Dušan Blaškovič wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Dušan Blaškovič - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Dubnica nad Váhom
Country:
Age:
† 71 years
Occupation:
actor

Dušan Blaškovič - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
11 September 1930 - uknown time (?)
House system:
no system
(Dušan Blaškovič 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Dušan Blaškovič
Date of Birth - Sep 11, 1930
(actor, instagram)

Dušan Blaškovič - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1998) - Opojenie z premeny
(1994) - Night of the Archer
(1993) - Zlý žart
(1992) - Výstrel na Bonaparta
(1992) - Pavilón číslo 6
(1992) - Najdúch
(1991) - Štúrovci (TV series)
(1991) - Dido - Das Geheimnis des Fisches
(1990) - Dávajte si pozor!
(1989) - Škola detektívky (TV series)
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - Reverend
(1989) - Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Spoločník pána veľkomožného
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Peter a Pavel
(1988) - Omyl doktora Moresiniho
(1988) - Muž na správnom mieste
(1988) - Holič Britva a duch Vydriduch
(1988) - Génius jednej noci
(1988) - Exemplárny prípad
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Sudca vo vlastnej pasci
(1987) - Posledná hodina
(1987) - O tom, ako šibal Peterko mäsiara Kocha prekabátil
(1987) - Henrich IV.
(1986) - Kouzelné galoše
(1986) - Poznám takú bylinku
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - Sršne v úli (TV series)
(1985) - Pětka s hvězdičkou
(1985) - Malý Muk
(1985) - Hĺbkový rekord
(1985) - Až zajtra umriem
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Sladké starosti
(1984) - Lev Tolstoy
(1984) - Keď jubilant plače
(1984) - Ján Literát
(1984) - Epizóda
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Rozprávkový kráľ
(1983) - Princezná a mesiac
(1983) - Monika
(1982) - Veľké šťastie
(1982) - Plač pre syna
(1982) - O smelom krajčírikovi
(1982) - Krkavci
(1982) - Čudák Zerbino
(1981) - Škola žien
(1981) - Služobná cesta
(1981) - Ruleta
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Pánska spoločnosť
(1981) - Nie je všedný deň
(1981) - Dozrievanie
(1980) - Veselé panie z Windsoru
(1980) - Svadba bez nevesty (TV series)
(1980) - Prvé lásky
(1980) - Patálie s kamerou
(1980) - Muž, ktorý miloval symfóniu čísel
(1980) - Človek nikdy nevie
(1980) - Čarovná čaša
(1979) - Stretnutie v Tajove
(1979) - Záhradníkov pes
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Mandragora
(1979) - Chobotnica
(1979) - Drsná Planina
(1979) - Dôsledne ukrývané dokumenty
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Zbojníci
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Riziko
(1978) - O nosatom kuchárovi a nohatom drotárovi
(1978) - Nie
(1978) - Nech žije deduško (TV series)
(1978) - Kazko Vlasko
(1978) - Inkognito
(1978) - Hrozba
(1978) - Farebné rozprávky (TV series)
(1978) - Deti z tehlového dvora
(1978) - Článok na prvú stranu
(1978) - A ako Alžbeta
(1977) - Vietor v starých stromoch
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV series)
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - Penelopa
(1977) - O Ťuťmákovi a Herešte
(1977) - Obvod
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Klamstvo dočasu - pravda naveky
(1977) - Chlapi
(1977) - Druhá láska
(1977) - Črty zo života (TV series)
(1976) - Zypa Cupák
(1976) - Zlatá runa
(1976) - Zenovo vedomie
(1976) - Štyria grobiani
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Sokovia
(1976) - Plukovník Chabert
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Red Wine
(1975) - Život na úteku
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Simultánka s Aľjochinom
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1975) - Karol Ketzer
(1975) - Chlapské leto
(1975) - Čokoládový hrdina
(1975) - Bunda
(1974) - Veľké pokušenie
(1974) - Veľká noc a veľký den
(1974) - Šuster, drž sa kopyta!
(1974) - Škriatok
(1974) - Prípad z Amagerskej lúky
(1974) - Nešťastník
(1974) - Mizantrop
(1974) - Buddenbrookovci
(1973) - Postupimská konferencia 1945
(1973) - Na jednom dvore
(1973) - Kamaráti
(1973) - Jaltská konferencia 1945
(1972) - Prečo Adam Chvojka vicerichtár spáva doma?
(1972) - Divá kačka
(1972) - Red Wine
(1972) - ...a pozdravuji vlaštovky
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV series)
(1971) - V tieni vlkov (TV series)
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)
(1971) - Hovoríš len o láske
(1971) - Bírbal a sprisahanci
(1971) - Básnikova cesta do neba
(1970) - Vrahom je Fox
(1970) - Kráľ sa zabáva
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV series)
(1969) - Volpone
(1969) - Traja z deviateho poschodia
(1969) - Tma
(1969) - Celebration in the Botanical Garden
(1968) - Tri dcéry
(1968) - Traja svedkovia
(1968) - Pomsta starej dámy alebo na každého raz dôjde
(1968) - L'Homme qui ment
(1968) - Mária Tudorová
(1968) - Koniec a začiatok
(1967) - Zmluva s diablom
(1966) - Vrah zo záhrobia
(1966) - Jeden deň pre starú paniu
(1965) - Námestie svätej Alžbety
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1965) - Kissing-Time Ninety
(1964) - Všetko naopak
(1964) - Šesť postáv hľadá autora
(1964) - Slnečný kúpeľ
(1963) - Výhybka
(1963) - Proces o oslí tieň
(1962) - Jánošík I., II.
(1962) - Bílá oblaka
(1961) - Zbabělec
(1961) - Most na tú stranu
(1960) - Na pochode sa vždy nespieva
(1959) - Prervannaja pesňa
(1959) - Křižovatky
(1958) - St. Peter's Umbrella
(1958) - Posledný návrat
(1957) - Forty-Four Mutineers
Dušan Blaškovič 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Dušan Blaškovič, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
18°01’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Horse

Horse (Metal)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
11

Birthday 11th - Sensitivity

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and intuitive. They are interested in the spiritual path. They are a charismatic person. They like other people. They are a daydreamer. They are diplomatic.

Dušan Blaškovič 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Dušan Blaškovič - actor

Dušan Blaškovič was born on September 11, 1930 in Dubnica nad Váhom
Dušan Blaškovič at:
Wikipedia.orgDušan Blaškovič full biography - Wikipedia
Famous people born on
July 23rd
(Today)
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) actor
Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) actor
Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) actor
Švýcarsko Emil Jannings
(*1884) actor
Itálie Damiano Damiani
(*1922) director, actor
Dušan Blaškovič
Planet positions:
SunSun
Virgo
18°01’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Libra
6°22’
R
VenusVenus
Scorpio
4°18’
 
MarsMars
Cancer
8°37’
 
JupiterJupiter
Cancer
15°35’
 
SaturnSaturn
Capricorn
5°15’
 
UranusUranus
Aries
14°22’
R
NeptuneNeptune
Virgo
3°52’
 
PlutoPluto
Cancer
20°33’
 
NodeNode (M)
Aries
25°30’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
23°22’
 
ChironChiron
Taurus
18°44’
R
Elements:
4xFireFire
4xEarthEarth
1xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
July 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) singer, actress, fashion designer, dancer
Francie Alexandre Dumas père
(*1802) writer
Spojené státy Zelda Fitzgerald
(*1900) writer
Švýcarsko Ernest Bloch
(*1880) composer
Německo Markus Jehle
(*1958) astrologer
Famous people who passed away on July 23rd
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920 - 1966) actor
Velká Británie Amy Winehouse
(*1983 - 2011) singer
Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873 - 1932) significant aviation pioneer and designer
Itálie Serge Reggiani
(*1922 - 2004) singer, actor, painter
Argentina Joseph Kessel
(*1898 - 1979) writer, scriptwriter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »