Bronislav Poloczek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Bronislav Poloczek - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Horní Suchá
Country:
Age:
† 72 years
Death:
Occupation:
actor

Bronislav Poloczek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
7 August 1939 - uknown time (?)
House system:
no system
(Bronislav Poloczek 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Bronislav Poloczek
Date of Birth - Aug 7, 1939
(actor, instagram)

Bronislav Poloczek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Bastardi (TV series)
(2011) - Little Witch on a Broomstick
(2010) - Bastardi
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2008) - Máj
(2008) - David a Goliáš aneb Pepička to zařídí
(2007) - Chacha, cheche, chichi...!
(2007) - Josef a Marie
(2006) - Naši furianti
(2005) - Ulice (TV series)
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - Nadměrné maličkosti: Léčba neklidem
(2004) - Nadměrné maličkosti: Duch modrého pokoje
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Předčasná úmrtí: Herec od Boha
(2003) - Útěk do Budína (TV series)
(2003) - Hotovo! Konec.
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Útěk do Budína
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Stříbrná paruka (TV series)
(2001) - The Rebels
(2001) - Politik a herečka
(2001) - Karlínská balada
(2000) - P.F.
(2000) - Pramen života
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Čtveráci
(1999) - Oběti: Přepadení
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Markétin zvěřinec
(1998) - Genij vlasti
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Svatba
(1997) - Princ
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Jak jsme přečetli Čapka
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Štěstí krále Alfonse
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Z hříček o královnách: Dva pokoje ve Versailles (útržek francouzský)
(1995) - Rok na vsi
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - Playgirls
(1995) - Divoké pivo
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - Český bodyguard
(1994) - V erbu lvice
(1994) - Třikrát baron Prášil (TV series)
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - L'affaire Dreyfus (TV series)
(1993) - Hadí pohledy
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Poznej sebe sama
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Černí baroni
(1992) - A jsou li tu andělé?
(1991) - Intenzivní kurs němčiny
(1991) - Flash - Der Fotoreporter (TV series)
(1991) - Nepoužitelný Max
(1991) - A Man Who Rose in Price
(1991) - My Pragues Understand Me
(1991) - Discopříběh 2
(1990) - Aby bylo veselo
(1990) - Zpověď Dona Juana
(1990) - Začátek dlouhého podzimu
(1990) - Ta naše písnička česká II
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Poklad rytíře Miloty
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Králíci nemají jména
(1989) - Chodník cez Dunaj
(1989) - Hody, hody, doprovody
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Štek
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Nanečisto
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Čekání na Patrika
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Víkend za milión
(1987) - Poslední leč Alfonse Karáska
(1987) - Muž s maskou
(1987) - Morytát o velké poštovní loupeži
(1987) - Miliónový chlap
(1987) - Dům na Sahaře
(1987) - Devět kruhů pekla
(1987) - Who's That Soldier?
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Vrať se, vše odpuštěno (TV series)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Štěstí má jméno Jonáš
(1986) - Šaty až na zem
(1986) - Forbidden Dreams
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Povídka s dobrým koncem
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Otázka cti
(1986) - Návštěvní hodiny
(1986) - Moře nikdy neuvidím
(1986) - Mladé víno
(1986) - Chlapec do náručia
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Cena medu
(1986) - Ahoj sídliště
(1985) - Zelená léta
(1985) - Vergeßt Mozart
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Viola
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Skok
(1985) - Pozor, je ozbrojen
(1985) - Pohlaď kočce uši
(1985) - Podfuk
(1985) - O loupežníku Olbramovi
(1985) - Já nejsem já
(1984) - Rumburak
(1984) - Příliš velká šance
(1984) - Povídky malostranské: Doktor Kazisvět
(1984) - Kráľ Drozdia brada
(1984) - Hele, on letí!
(1984) - Co je vám, doktore?
(1984) - Bergman a Bergman, detektivní kancelář
(1983) - Zámek Nekonečno
(1983) - Větrná setba
(1983) - Radikální řez
(1983) - Pasáček z doliny
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Kluk za dvě pětky
(1983) - The Very Late Afternoon of a Faun
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Vokno
(1982) - Vítr v kapse
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Slona roza
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Odstřel
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1981) - Takzvaný večer na přidanou
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - Noc na zámku
(1981) - Matěji, proč tě holky nechtějí?
(1981) - Konečná stanice
(1981) - Calamity
(1981) - Jak se peče štěstí
(1980) - Vindobóna
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Zlatí úhoři
(1979) - Prefab Story
(1979) - Julek
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1979) - Housata
(1979) - Hon na kočku
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Ypsilonka se baví
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Der Schneider von Ulm
(1978) - Jak dostat tatínka do polepšovny
(1977) - Rytmus v patách aneb Večer na přidanou
(1977) - Sázka na třináctku
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Day for My Love
(1976) - Boty plné vody
(1975) - Namátková kontrola
(1975) - Matka (TV series)
(1975) - Zaklęte rewiry
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV series)
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1970) - The Ear
(1970) - Tvář pod maskou
(1969) - Odvážná slečna
(1960) - Waltz for a Million
Bronislav Poloczek 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Bronislav Poloczek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
14°04’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Earth)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Bronislav Poloczek 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Bronislav Poloczek - actor

Bronislav Poloczek was born on August 7, 1939 in Horní Suchá
Bronislav Poloczek at:
Wikipedia.orgBronislav Poloczek full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 18th
(Today)
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) actor, scriptwriter
Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) actress
Německo Carl Maria von Weber
(*1786) composer, bandleader, pianist and conductor
Kanada Desimal
(*1980) composer, musician
Spojené státy Brenda Vaccaro
(*1939) actress
Bronislav Poloczek
Planet positions:
SunSun
Leo
14°04’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Leo
19°38’
R
VenusVenus
Leo
6°02’
 
MarsMars
Capricorn
25°43’
R
JupiterJupiter
Aries
8°40’
R
SaturnSaturn
Taurus
1°14’
 
UranusUranus
Taurus
21°46’
 
NeptuneNeptune
Virgo
21°39’
 
PlutoPluto
Leo
1°26’
 
NodeNode (M)
Scorpio
3°18’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
25°38’
 
ChironChiron
Cancer
15°18’
 
Elements:
6xFireFire
6xEarthEarth
0xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
November 19th
(Tomorrow)
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) actress
Spojené státy Jodie Foster
(*1962) actress, director
Spojené státy Robert Beltran
(*1953) actor
Spojené státy Gene Tierney
(*1920) actress
Spojené státy James Garfield
(*1831) 20th President of the United States
Famous people who passed away on November 18th
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) actor
Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) novelist
Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodel
Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) nuclear physicist and scientist
Maroko Jeanne-Claude
(*1935 - 2009) artist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »