Dana Medřická wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Dana Medřická - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 62 years
Death:
Occupation:
actress

Dana Medřická - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
11 July 1920 - uknown time (?)
House system:
no system
(Dana Medřická 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Dana Medřická
Date of Birth Jul 11, 1920
(actress, instagram)

Dana Medřická - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2001) - Život za lásku
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1983) - A csoda vége
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1982) - The Turn of the Screw
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Pouť králů
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Kočičí hra
(1982) - Dedičstvo
(1981) - Tot-Amor
(1981) - Tag der Idioten
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Vzorná tchyně
(1980) - Už vám není dvacet, paní Bláhová
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Příběhy modrého telefonu - Maska
(1980) - Předjaří
(1980) - Pleš
(1980) - Dívka s mušlí
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV series)
(1979) - Plášť pro vítr
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Lustr
(1979) - Druhá první dáma
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Dívka světových parametrů
(1978) - Všichni za jednoho
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Řemen
(1978) - Rána jistoty
(1978) - Plácek
(1978) - Der Schneider von Ulm
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Třešňová babička (TV series)
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - Povídám, povídám pohádku (TV series)
(1977) - O líném Honzovi
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Magermilchbande, Die (TV series)
(1977) - Lalůček
(1977) - Alimenty
(1977) - Advokátka
(1976) - A řeka mu zpívala…
(1976) - Střílej oběma rukama
(1976) - Stáří 19
(1976) - O Všudybylovi
(1976) - O třech bratřích
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Jenůfa
(1976) - Day for My Love
(1976) - Až bude padat hvězda
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Typicky ženská reakce
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Falstaff
(1975) - Dopisy Uljanových
(1975) - Babička
(1974) - Útěk
(1974) - Půlpenny
(1974) - Pozdní léto
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Čierne ovce
(1973) - Bratranec Pons
(1972) - Zdravá vdova
(1972) - Královská ozvěna
(1971) - Taková normální rodinka (TV series)
(1971) - Romeo a Julie na konci listopadu
(1971) - Návrat pana Ryšánka
(1971) - Král, kejklíř a hvězdář
(1970) - Herecké Vánoce
(1970) - Radúz a Mahulena
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Popelka
(1969) - The Happy Owls
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - České pohádky: Jak se sedlák se selkou ulakomili
(1967) - Malá Dorritka
(1966) - Návrat ztraceného syna
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Cesta řeky k moři
(1965) - Divoká holka
(1964) - Tři chlapi po roce
(1964) - Příběh dušičkový
(1963) - Železničáři
(1963) - Icarus XB 1
(1963) - Domácí víno
(1962) - Life without a Guitar
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1962) - Malý Bobeš ve městě
(1962) - Two Men from Another World
(1961) - Turista
(1961) - Malý Bobeš
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Božena Němcová
(1960) - II. celostátní spartakiáda 1960
(1960) - Tři tuny prachu
(1960) - Třetí přání
(1960) - Lidé jako ty
(1960) - Černá sobota
(1959) - Útěk
(1959) - Smrt obchodního cestujícího
(1959) - Ošklivá slečna
(1958) - Scars of the Past
(1957) - Malí medvědáři
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - Královský hrad Zvíkov
(1956) - V pasti
(1956) - Labakan
(1954) - Nejlepší člověk
(1953) - Škůdci listnatých lesů
(1953) - Škůdci jehličnatých lesů
(1953) - Přicházejí z tmy
(1953) - Měsíc nad řekou
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - Operation B
(1950) - In the Penalty Area
(1948) - Border Village
(1948) - Kariéra
(1948) - Dvaasedmdesátka
(1948) - Bílá tma
(1947) - Muzikant
(1946) - Guard 13
(1946) - Průlom
(1946) - Avalanche,The
(1945) - Černí myslivci
(1944) - Skalní plemeno
(1944) - Počestné paní pardubické
Dana Medřická - Family and Partner relationships
Dana Medřická 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Dana Medřická, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
18°50’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Metal)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
11

Birthday 11th - Sensitivity

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and intuitive. They are interested in the spiritual path. They are a charismatic person. They like other people. They are a daydreamer. They are diplomatic.

Dana Medřická 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Dana Medřická - actress

Dana Medřická was born on July 11, 1920 in Prague
Dana Medřická at:
Wikipedia.orgDana Medřická full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 1st
(Today)
Irsko Richard Harris
(*1930) actor
Velká Británie Julie Andrews
(*1935) singer, writer, actress
Velká Británie Rupert Friend
(*1981) actor
Nizozemsko André Rieu
(*1949) composer, scriptwriter
Spojené státy Jimmy Carter
(*1924) 39th President of the United States
Dana Medřická
Planet positions:
SunSun
Cancer
18°50’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Leo
10°07’
 
VenusVenus
Cancer
20°57’
 
MarsMars
Scorpio
0°17’
 
JupiterJupiter
Leo
20°02’
 
SaturnSaturn
Virgo
8°14’
 
UranusUranus
Pisces
5°17’
R
NeptuneNeptune
Leo
10°24’
 
PlutoPluto
Cancer
7°35’
 
NodeNode (M)
Scorpio
12°11’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
29°24’
 
ChironChiron
Aries
10°28’
 
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
0xAirAir
7xWaterWater
Famous people born on
October 2nd
(Tomorrow)
Velká Británie Sting
(*1951) singer, musician
Indie Mahatma Gandhi
(*1869) activist, spiritual leader, politician, philosopher
Spojené státy Proof
(*1973) hip hop artist, founder of the rap group D12
Japonsko Ayumi Hamasaki
(*1978) actress, singer, model
Spojené státy Moses Gunn
(*1929) actor
Famous people who passed away on October 1st
Francie Charles Aznavour
(*1924 - 2018) singer, actor
Spojené státy Walter H. Annenberg
(*1908 - 2002)
Itálie Ludwig Bemelmans
(*1898 - 1962) writer
Itálie Enrico De Nicola
(*1877 - 1959) 1st President of Italy, jurist, journalist, politician
Německo Wilhelm Dilthey
(*1833 - 1911) philosopher

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Aries Aries
Show calendar »