Bořivoj Navrátil wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Bořivoj Navrátil - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Kroměříž
Country:
Age:
† 78 years
Occupation:
actor

Bořivoj Navrátil - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
26 September 1933 - uknown time (?)
House system:
no system
(Bořivoj Navrátil 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Bořivoj Navrátil
Date of Birth - Sep 26, 1933
(actor, instagram)

Bořivoj Navrátil - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2017) - The Last Children of Aporver
(2012) - Školní výlet
(2010) - Leaving
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2009) - 13. komnata Bořivoje Navrátila
(2009) - Abel
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Arthur Honegger: Jana z Arku na hranici
(2009) - Tři pravdy
(2009) - Svědomí Denisy Klánové
(2009) - Nespavost
(2008) - Příběhy slavných:Tak akorát
(2008) - Pohádkové počasí
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Humor na scénu!
(2007) - Film o filmu: Maharal - Tajemství talismanu
(2007) - Velkofilm
(2007) - Ulice: Zlatá muška
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - O život
(2007) - O kominickém učni a dceři cukráře
(2007) - Maharal - Tajemství talismanu (TV series)
(2007) - Kolaborant
(2006) - Čétéčko
(2006) - Vřesový trůn
(2006) - Škodná
(2006) - Prag
(2006) - Pakárna (TV series)
(2006) - Maharal - Tajemství talismanu
(2006) - Letiště (TV series)
(2006) - Horákovi (TV series)
(2005) - Předčasná úmrtí:Smutný osud princezny Pampelišky
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Já z toho budu mít smrt
(2004) - Redakce (TV series)
(2004) - Půlvražda
(2004) - Myceni - náznak
(2004) - Byt
(2004) - Agentura Puzzle: Strach
(2004) - Agentura Puzzle: Přízrak
(2004) - Agentura Puzzle: Pohřeb
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Útěk do Budína (TV series)
(2003) - Pekelná maturita
(2003) - Cittadella, La (TV series)
(2002) - Útěk do Budína
(2002) - Trosečníci
(2002) - Tady se dějou věci
(2002) - Bůh ví…
(2001) - Spokojeně vypadající pyknik
(2001) - Karlínská balada
(2001) - Ideální manžel
(2001) - Das sündige Mädchen
(2000) - Zvonící meče
(2000) - Delitto in prima serata
(2000) - Smrt Hippodamie
(2000) - Last Stand
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Být, či nebýt?
(1999) - All My Loved Ones
(1999) - Vincenz Priessnitz
(1999) - Velký případ
(1999) - Specialita šéfkuchaře
(1999) - Nemocnice na pokraji zkázy (TV series)
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1999) - Crackerjack 3
(1999) - Co chytneš v žitě
(1999) - Der Bunker - Eine todsichere Falle
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Zakázané dějiny
(1998) - Zkřížené meče
(1998) - Třikrát život, třikrát smrt
(1998) - Ex offo
(1998) - La Nińa de tus ojos
(1998) - Cizinci v čase
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Úsměvy
(1997) - Vojtík a duchové
(1997) - Buttoners
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1997) - Cyprián a bezhlavý prapradědeček
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1996) - Šeptej
(1996) - Racek
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1996) - O princezně, měsíci a hvězdě
(1996) - Eine kleine Jazzmusik
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1995) - Vodnická čertovina
(1995) - Seize the Day
(1995) - Schlafes Bruder
(1995) - Dangerous Prey
(1995) - Náhlé neštěstí
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1995) - My Mother's Courage
(1995) - Moje rodina
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Filmopolis
(1994) - Z hříček o královnách: Jeden den velkokněžny (útržek ruský)
(1994) - On the Day of the Dog
(1994) - Nexus 2.431
(1994) - Heaven's Tears
(1994) - Narcisový dům
(1994) - Divadelní román
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Horror Story
(1993) - König der letzten Tage (TV series)
(1993) - In flagranti
(1992) - Vykladač snů
(1992) - The Torch (TV series)
(1992) - La Peur
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Bylo nebylo v jednom království
(1991) - Intenzivní kurs němčiny
(1990) - Zbabělec
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Jasnovidcem proti své vůli
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - Pozvání na zámek
(1989) - Jmenuji se po tátovi
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Sagarmatha
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Bude řeč o penězích
(1987) - Přízrak
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Neklidná zimní sezóna
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Dva na koni, jeden na oslu
(1986) - Akcia Edelstein
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Vévodkyně valdštejnských vojsk
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Podivná znamení, podivní hosté
(1985) - Experiment Eva
(1985) - Dobré světlo
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - Lev Tolstoy
(1984) - Atomová katedrála
(1983) - Tunel Omega (TV series)
(1983) - Sestřičky
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - Nota bene, Jan
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - Kouřová clona
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1983) - Báseň
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Pouť králů
(1982) - Odstřel
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Hamlet
(1981) - Zpěv naděje
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - Nohejbal
(1981) - Hodina života
(1980) - Muž s puškou
(1980) - Hra o královnu
(1980) - The Little Sugar House
(1979) - Zákon rovnosti
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie
(1979) - Signál
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Druhá první dáma
(1979) - Bratři Kipové
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Ráno budeme moudřejší
(1977) - Osada Havranů
(1977) - Na veliké řece
(1977) - Malér
(1977) - Honza málem králem
(1976) - Dům Na poříčí
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - Titul pro hrdinu
(1975) - O Nanynčiných koláčích
(1975) - Jak se ševcem šili čerti
(1975) - Brána k domovu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sirius
(1974) - Od rána do rána
(1974) - Kde jsi byl, Odyssee?
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Vlak do stanice Nebe
(1971) - Ženy v ofsajdu

Bořivoj Navrátil - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1986) - Peníze a krev
Bořivoj Navrátil 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Bořivoj Navrátil, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
2°56’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Water)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Bořivoj Navrátil 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Bořivoj Navrátil - actor

Bořivoj Navrátil was born on September 26, 1933 in Kroměříž
Bořivoj Navrátil at:
Wikipedia.orgBořivoj Navrátil full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 20th
(Today)
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) actor
Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) actor
Velká Británie Danny Boyle
(*1956) actor, director, scriptwriter
Francie Daniel Prévost
(*1939) actor
Spojené státy Snoop Dogg
(*1971) singer, actor
Bořivoj Navrátil
Planet positions:
SunSun
Libra
2°56’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Libra
14°11’
 
VenusVenus
Scorpio
12°51’
 
MarsMars
Scorpio
20°53’
 
JupiterJupiter
Libra
3°30’
 
SaturnSaturn
Aquarius
9°59’
R
UranusUranus
Aries
26°18’
R
NeptuneNeptune
Virgo
10°47’
 
PlutoPluto
Cancer
24°34’
 
NodeNode (M)
Aquarius
26°41’
R
LilithLilith (M)
Gemini
27°09’
 
ChironChiron
Gemini
3°56’
R
Elements:
1xFireFire
3xEarthEarth
6xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
October 21st
(Tomorrow)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Famous people who passed away on October 20th
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) actor
Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) actor
Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31st President of the United States
Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) guitarist
Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) soccer player

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »