(2003) - Útěk do Budína (TV series)
(2003) - Pupendo
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Díky za fíky
(2002) - Z města cesta
(2002) - Mosty - Gesharim 2002
(2002) - Marta padesátiletá
(2002) - Útěk do Budína
(2001) - Písničky z Manéže Bolka Polívky
(2001) - Kronika Olšany Open
(2001) - Cirkus pluje nocí jako karnevalová loď
(2001) - Expulsion from Paradise
(2000) - Vystřiženo z Manéže Bolka Polívky
(2000) - Miss tisíciletí
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hledání ducha kraje
(2000) - Film o filmu: Musíme si pomáhat
(2000) - Divided We Fall
(2000) - Wild Flowers
(2000) - Out of the City
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Pro dámu na balkóně
(1999) - Cosy Dens
(1999) - Eliška Likes it Wild
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Nádherná léta na Provázku
(1998) - Miroslav Donutil v Baráčnické rychtě
(1998) - Český lev 1997
(1998) - Kdo je... Chantal Poullain
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Akáty bílé
(1996) - Sliby se maj' plnit o Vánocích
(1996) - Film o filmu: Zapomenuté světlo
(1996) - Forgotten Light
(1996) - Suzanne
(1996) - Požírač medvědů
(1996) - Král Ubu
(1996) - ...ani smrt nebere
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Schlafes Bruder
(1995) - Pohádka o Faustovi
(1994) - Ruská ruleta
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Accumulator 1
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Film o filmu: Dědictví aneb Kurvahošigutntág
(1992) - President a anděl
(1992) - The Inheritance or Fuckoffguysgoodday
(1991) - Z očí do očí
(1991) - Praški student (TV series)
(1991) - Podivné odpoledne Dr. Zvonka Burkeho
(1991) - The Elementary School
(1990) - Šaráda
(1990) - In the Light of the King's Love
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1990) - O babě hladové
(1989) - Svobodné divadlo
(1989) - Sen o Pierotovi
(1989) - Sitting on a Branch, Enjoying Myself
(1989) - Něžný barbar
(1989) - Time of the Servants
(1988) - Video a já
(1988) - Štek
(1988) - Don Quijote de la Mancha
(1987) - Už komedianti jedou
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Mimstory (TV series)
(1987) - Záhada zlatého servisu
(1987) - Frankensteins Tante (TV series)
(1987) - Šašek a královna
(1987) - Freckled Max and the Ghost
(1985) - Videostop
(1985) - Šašek a královna
(1984) - Klaun Am (TV series)
(1982) - Zlatá ručka
(1982) - Pépe
(1982) - Horí
(1981) - Poslední leč
(1981) - Calamity
(1980) - Commedia del arte
(1980) - Blues pro EFB
(1978) - Spadla z oblakov (TV series)
(1978) - Balada pro banditu
(1977) - Trosečník
(1977) - Am a Ea
(1976) - Three Bugs
(1975) - Pezza versus Čorba
(1974) - Potulné pohádkové divadlo
(1973) - Kouzelný hrášek
(1973) - Kazisvěti
(1972) - Veselá je dědina

Bolek Polívka - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Dědictví 2
(2009) - Český lev 2008
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - Grand Manéž Bolka Polívky
(2001) - Písničky z Manéže Bolka Polívky
(2001) - Expulsion from Paradise
(2000) - Vystřiženo z Manéže Bolka Polívky
(2000) - Miss tisíciletí
(1999) - Pro dámu na balkóně
(1997) - Bolkoviny
(1992) - The Inheritance or Fuckoffguysgoodday
(1988) - Video a já
(1988) - Štek
(1988) - Nejsem svůj pes
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Šašek a královna
(1985) - Šašek a královna
(1984) - Klaun Am (TV series)
(1982) - Pépe
(1981) - Poslední leč
(1977) - Am a Ea
(1975) - Pezza versus Čorba

Bolek Polívka - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1999) - Pro dámu na balkóně
(1991) - Podivné odpoledne Dr. Zvonka Burkeho
(1988) - Nejsem svůj pes
(1988) - Don Quijote de la Mancha
(1985) - Šašek a královna
(1982) - Pépe
(1981) - Poslední leč
(1977) - Trosečník
(1977) - Am a Ea
(1975) - Pezza versus Čorba
Bolek Polívka - Family and Partner relationships
Family:
(*1989) Vladimír Polívka - son
(*1979) Anna Polívková - daughter
(*1956) Chantal Poullain-Polívková - wife
Other partner relationships:
(*1945) Evelyna Steimarová
Bolek Polívka Astro-Databank - Astro Database Categories

Bolek Polívka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
7°55’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Cypress

Cypress Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Cypress are tolerant, resourceful and faithful. However, they are also quite lazy and inclined to oppress the weak in their surroundings. They have the ability to endure the adversity of fate, which does not break them; on contrary, they learn from the experience.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
31

Birthday 31st - Motivation

Numerology - Birthday Number
These people are very bright. They are descreet and willing to do everything to achieve success. They like company and spending time with intelligent people. Communication is important.

Bolek Polívka 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Bolek Polívka - actor

Bolek Polívka was born Year *1949 in Czech City
Bolek Polívka at:
Wikipedia.orgBolek Polívka full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 19th
(Today)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer
Bolek Polívka
Planet positions:
SunSun
Leo
7°55’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Leo
13°02’
 
VenusVenus
Virgo
5°52’
 
MarsMars
Cancer
5°32’
 
JupiterJupiter
Capricorn
25°50’
R
SaturnSaturn
Virgo
5°31’
 
UranusUranus
Cancer
2°57’
 
NeptuneNeptune
Libra
12°46’
 
PlutoPluto
Leo
15°55’
 
NodeNode (M)
Aries
20°14’
R
LilithLilith (M)
Aries
11°46’
 
ChironChiron
Sagittarius
2°52’
R
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 20th
(Tomorrow)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Famous people who passed away on September 19th
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) founder of banker Rothschild dynasty
Spojené státy James Garfield
(*1831 - 1881) 20th President of the United States
Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) writer, actress
Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrologer
Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) philosopher

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »