Čestmír Řanda Sr. wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Čestmír Řanda Sr. - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Rokycany
Country:
Age:
† 62 years
Occupation:
actor, director, artist

Čestmír Řanda Sr. - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
5 December 1923 - uknown time (?)
House system:
no system
(Čestmír Řanda Sr. 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Čestmír Řanda Sr.
Date of Birth - Dec 5, 1923
(actor, director, artist, instagram)

Čestmír Řanda Sr. - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2007) - Kila hrajou
(1987) - Zuřivý reportér
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Případ Platfus
(1985) - Přezůvky Štěstěny
(1985) - Matka
(1984) - Radosti života
(1984) - Komediant
(1984) - Bambinot (TV series)
(1984) - Adam a Eva (TV series)
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Nuž, brány dokořán již otevřete...!
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1982) - Tři cesty k domovu
(1982) - Slečna se špatnou pověstí
(1982) - Odstřel
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1982) - Daleko od stromu
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Starožitníkův krám
(1980) - Soud pana Havleny
(1980) - Nezralé maliny
(1980) - Můj nezdolný lev
(1980) - Docent
(1979) - Zmizení herce Bendy
(1979) - Kentavri
(1979) - Jablko
(1979) - Božská Ema
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Zamřížované zrcadlo
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Rovnice o jedné krásné neznámé
(1978) - Princ a Večernice
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Přikázaný směr jízdy
(1977) - Podivné přátelství herce Jesenia
(1977) - Ikarův pád
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Ženitba
(1976) - Terezu bych kvůli žádné holce neopustil
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1976) - Bratránek z Batávie
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Vlčí halíř
(1975) - Tři muži se žralokem
(1975) - Die Verkaufte Braut
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Nadívaní hlemýždi po gaskoňsku
(1975) - Matka (TV series)
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Zaklęte rewiry
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1975) - Bohoušův syn
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Záhady v Alleghe
(1974) - Večeře
(1974) - Královské řádění
(1974) - Kosmas a paní Božetěcha
(1974) - Konec agenta č. 312
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Jako malé děti
(1974) - Doňa Perfecta
(1973) - Měsíční kámen
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Záhada červeného pudru
(1972) - Vychovatel
(1972) - Die Gestohlene Schlacht
(1972) - Puding a la Chipolatta
(1972) - Modrý koberec
(1972) - Michelup a motocykl
(1972) - Maurův odkaz
(1972) - Lupič Legenda
(1971) - Zlatá hvězda na cestách
(1971) - Zajatec šílenství
(1971) - Sto dukátů za Juana
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV series)
(1970) - Ta slepička kropenatá
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - Na kometě
(1970) - Mata Hari
(1970) - Mášenka
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - The Witch Hunt
(1968) - Učitel a přítel zůstal veřejnosti neznám
(1968) - Ta třetí
(1968) - Stříbrná mošnička
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1968) - Pozor, pane Veronese
(1968) - Nejlepší ženská mého života
(1968) - The Marathon
(1968) - Maltézský sokol
(1968) - Křesadlo
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Andersenovy pohádky (TV series)
(1967) - Sedmero krkavců
(1967) - Přísně tajné premiéry
(1967) - Odsouzený z Pinktownu
(1967) - Noc nevěsty
(1967) - Navštívenka
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Kolotoč
(1967) - Jegor Bulyčov
(1967) - Jak se krade milión
(1967) - Dita Saxová
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Martin and Nine Fools
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Jak se čerti rojili
(1966) - Dobrodružství Huckleberryho Finna - Král a vévoda
(1966) - Dobrodružství Huckleberryho Finna - Jak jsme osvobozovali Jima
(1965) - Ninety Degrees in the Shade
(1965) - Neviditelný
(1965) - Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
(1965) - Bílá paní
(1964) - Půjčovna talentů
(1964) - Táto, sežeň štěně!
(1964) - Obžalovaný
(1964) - Komedie s Klikou
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1964) - Čintamani & podvodník
(1964) - The Jester's Tale
(1964) - And the Fifth Rider Is Fear
(1963) - The Golden Fern
(1963) - Gates
(1963) - Tři veteráni
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1963) - Smrt si říká Engelchen
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Transport z ráje
(1962) - Oranžový měsíc
(1962) - Neomylní
(1961) - Začátek konce
(1961) - Turista
(1961) - Netopýr
(1961) - Dlouhý podzimní den
(1961) - The Devil's Trap
(1960) - A White Slide
(1957) - Bomba
(1953) - Krejčovská povídka
Čestmír Řanda Sr. - Family and Partner relationships
Family:
(*1959) Čestmír Řanda Jr. - son
Čestmír Řanda Sr. 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Čestmír Řanda Sr., Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
12°19’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Pig

Pig (Water)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
5

Birthday 5th - Perception

Numerology - Birthday Number
These people are open, daring, energetic and principled. They like to be their own boss. They are perceptive. They like progress and need space for their activities. They like changes and nothing is fixed for them. They have almost magnetic influence on people, they are charming.

Čestmír Řanda Sr. 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Čestmír Řanda Sr. - actor, director, artist

Čestmír Řanda Sr. was born on December 5, 1923 in Rokycany
Čestmír Řanda Sr. at:
Wikipedia.orgČestmír Řanda Sr. full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Čestmír Řanda Sr.
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
12°19’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
23°03’
 
VenusVenus
Capricorn
4°02’
 
MarsMars
Scorpio
0°54’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
2°23’
 
SaturnSaturn
Libra
28°39’
 
UranusUranus
Pisces
13°41’
 
NeptuneNeptune
Leo
20°21’
R
PlutoPluto
Cancer
11°52’
R
NodeNode (M)
Virgo
6°25’
R
LilithLilith (M)
Taurus
17°49’
 
ChironChiron
Aries
16°45’
R
Elements:
5xFireFire
2xEarthEarth
1xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Famous people who passed away on September 24th
Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchemist, astrologer, physician, theologian
Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) writer
Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politician
Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) murderess
Francie Eric Borel
(*1978 - 1995) mass killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »