Eman Fiala wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Eman Fiala - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 71 years
Death:
Occupation:
composer, musician, actor, director

Eman Fiala - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
15 April 1899 - uknown time (?)
House system:
no system
(Eman Fiala 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Eman Fiala
Date of Birth - Apr 15, 1899
(composer, musician, actor, director, instagram)

Eman Fiala - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - Martin Speaking
(1966) - Kacafírek
(1965) - Volejte Martina
(1964) - Zapomenutý čert
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Lemonade Joe or Horse Opera
(1964) - Adventures with a Naked Boy
(1963) - Romance štědrovečerní
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Hlídač dynamitu
(1963) - Handlíři
(1962) - Life without a Guitar
(1962) - Wife for a Hero
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Oranžový měsíc
(1962) - Two Men from Another World
(1962) - Little Ann Goes to School
(1961) - Zasloužilý umělec Eman Fiala
(1961) - Lidé za kamerou
(1961) - Pohádka o staré tramvaji
(1961) - Malý Bobeš
(1961) - Ledové moře volá
(1961) - Kotrmelec
(1961) - Hledá se táta!
(1961) - Florián
(1960) - Tragic Monday
(1960) - Waltz for a Million
(1960) - U nás v Mechově
(1960) - Šlamastyka s Měsícem
(1960) - Srpnová neděle
(1960) - Policejní hodina
(1960) - Pochodně
(1960) - Ledoví muži
(1960) - Kouzelný den
(1960) - Chlap jak hora
(1960) - Hlídač dynamitu
(1959) - 105% alibi
(1959) - Pět z milionu
(1959) - O medvědu Ondřejovi
(1959) - Medvěd a strašidla
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - Ruka ruku neumyje
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Safebreakers
(1958) - Zvijezda putuje na jug
(1958) - Hry a sny
(1958) - Hořká láska
(1958) - Hlavní výhra
(1957) - To byla noc
(1957) - Škola otců
(1957) - Poslušne hlásim
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - Události dne
(1956) - Synové hor
(1956) - Roztržka
(1956) - Přišel na návštěvu
(1956) - Labakan
(1956) - Hrátky s čertem
(1956) - Hotel Pokrok
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Stick, Stick, Start Beating!
(1955) - Něco se tu změnilo
(1955) - Muž v povětří
(1955) - Kam s ním?
(1955) - Music from Mars
(1955) - Blázni mezi námi
(1954) - Nejlepší člověk
(1954) - Jak dědek Faltus potkal anděla
(1954) - Cirkus bude!
(1954) - Once Upon a Time, There Was a King...
(1953) - Večery s Jindřichem Plachtou
(1953) - Měsíc nad řekou
(1953) - Krejčovská povídka
(1952) - The Smiling Country
(1952) - Plavecký mariáš
(1952) - Nad námi svítá
(1952) - Mladá léta
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Divotvorný klobouk
(1951) - Nejlepší tip
(1951) - Štika v rybníce
(1951) - Mikoláš Aleš
(1950) - Reed Bells
(1950) - New Fighters Shall Arise
(1950) - Temno
(1950) - Slepice a kostelník
(1950) - Racek má zpoždění
(1950) - Posel úsvitu
(1950) - Pára nad hrncem
(1950) - Karhanova parta
(1950) - Bylo to v máji
(1949) - Thirst
(1949) - Vzbouření na vsi
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1948) - Matous the Cobbler
(1948) - Léto
(1947) - Tři kamarádi
(1947) - Poslední mohykán
(1947) - Polibek ze stadionu
(1947) - Parohy
(1947) - Nobody Knows Anything
(1947) - Muzikant
(1947) - When You Return
(1946) - Právě začínáme
(1946) - Nezbedný bakalář
(1946) - Avalanche,The
(1946) - Heroes Are Silent,The
(1945) - Z růže kvítek
(1945) - Řeka čaruje
(1945) - Rozina sebranec
(1944) - Počestné paní pardubické
(1944) - Paklíč
(1943) - Thirsty Youth
(1943) - Bláhový sen
(1942) - Valentin Dobrotivý
(1942) - I'll Be Right Over
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Karel a já
(1942) - Host do domu
(1942) - Barbora Hlavsová
(1941) - Z českých mlýnů
(1941) - Těžký život dobrodruha
(1941) - Rukavička
(1941) - Hotel Modrá hvězda
(1940) - Vy neznáte Alberta?
(1940) - Pro kamaráda
(1940) - Poslední Podskalák
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Muzikantská Liduška
(1940) - Minulost Jany Kosinové
(1940) - The Masked Lover
(1940) - Druhá směna
(1939) - V pokušení
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - Mrs Kacka Intervenes...
(1939) - Kdybych byl tátou
(1939) - Hvězda z poslední štace
(1939) - Dobře situovaný pán
(1939) - Dívka v modrém
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1938) - Stříbrná oblaka
(1938) - Slávko nedej se!
(1938) - Pod jednou střechou
(1938) - Panenka
(1938) - The Lantern
(1938) - Ideál septimy
(1938) - Duchacek Will Fix It
(1938) - The Way of the Cross
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Lidé pod horami
(1937) - Klatovští dragouni
(1937) - Karel Hynek Mácha
(1937) - Jarčin profesor
(1937) - Filosofská historie
(1937) - Batalion
(1937) - Army Twins
(1937) - Lawyer Věra
(1936) - Trhani
(1936) - Švadlenka
(1936) - Naše XI.
(1936) - Komediantská princezna
(1935) - První políbení
(1935) - Hrdina jedné noci
(1934) - Pozdní máj
(1934) - Hrdinný kapitán Korkorán
(1933) - The Inspector General
(1933) - Ich und der Kaiser
(1933) - Pobočník Jeho Výsosti
(1933) - Dům na předměstí
(1933) - Sedmý den Bůh odpočíval
(1932) - Sňatková kancelář
(1932) - Malostranští mušketýři
(1932) - Lelicek in the Services of Sherlock Holmes
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!
(1931) - Třetí rota
(1931) - Wehe, wenn er losgelassen
(1931) - To neznáte Hadimršku
(1931) - Skalní ševci
(1931) - Psohlavci
(1931) - Er und seine Schwester
(1931) - Him and His Sister
(1931) - Muži v offsidu
(1931) - Loupežník
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1931) - The Affair of Colonel Redl
(1930) - Opeřené stíny
(1930) - Fidlovačka
(1930) - Černé oči, proč pláčete...?
(1930) - Imperial and Royal Field Marshal
(1929) - Takový je život
(1929) - Neviňátka
(1929) - Chudá holka
(1929) - Džungle velkoměsta
(1928) - Páter Vojtěch
(1928) - Modrý démant

Eman Fiala - Filmography - Composer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Filmy pod taktovkou FOK
(1961) - Zasloužilý umělec Eman Fiala
(1950) - Bylo to v máji
(1947) - Polibek ze stadionu
(1947) - When You Return
(1944) - The Wedding Ring
(1941) - Těžký život dobrodruha
(1940) - Pelikán má alibi
(1940) - Dceruška k pohledání
(1939) - Paní Morálka kráčí městem
(1939) - Mrs Kacka Intervenes...
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1938) - Slávko nedej se!
(1938) - Krok do tmy
(1938) - Duchacek Will Fix It
(1937) - Tři vejce do skla
(1936) - Zlatý věk
(1936) - Vlaštovky v hotelu
(1936) - Páter Vojtěch
(1936) - Komediantská princezna
(1936) - Džungle na prodej
(1935) - Held einer Nacht
(1935) - Hrdina jedné noci
(1934) - Nezlobte dědečka
(1933) - Ich und der Kaiser
(1933) - Pobočník Jeho Výsosti
(1933) - Na sluneční straně
(1933) - Sedmý den Bůh odpočíval
(1932) - Sňatková kancelář
(1932) - Malostranští mušketýři
(1932) - The Undertaker
(1931) - Muži v offsidu
(1930) - L' Étrange fiancée

Eman Fiala - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1939) - U svatého Matěje
(1932) - Malostranští mušketýři
(1923) - The Kidnapping of Fux the Banker
(1922) - Proč se nesměješ
Eman Fiala 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Eman Fiala, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
25°17’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

Eman Fiala 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Eman Fiala - composer, musician, actor, director

Eman Fiala was born on April 15, 1899 in Prague
Eman Fiala at:
Wikipedia.orgEman Fiala full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 26th
(Today)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Eman Fiala
Planet positions:
SunSun
Aries
25°17’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Aries
19°53’
R
VenusVenus
Pisces
16°26’
 
MarsMars
Leo
0°01’
 
JupiterJupiter
Scorpio
6°38’
R
SaturnSaturn
Sagittarius
23°32’
R
UranusUranus
Sagittarius
7°33’
R
NeptuneNeptune
Gemini
22°29’
 
PlutoPluto
Gemini
14°07’
 
NodeNode (M)
Capricorn
2°57’
R
LilithLilith (M)
Leo
5°15’
 
ChironChiron
Sagittarius
12°38’
R
Elements:
6xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 27th
(Tomorrow)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Famous people who passed away on September 26th
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) actor, director, scriptwriter
Německo August Macke
(*1887 - 1914) German expressionist painter, member of the group Der Blaue Reiter
Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) singer
Itálie Alberto Moravia
(*1907 - 1990) writer
Spojené státy Valerie Bettis
(*1919 - 1982) dancer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »