Dáda Patrasová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Dáda Patrasová - Birth Chart
(Dagmar Patrasová)

Gender:
Female
Birth:
*1956
Country:
Age:
63 years
Occupation:
singer, actress, presenter

Dáda Patrasová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1956 (?)
House system:
Placidus
Birth data source:
Blesk 2003
(Dáda Patrasová 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Dáda Patrasová
Date of Birth Year *1956
(singer, actress, presenter, instagram)

Dáda Patrasová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2015) - Cibulkova zábavná tajenka
(2015) - Bezdružice (TV series)
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Konfrontace Petra Fischera
(2014) - 13. komnata Dagmar Patrasové
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Což takhle dát si VIP?
(2013) - Felix 70
(2013) - Two Hundred Pounds of Love
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Česká 30
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Kolo plné hvězd
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Pátá čtvrť: zmizelé město pražské
(2011) - Legendy: Tajemství Ladislava Smoljaka
(2011) - Noha 22 (TV series)
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Hoby naší doby
(2008) - Raníček s Dádou
(2008) - One Man Show
(2008) - Burianův den žen s Dádou Patrasovou
(2007) - Burianův den žen
(2006) - Žito
(2006) - Čétéčko
(2006) - Dáda Disco Hitparáda
(2006) - Letiště (TV series)
(2005) - Vypadáš skvěle!
(2005) - Všechnopárty
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Dáda - Disco školka
(2004) - Choking Hazard
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2002) - Baby klub Dáda
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2000) - GO - GO šou
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Kouzelná školka
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Úsměvy
(1997) - Český slavík '97
(1994) - Baby studio
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Brokovnice
(1991) - Kuřátka
(1991) - Intenzivní kurs němčiny
(1991) - Baby studio
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Sportovní hry na Kozím Hrádku
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1990) - Jehlice sluneční paní
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Strom pohádek: Pasáček a císařova dcera
(1989) - Strom pohádek: Dobro a zlo
(1989) - Království stromů
(1989) - Kočičí ples
(1988) - Felixír
(1988) - Třetí táta
(1988) - Strom pohádek: Bez práce nejsou koláče
(1988) - Pan Tau
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Ohnivé ženy mezi námi
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Zikmund, řečený šelma ryšavá
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Smutek bláznivých panen
(1986) - Peníze a krev
(1986) - O princezně, která ráčkovala
(1986) - Jak se mele babí hněv
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Slunečnice
(1985) - Sedmipírek
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Besuch bei Van Gogh
(1984) - Když se dva setkají
(1984) - ABECEDA
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - Koloběžka první
(1984) - Čertův švagr
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1983) - The Visitors (TV series)
(1982) - Sejdeme se na výsluní
(1982) - Románek za tři krejcary
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Jehla
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Hotel Polan und seine Gäste
(1980) - Studio Kamarád
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - Trhák
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Poplach v oblacích
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Pan Tau - Poplach v oblacích
(1977) - Pan Tau - Lov na slona
(1976) - Štipku soli
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Little Sea Nymph
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Město nic neví
(1975) - Holka na zabití
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Královské usínání
(1973) - Třicet panen a Pythagoras
(1969) - Pan Tau (TV series)

Dáda Patrasová - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2006) - Dáda Disco Hitparáda
Dáda Patrasová - Family and Partner relationships
Family:
(*1943) Felix Slováček - husband

Dáda Patrasová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

ASTROLOGICAL SIGNS
Taurus

Sun in Taurus
6°49’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
Sagittarius
The greatest need is to always search for something. In order to feel safe you need a philosophy or belief. You need to have a goal or mission that gives your life meaning. Your faith must be voluntary and it is a paradox that fighting against dogmas may lead you to other dogmas.
Aries
Ascendant (Rising Sign)
People with Aries Ascendant are decisive. They want to be active and have the power to enforce their intentions. They want to discover their own abilities and they do not want to wait for what comes from the outside.
MOON PHASE

Full Moon
203°59’ (Soli-Lunar Degree)

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Fire)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Dáda Patrasová 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Dáda Patrasová - singer, actress, presenter

Dáda Patrasová was born Year *1956 in Czech City
Dáda Patrasová at:
Wikipedia.orgDáda Patrasová full biography - Wikipedia | Astro.comDáda Patrasová astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comDáda Patrasová astro-databank Astrotheme
Famous people born on
August 21st
(Today)
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) actress, model
Libanon Serj Tankian
(*1967) singer of the band System of a Down, poet
Rusko Sergey Brin
(*1973) computer scientist, businessman, co-founder of Google Inc.
Francie Alizée
(*1984) singer
Jamajka Usain Bolt
(*1986) sprinter
Dáda Patrasová
Planet positions:
SunSun
Taurus
6°49’
1
 
MoonMoon
Sagittarius
0°48’
8
 
MercuryMercury
Taurus
26°18’
2
 
VenusVenus
Gemini
21°37’
3
 
MarsMars
Aquarius
7°42’
11
 
JupiterJupiter
Leo
21°37’
6
 
SaturnSaturn
Sagittarius
1°11’
8
R
UranusUranus
Cancer
28°25’
5
 
NeptuneNeptune
Libra
28°50’
7
R
PlutoPluto
Leo
26°07’
6
R
NodeNode (M)
Sagittarius
9°53’
8
R
LilithLilith (M)
Capricorn
15°52’
10
 
ChironChiron
Aquarius
11°30’
11
 
PF - Part of FortuneFortune
Panna
16°09’
6
Houses: (Placidus system)
Aries
10°08’
Libra
10°08’
2:
Taurus
22°32’
8:
Scorpio
22°32’
3:
Gemini
15°43’
9:
Sagittarius
15°43’
Cancer
4°08’
Capricorn
4°08’
5:
Cancer
23°19’
Capricorn
23°19’
6:
Leo
19°43’
Aquarius
19°43’
Elements:
8xFireFire
5xEarthEarth
3xAirAir
1xWaterWater
Midpoints:
ASC/MC:
Aquarius
22°08’
12
Sun/Moon:
Aquarius
18°49’
11
Famous people born on
August 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy GZA - The Genius
(*1966) rapper, founder of the Wu-Tang Clan
Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) singer
Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) novelist
Spojené státy Tori Amos
(*1963) singer
Spojené státy Layne Staley
(*1967) musician, singer and guitarist of the band Alice in Chains
Famous people who passed away on August 21st
Ukrajina Leon Trotsky
(*1879 - 1940) politician
Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) Moog synthesizer inventor, pioneer of electronic music
Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) politician
Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) mathematician, physicist
Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) writer, journalist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »