Eliška Balzerová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Eliška Balzerová - Birth Chart
(Eliska Havránková)

Gender:
Female
Birth:
*1949
Country:
Age:
70 years
Occupation:
actress

Eliška Balzerová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1949 (?)
House system:
no system (?)
(Eliška Balzerová 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Eliška Balzerová
Date of Birth Year *1949
(actress, instagram)

Eliška Balzerová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Theory of Tiger
(2016) - Madame (TV series)
(2014) - Umění dabingu
(2014) - Český lev 2013
(2014) - Tři holky jako květ
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Světlo pro Světlušku 2013
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2012) - Život je krásný, RARÍÍÍJÁÁÁ
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Ceny české filmové kritiky 2011
(2012) - Láska je láska
(2011) - Český lev 2010
(2011) - The Magical Duvet
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Women in Temptation
(2010) - Poslední doutník
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Ladislav Chudík
(2008) - Private Traps (TV series)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2008) - Můj báječný rozvod
(2008) - Čaj u královny
(2007) - Takí sme boli
(2006) - Před půlnocí
(2005) - Všechnopárty
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Harvey a já
(2005) - Černá karta
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2003) - Hluboko naladěná Viola
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2002) - Divadlo žije!
(2002) - Příběhy slavných: Bylo to sluníčko
(2001) - Barvy života
(2001) - Blboun
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Hodina pravdy
(2000) - Drobečky z perníku
(1998) - Sama doma
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Ještě není pozdě
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Snídaně s Novou
(1993) - Dobré ráno
(1993) - El Marido perfecto
(1993) - Odměna
(1993) - Melánie, Melánie
(1992) - Odplata
(1992) - Městem chodí Mikuláš
(1991) - Miláček Ornifle
(1990) - Styl 60
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Heřmánková víla
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Fabrik der Offiziere (TV series)
(1988) - Vyjdi ze stínu
(1988) - Komu straší ve věži
(1987) - Vražda v zastoupení
(1987) - Tajemství čínského velblouda
(1987) - Sněhová královna
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Hrdina
(1985) - Stopy zločinu: Jak zemřela Tereza
(1985) - Rudin
(1985) - ...nebo být zabit
(1985) - Čarodějky z Greenham Common
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Bambinot (TV series)
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna
(1982) - S tebou mě baví svět
(1982) - Ale je ženatý
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Mezičas
(1981) - Medailónek
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - Spánek
(1980) - Sedm Spartakových dní
(1980) - Italské jaro
(1980) - Hrdina se nebojí
(1980) - Havárie
(1980) - Hadrián z Římsů
(1980) - Čas zakladatelů (TV series)
(1979) - Zlatí úhoři
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV series)
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Dnes v noci hvězdy nezhasnou
(1979) - Cukrárna
(1978) - Zákony pohybu (TV series)
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1976) - Paleta lásky
(1976) - O Všudybylovi
(1975) - Hřiště
(1974) - Břetislav a Jitka
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Don Juan
(1971) - Zlý dům
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV series)
(1971) - Svět otevřený náhodám
(1971) - Legenda o živých mrtvých (TV series)
(1970) - S Rozárkou
(1970) - Růženko, spíte sama?
(1969) - Kaktus, bomba, letadlo

Eliška Balzerová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
3°55’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
25

Birthday 25th - Modesty

Numerology - Birthday Number
These people are modest and humble. They are sensitive and kind. They need a sensitive partner in their life. They are creative and entertaining. They are artistic. They have good imagination and talent.

Eliška Balzerová 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Eliška Balzerová - actress

Eliška Balzerová was born Year *1949 in Czech City
Eliška Balzerová at:
Wikipedia.orgEliška Balzerová full biography - Wikipedia
Famous people born on
June 25th
(Today)
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) actor, director, writer
Indie George Orwell
(*1903) writer, essayist, satirist, anticommunist
Velká Británie George Michael
(*1963) composer, singer, director
Španělsko Antoni Gaudí
(*1852) architect
Spojené státy Robert Venturi
(*1925) architect, teacher
Eliška Balzerová
Planet positions:
SunSun
Gemini
3°55’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
16°59’
R
VenusVenus
Gemini
14°06’
 
MarsMars
Taurus
18°47’
 
JupiterJupiter
Aquarius
2°08’
R
SaturnSaturn
Leo
29°49’
 
UranusUranus
Gemini
29°05’
 
NeptuneNeptune
Libra
12°37’
R
PlutoPluto
Leo
14°20’
 
NodeNode (M)
Aries
23°47’
R
LilithLilith (M)
Aries
4°20’
 
ChironChiron
Sagittarius
6°07’
R
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
7xAirAir
0xWaterWater
Famous people born on
June 26th
(Tomorrow)
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) actor
Spojené státy Chris Isaak
(*1956) guitarist, singer, actor
Brazílie Gilberto Gil
(*1942) guitarist, singer, composer, politician
Rusko Mikhail Khodorkovsky
(*1963) businessman
Spojené státy Paul Thomas Anderson
(*1970) director, scriptwriter
Famous people who passed away on June 25th
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) singer, composer, choreographer, dancer, actor, screenwriter
Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avant-garde philosopher, psychologist, Professor at the Collège de France
Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) writer
Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) actress
Francie Georges Courteline
(*1858 - 1929) writer, scriptwriter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »