Břetislav Slováček wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Břetislav Slováček - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1948
Country:
Age:
72 years
Occupation:
actor

Břetislav Slováček - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1948 (?)
House system:
no system (?)
(Břetislav Slováček 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Břetislav Slováček
Date of Birth - Year *1948
(actor, instagram)

Břetislav Slováček - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2006) - Příkopy (TV series)
(2005) - Harvey a já
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2003) - Nezvěstný
(1999) - Sjezd abiturientů
(1998) - Jacobowski a plukovník
(1998) - Doma je doma
(1997) - Brýle
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1994) - Michelup a motocykl
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Gazdina roba
(1991) - Tajemství
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Jedno jaro v Paříži aneb Krvavá Henrieta
(1989) - Jak je důležité míti Filipa
(1989) - Cesty ze slepých map
(1989) - Švedski aranžman
(1988) - Mistr Kornelius
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1987) - Žena v trysku století
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1986) - Ohnivé ženy se vracejí
(1986) - Cyrano z Bergeracu
(1986) - Ahoj sídliště
(1985) - Záhada
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Podivná znamení, podivní hosté
(1985) - O mrtvých jen dobře
(1984) - Stan
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Povídky malostranské: Slečna Máry
(1984) - Nejdelší návrat
(1984) - Kariéra
(1983) - Na semaforu zelená
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Lék
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1980) - Hlas krve
(1980) - Hadrián z Římsů
(1979) - Trimata ot moreto
(1979) - Tchán
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Hon na kočku
(1978) - Soud
(1978) - Čekání na déšť
(1977) - Vykřičník za Kateřinu
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Dům bez oken
(1976) - Půjčka
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Oči plné slunce
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1974) - Břetislav a Jitka
(1973) - Paní Marjánka, matka pluku aneb Ženské srdce
(1972) - Pan Tau und die Zirkus Welt
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1969) - Pan Tau (TV series)

Břetislav Slováček, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
15°14’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Earth)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Břetislav Slováček 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Břetislav Slováček - actor

Břetislav Slováček was born Year *1948 in Czech City
Břetislav Slováček at:
Wikipedia.orgBřetislav Slováček full biography - Wikipedia
Famous people born on
August 9th
(Today)
Austrálie Eric Bana
(*1968) actor
Spojené státy Whitney Houston
(*1963) actress, singer
Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) actress
Francie Audrey Tautou
(*1976) actress
Spojené státy Gillian Anderson
(*1968) actress
Břetislav Slováček
Planet positions:
SunSun
Cancer
15°14’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
28°27’
 
VenusVenus
Gemini
26°07’
R
MarsMars
Virgo
24°27’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
21°23’
R
SaturnSaturn
Leo
20°55’
 
UranusUranus
Gemini
27°28’
 
NeptuneNeptune
Libra
10°16’
 
PlutoPluto
Leo
13°40’
 
NodeNode (M)
Taurus
10°50’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
28°28’
 
ChironChiron
Scorpio
18°30’
R
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
August 10th
(Tomorrow)
Španělsko Antonio Banderas
(*1960) composer, singer, actor, director
Spojené státy Rosanna Arquette
(*1959) actress, director
Kanada Norma Shearer
(*1900) actress
Spojené státy Herbert Hoover
(*1874) 31st President of the United States
Spojené státy Leo Fender
(*1909) manufacturer, inventor of guitars
Famous people who passed away on August 9th
Německo Hermann Hesse
(*1877 - 1962) writer
Německo Teresa Benedicta
(*1891 - 1942) catholic philosopher, canonized as a martyr and saint
Spojené státy Sharon Tate
(*1943 - 1969) actress
Slovensko Marián Varga
(*1947 - 2017) actor, composer
Francie Jacky Boxberger
(*1949 - 2001) athlete

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »