David Prachař wikipedia, horoscope, astrology, instagram

David Prachař - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1959
Country:
Age:
61 years
Occupation:
actor

David Prachař - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1959 (?)
House system:
no system (?)
(David Prachař 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
David Prachař
Date of Birth - Year *1959
(actor, instagram)

David Prachař - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Případ pro lyžaře
(2016) - Ohnivý kuře (TV series)
(2015) - Backstage: Othello, benátský mouřenín
(2015) - Všechny moje lásky (TV series)
(2015) - The Zodiac Murders (TV series)
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2013) - Slečna Flintová
(2013) - Doktoři z Počátků (TV series)
(2012) - Lost Gate
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Zahrada pod lupou
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2010) - Vodník a Karolínka
(2010) - Sama v čase normálnosti
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Má Vlast(a)
(2009) - Ilínek
(2009) - Film o filmu: El Paso
(2009) - Film o filmu Ďáblova lest
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Jménem krále
(2009) - Ďáblova lest
(2009) - Ať žijí rytíři! (TV series)
(2009) - Little Knights Tale
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Bouše, Bendl, Cvach a další
(2008) - Novecento
(2008) - Who's Afraid of the Wolf
(2008) - Organized Crime Unit (TV series)
(2008) - El Paso
(2008) - Běsi
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Ceny Thálie 2006
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Naši furianti
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2004) - Reportéři ČT
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2003) - Král Lear
(2003) - Falešné obvinění
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Pohádky z lesa (TV series)
(2001) - Den, kdy nevyšlo slunce
(2001) - Ani svatí, ani andělé
(1999) - Věšák
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Isabela, vévodkyně Bourbonská
(1999) - Agáta
(1998) - Ostuda
(1998) - Mimina
(1998) - Bedřich má psy rád
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - O princi Truhlíkovi
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Dům poslední radosti
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV series)
(1994) - Třetí noc pro čaroděje
(1994) - Písař Bartleby
(1994) - Nexus 2.431
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Kufr
(1992) - Světýlka z blat
(1992) - Jánošova kouzelná flétnička
(1992) - Ať ten kůň mlčí!
(1991) - Giroflé - Giroflá
(1990) - Zlatý ostrov
(1990) - Vlci
(1990) - Třináctery hodiny
(1990) - Ohrožené prázdniny (TV series)
(1990) - Motýl na anténě
(1990) - Milostivé léto
(1989) - Všechny krásy života
(1989) - Trezor
(1989) - Sedm bílých plášťů
(1989) - Přízraky
(1989) - Labyrint světa
(1989) - Kdo probudí Pindruše ...?
(1989) - Fubu
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Nanečisto
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny
(1988) - Lék pod kůži
(1988) - Kaštan pro štěstí
(1988) - Jen ty a já
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Dvojčata
(1988) - Dvě z Paříže
(1988) - Černovláska
(1987) - Ve vlaku je šerif
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Motovidla
(1987) - Drátenická pohádka
(1987) - Arabesky
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Přepadení
(1986) - O kouzelné píštalce
(1985) - Vodník v pivovaře
(1985) - Mlčení Marie Zvoníkové
(1984) - Zlaté kapradí
(1983) - Její pastorkyňa
(1983) - Co poudala bába Futéř
(1982) - Encounter with the Shadows
(1982) - Kouzelné dobrodružství
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Medailónek
(1981) - A na konci je začátek
(1980) - Dopis psaný španělsky
(1978) - Mapa zámořských objevů
(1977) - Time Out
David Prachař - Family and Partner relationships

David Prachař, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
24°35’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Dog

Dog (Earth)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

David Prachař 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

David Prachař - actor

David Prachař was born Year *1959 in Czech City
David Prachař at:
Wikipedia.orgDavid Prachař full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
David Prachař
Planet positions:
SunSun
Capricorn
24°35’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
6°48’
 
VenusVenus
Aquarius
10°13’
 
MarsMars
Taurus
20°31’
 
JupiterJupiter
Scorpio
26°28’
 
SaturnSaturn
Capricorn
1°07’
 
UranusUranus
Leo
15°08’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
6°48’
 
PlutoPluto
Virgo
3°50’
R
NodeNode (M)
Libra
17°17’
R
LilithLilith (M)
Taurus
6°34’
 
ChironChiron
Aquarius
20°41’
 
Elements:
3xFireFire
6xEarthEarth
2xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Famous people who passed away on September 24th
Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchemist, astrologer, physician, theologian
Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) writer
Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politician
Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) murderess
Francie Eric Borel
(*1978 - 1995) mass killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »