Božidara Turzonovová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Božidara Turzonovová - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Sofia
Country:
Age:
77 years
Occupation:
actress

Božidara Turzonovová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
28 May 1942 - uknown time (?)
House system:
no system
(Božidara Turzonovová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Božidara Turzonovová
Date of Birth May 28, 1942
(actress, instagram)

Božidara Turzonovová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Dovidenia, stará mama! (TV series)
(2015) - Svet podľa Evelyn (TV series)
(2014) - Vrátila sa raz v noci
(2014) - Secret Lives (TV series)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Herecké legendy (TV series)
(2013) - Stopy života - Dívčí sen
(2013) - The Blacksmith from Woodham
(2011) - Zlomok sekundy (TV series)
(2010) - Generácia na prelome
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Ženský zákon
(2009) - Obedár
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(2008) - Gen.sk (TV series)
(2008) - Panelák (TV series)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2006) - Empties
(2006) - Veľké šťastie
(2006) - Letiště (TV series)
(2005) - Eden (TV series)
(2005) - Adam Šangala
(2004) - Zostane to medzi nami
(2003) - O svatební krajce
(2002) - Večer plný secesie
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Pramen života
(2000) - Čajová šálka lásky
(1999) - Variácie
(1999) - Soirée z Mlynskej doliny
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Z kapsy rozprávkára
(1999) - Zborovňa (TV series)
(1999) - Prstene pre dámu
(1999) - Prague Stories
(1997) - Setkávání
(1997) - A teraz tú moju
(1997) - Orbis Pictus
(1997) - Germinie
(1997) - Blúznenie srdca a rozumu
(1997) - Alergia
(1996) - Zlodejka
(1996) - Zázračná láska
(1996) - Suzanne
(1995) - Hu - hu bratia
(1995) - Duchovo nájomné
(1994) - Zo života dona Juana
(1994) - Maťo Palica
(1993) - Mátohy rárohaté
(1993) - Eros a Psyché
(1992) - Romulus Veľký
(1991) - Trpký voz nádeje
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Garsónka
(1990) - Obrazáreň Františka Zvaríka
(1990) - Martha et moi
(1989) - Reverend
(1989) - Prebudenie
(1989) - Krvavá svadba
(1988) - Šesťkrát žena
(1988) - Parazit
(1988) - Mesto Anatol
(1988) - Lúčenie
(1988) - Letiace tiene
(1988) - Exemplárny prípad
(1987) - Anděl se vrací
(1987) - Víkend za milión
(1987) - Stará tehelňa (TV series)
(1987) - Predohra
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Návšteva
(1986) - Vynález
(1986) - Viktória
(1986) - Smutné radosti
(1986) - Riaditeľ
(1986) - Počúvaj tú melódiu
(1986) - O siedmich rokoch
(1986) - Mladé víno
(1986) - Keby to naši vedeli
(1986) - Citové súradnice
(1986) - A čo ja, miláčik?
(1985) - Silvestrovské predsavzatia
(1985) - Ulička stratených snov
(1985) - To si ty, Anna?
(1985) - On a ona
(1985) - Keď príde september
(1985) - Kamenný chodníček
(1985) - Ideálny manžel
(1984) - Staviteľ Solness
(1984) - Poviem jej to sám
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1984) - Mat na dvadsať ťahov
(1984) - Mariša
(1984) - Decko v dome
(1984) - Bola som z olova
(1983) - Silvestrovské pranie
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Medik
(1983) - Jožko Púčik a jeho kariéra
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Život bez konca (TV series)
(1982) - Medzi nami
(1982) - Kronika
(1982) - Hniezdo na ôsmom poschodí
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Zralé víno
(1981) - Tá dáma
(1981) - Obyčajné rozmery
(1981) - Desiaty chlap
(1981) - Autoservis
(1980) - Stretnutie so šansónom
(1980) - Veselé panie z Windsoru
(1980) - Odveta
(1980) - Na skle maľované
(1980) - Bakalári (TV series)
(1980) - A teraz sa rozhodni (TV series)
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1979) - Mapa spomienok
(1979) - Vojvodkyňa z Amalfi
(1979) - Sonatína pre páva
(1979) - Poviem mu to sám
(1979) - Božská Ema
(1979) - Barbora Rösselová
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Tosca
(1978) - Na vysokej skale: Spišský rebel
(1978) - Listy Juliane
(1977) - Živá mŕtvola
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV series)
(1977) - Rusalka
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - Počúvajme slnko
(1977) - Penelopa
(1977) - Nestarnúce filmové melódie
(1977) - Doktor Jorge
(1977) - Will-O'-The-Wisp
(1977) - Amok
(1976) - Sen o Krištofovi Kolumbovi
(1976) - Prázdniny u starej mamy
(1976) - Poslední
(1976) - Plukovník Chabert
(1976) - Nalaďte srdcia svoje aj hlas
(1976) - Krásna neznáma
(1976) - Desať percent nádeje
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV series)
(1975) - Kean
(1975) - Čokoládový hrdina
(1974) - Rosmersholm
(1974) - Prípad z Amagerskej lúky
(1974) - Džbán plný ambrózie
(1974) - Buddenbrookovci
(1972) - Podezření
(1972) - Othello
(1972) - Kým kohút nezaspieva
(1972) - Operation Bororo
(1972) - Adam Šangala
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)
(1971) - The Tricky Game of Love
(1971) - Hájnikova žena
(1971) - Bírbal a sprisahanci
(1971) - Básnikova cesta do neba
(1970) - Strach z pekla
(1970) - Psíčci lorda Carltona
(1970) - Don Quijote zvádza boj
(1969) - Volpone
(1969) - Rozmajrín
(1969) - Molièr
(1968) - Dobrodružstvo pri obžinkoch
(1967) - Profily (TV series)
(1966) - Slovenské ľudové divadlo
(1964) - Smoliarka
(1964) - Senzi mama
(1964) - Charleyho teta
(1962) - Mladé letá
(1961) - Most na tú stranu
Božidara Turzonovová 2020 - Astrological Charts, Astrology Online
Božidara Turzonovová Astro-Databank - Astro Database Categories

Božidara Turzonovová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
6°31’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Horse

Horse (Water)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
28

Birthday 28th - Divergence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and try to succeed. They are guided by their emotions and only then by reasoning. Romantic relationship and family ties are important. They have a sense of humour. They like to have everything under their control. They decide things for themselves.

Božidara Turzonovová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Božidara Turzonovová - actress

Božidara Turzonovová was born on May 28, 1942 in Sofia
Božidara Turzonovová at:
Wikipedia.orgBožidara Turzonovová full biography - Wikipedia | Astro.comBožidara Turzonovová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comBožidara Turzonovová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
February 23rd
(Today)
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) actor, director, scriptwriter
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) founder of banker Rothschild dynasty
Ukrajina Viktor Yushchenko
(*1954) 3rd President of Ukraine
Spojené státy Skylar Grey
(*1986) composer, singer
Německo Erich Kästner
(*1899) writer
Božidara Turzonovová
Planet positions:
SunSun
Gemini
6°31’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
25°15’
 
VenusVenus
Aries
24°51’
 
MarsMars
Cancer
19°44’
 
JupiterJupiter
Gemini
27°05’
 
SaturnSaturn
Gemini
2°32’
 
UranusUranus
Gemini
0°46’
 
NeptuneNeptune
Virgo
27°07’
R
PlutoPluto
Leo
3°50’
 
NodeNode (M)
Virgo
9°01’
R
LilithLilith (M)
Gemini
19°47’
 
ChironChiron
Leo
10°14’
 
Elements:
2xFireFire
2xEarthEarth
6xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
February 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Billy Zane
(*1966) actor, director
Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) actor, director
Česká republika Jiří Trnka
(*1912) artist, illustrator, sculptor, writer, puppeteer, co-founder of Czech animated film
Velká Británie George Harrison
(*1943) composer, guitarist, singer
Německo Wilhelm Grimm
(*1786) collector of fairy tales, linguist
Famous people who passed away on February 23rd
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) writer, poet
Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) mathematician, physicist
Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) writer, poet
Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6th President of the United States
Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) singer, actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
New Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »