Božena Němcová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Božena Němcová - Birth Chart
(Barbora Novotná)
(Barbara Pankel)

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Vienna
Country:
Age:
† 41 years
Occupation:
writer, founder of modern Czech prose

Božena Němcová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
4 February 1820 - uknown time (?)
House system:
no system
(Božena Němcová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Božena Němcová
Date of Birth Feb 4, 1820
(writer, founder of modern Czech prose, instagram)

Božena Němcová - Filmography - Writer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - The Seven Ravens
(2013) - Škoda lásky (TV series)
(2012) - Dvanáct měsíčků
(2011) - Čertova nevěsta
(2011) - Čert a Káča
(2009) - Wingless
(2009) - Babička aneb Jak to bylo doopravdy
(2008) - Soľ nad zlato
(2007) - Tři životy
(2007) - Božena Němcová: Viktorko! Karlo!! Báro!!!
(2005) - Anděl Páně
(2001) - Zlatá princezna
(1999) - Zimní víla
(1998) - Spravedlivý Bohumil
(1997) - Černokněžník
(1995) - Zlatník Ondra
(1995) - Sen o krásné panně
(1995) - Poutníci
(1994) - O Nesytovi
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1993) - Sedmero krkavců
(1992) - Dvanáct měsíčků
(1990) - O Radkovi a Mileně
(1989) - O Budulínkovi
(1988) - Strom pohádek: Rozhodni obraze krásný
(1988) - Strom pohádek: Bez práce nejsou koláče
(1987) - Strom pohádek: O Marušce
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1985) - Perly: Čertův švagr
(1984) - Give the Devil His Due
(1984) - Chytrá princezna
(1984) - Čertův švagr
(1983) - O zakletém hadovi
(1983) - O statečném kováři
(1982) - Der Salzprinz
(1982) - O labuti
(1982) - Jak Jaromil ke štěstí přišel
(1981) - V zámku a podzámčí
(1980) - Zlatá panna
(1980) - Perly: O Slunečníku, Větrníku a Měsíčníku
(1979) - Láďo, ty jsi princezna!
(1979) - Jak Jaromil ke štěstí přišel
(1978) - Princ a Večernice
(1978) - Perly (TV series)
(1975) - Zlatá přadlena
(1974) - Lesní ženka
(1973) - Three Wishes for Cinderella
(1972) - Dvenadcať mesjacev
(1971) - Princ Bajaja
(1971) - Granny
(1970) - Čert a Káča
(1969) - Princezna Lada
(1969) - Popelka
(1969) - O starém psu Bodříkovi
(1969) - Neohrožený Mikeš
(1969) - Čertův švagr
(1968) - České pohádky: O chytré královně
(1968) - České pohádky: O chytré horákyni
(1968) - České pohádky: O hloupé ženě
(1968) - České pohádky: O dvou poutnících
(1968) - České pohádky: Kdo snědl holoubátka?
(1968) - České pohádky: Jak se sedlák se selkou ulakomili
(1968) - České pohádky: Jak se Honza hádal s králem
(1968) - České pohádky: Chytrý synek
(1967) - Sedmero krkavců
(1959) - Princezna se zlatou hvězdou na čele
(1955) - O Palečkovi
(1955) - Čert a Káča
(1954) - Once Upon a Time, There Was a King...
(1952) - Proud Princess
(1950) - Prince Bayaya
(1949) - Divá Bára
(1940) - Babička
(1935) - Viktorka
(1929) - Popelka
(1928) - Pohorská vesnice
(1921) - Babička
Božena Němcová 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Božena Němcová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
14°39’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
4

Birthday 4th - Mental balance

Numerology - Birthday Number
These people are practical and balanced. They like routine. They are decisive. They have good organizational skills. They are reliable and compassionate. They are warm, generous and loyal to people they like. They are systematic and patient.

Božena Němcová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Božena Němcová - writer, founder of modern Czech prose

Božena Němcová was born on February 4, 1820 in Vienna
Božena Němcová at:
Wikipedia.orgBožena Němcová full biography - Wikipedia | Astro.comBožena Němcová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comBožena Němcová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
February 23rd
(Today)
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) actor, director, scriptwriter
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) founder of banker Rothschild dynasty
Ukrajina Viktor Yushchenko
(*1954) 3rd President of Ukraine
Spojené státy Skylar Grey
(*1986) composer, singer
Německo Erich Kästner
(*1899) writer
Božena Němcová
Planet positions:
SunSun
Aquarius
14°39’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
27°41’
 
VenusVenus
Pisces
12°47’
 
MarsMars
Cancer
19°14’
R
JupiterJupiter
Aquarius
26°10’
 
SaturnSaturn
Pisces
27°49’
 
UranusUranus
Sagittarius
27°25’
 
NeptuneNeptune
Sagittarius
29°59’
 
PlutoPluto
Pisces
26°05’
 
NodeNode (M)
Aries
4°38’
R
LilithLilith (M)
Leo
23°06’
 
ChironChiron
Pisces
26°14’
 
Elements:
3xFireFire
1xEarthEarth
5xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
February 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Billy Zane
(*1966) actor, director
Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) actor, director
Česká republika Jiří Trnka
(*1912) artist, illustrator, sculptor, writer, puppeteer, co-founder of Czech animated film
Velká Británie George Harrison
(*1943) composer, guitarist, singer
Německo Wilhelm Grimm
(*1786) collector of fairy tales, linguist
Famous people who passed away on February 23rd
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) writer, poet
Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) mathematician, physicist
Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) writer, poet
Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6th President of the United States
Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) singer, actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
New Moon in Pisces Pisces
Show calendar »