Emil Horváth Jr. wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Emil Horváth Jr. - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1945
Country:
Age:
74 years
Occupation:
actor, director, teacher

Emil Horváth Jr. - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1945 (?)
House system:
no system (?)
(Emil Horváth Jr. 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Emil Horváth Jr.
Date of Birth - Year *1945
(actor, director, teacher, instagram)

Emil Horváth Jr. - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Film Adventurer Karel Zeman
(2015) - Polnočná omša
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Kredenc
(2014) - Návraty k hereckým legendám: Leopold Haverl
(2014) - Návraty k hereckým legendám: Eva Kristínová
(2014) - Chrobák v hlave
(2013) - Herecké legendy (TV series)
(2013) - České století (TV series)
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Búrlivé víno (TV series)
(2011) - Sráči
(2009) - Les mrtvých
(2008) - V hlavní roli Gustáv Husák
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2007) - Cudzia žena a muž pod posteľou
(2005) - Ulice (TV series)
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Tajné sny
(2003) - Inkognito
(2000) - Okamih pravdy
(2000) - Neviditeľná zbierka
(1999) - Variácie
(1999) - Soirée z Mlynskej doliny
(1999) - Mučivé tajomstvo
(1996) - Jaškov sen
(1995) - Plášť
(1995) - Maliar izieb
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV series)
(1994) - Gala Borisa Filana
(1994) - O Jankovi kľúčiarovi
(1994) - Dvaja muži pod posteľou
(1993) - Profesor Bernhardi
(1993) - Póza
(1993) - Eros a Psyché
(1992) - Rozprávky z Hollywoodu
(1992) - Neznámy
(1992) - Jahňa chudobného
(1991) - Rozruch na onkológii
(1991) - Mário, zapískaj...!
(1991) - Jediná
(1991) - Infantkine narodeniny
(1991) - Dobrodinec
(1991) - ...a kamene budú kričať
(1990) - Súboj
(1990) - Puto najsilnejšie
(1990) - Júlia
(1990) - Čo dievčatká nevedia
(1989) - Spálená košeľa
(1989) - Rodinný portrét z roku 1856
(1989) - Pani Berta Garlanová
(1989) - Biele obdobie sucha
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Uncle Cyril
(1988) - Príživník
(1988) - Portrét Doriana Graya
(1988) - Parazit
(1988) - Muž na správnom mieste
(1988) - Ja to vybavím
(1988) - Génius jednej noci
(1988) - Eugen Onegin
(1987) - Víkend za milión
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Starý priateľ
(1987) - Južná pošta
(1987) - Henrich IV.
(1986) - Výnosné miesto
(1986) - Vynález
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - Sen o kováčovi
(1986) - Pro forma
(1986) - Okná dokorán (TV series)
(1985) - Silvestrovské predsavzatia
(1985) - Žena z antisveta
(1985) - Vrabčie lásky
(1985) - Raz, dva, tri
(1985) - Predsunutý
(1985) - Páta stanice (TV series)
(1985) - Hluchý muž na hranici
(1985) - Borgis
(1984) - Sladké starosti
(1984) - Oko za oko
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Deti slnka
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Zajac na diaľnici
(1983) - Saša
(1983) - Krokodíl
(1982) - Rozmar
(1982) - Plač pre syna
(1982) - Pevec krásy, pravdy a nádeje
(1982) - Hrnčiarsky bál
(1982) - Hniezdo na ôsmom poschodí
(1982) - Clavijo
(1981) - Ťažká profesia
(1981) - A čo láska?
(1980) - Zimozel
(1980) - Teta na zjedenie
(1980) - Odveta
(1980) - O dievčine Rozprávočke
(1980) - Neresti ľudkov nepoctivých (TV series)
(1980) - Návrat kráľovho muža
(1980) - Macbeth
(1980) - Balladyna
(1979) - Železné ruky
(1979) - Svadba Arneho Jurgu
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Poviem mu to sám
(1979) - Monsieur Batmanov
(1979) - Kamarátky
(1978) - Poštár Lábus
(1978) - Kristína
(1978) - Farebné rozprávky (TV series)
(1977) - Ťapákovci
(1977) - Najkrajšie roky života
(1977) - Klamstvo dočasu - pravda naveky
(1977) - Druhá láska
(1977) - Ako sa Vinco zaťal
(1976) - Zlatá runa
(1976) - Slnko vychádza nad Prašivou
(1976) - Odviata ako dym
(1976) - Najvzdialenejšia hviezda na nebi
(1976) - Koža
(1976) - One Silver Piece
(1976) - Demeterovci
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Komédia za groš
(1975) - Ešte sa nevraciam
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Roztancované kráľovstvo
(1974) - Od Silvestra do troch kráľov
(1974) - Mína z Barnhelmu
(1973) - Pírko
(1973) - Dolina
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1973) - Deň slnovratu
(1972) - Predstavenie
(1972) - Žiarlivosť
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV series)
(1971) - Mŕtve oči
(1970) - Na kometě
(1969) - Rozmajrín
(1968) - Peter a Lucia
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Maroško
(1967) - Sedem svedkov
(1967) - Pasca
(1967) - Mister Scrooge
(1967) - Dvanást
(1966) - Drotár
(1965) - Každý mladý muž

Emil Horváth Jr. - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Vrátila sa raz v noci
(2010) - Nesmrteľní (TV series)
(2000) - Okamih pravdy
(1999) - Mučivé tajomstvo
(1998) - A ešte dve frašky...
(1995) - Divadelná komédia
(1995) - Antigona v New Yorku
(1994) - Škoda,že je pobehlica
(1994) - Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy
Emil Horváth Jr. - Family and Partner relationships

Emil Horváth Jr., Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
19°45’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Wood)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
12

Birthday 12th - Versatility

Numerology - Birthday Number
These people are creative and insightful. They are versatile and professionally capable. They are smart, popular and attractive. They excel in a number of areas. They are family-oriented.

Emil Horváth Jr. 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Emil Horváth Jr. - actor, director, teacher

Emil Horváth Jr. was born Year *1945 in Slovak City
Emil Horváth Jr. at:
Wikipedia.orgEmil Horváth Jr. full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 29th
(Today)
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) actress
Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) writer, director, scriptwriter
Jižní Korea Ki-duk Kim 1934
(*1934) director, professor
Švédsko Anita Ekberg
(*1931) actress
Polsko Lech Walesa
(*1943) actor
Emil Horváth Jr.
Planet positions:
SunSun
Scorpio
19°45’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
11°20’
 
VenusVenus
Scorpio
0°15’
 
MarsMars
Leo
0°09’
 
JupiterJupiter
Libra
16°42’
 
SaturnSaturn
Cancer
24°52’
R
UranusUranus
Gemini
16°27’
R
NeptuneNeptune
Libra
7°41’
 
PlutoPluto
Leo
11°48’
 
NodeNode (M)
Cancer
2°05’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
10°40’
 
ChironChiron
Libra
15°06’
 
Elements:
3xFireFire
0xEarthEarth
5xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 30th
(Tomorrow)
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) actress
Itálie Monica Bellucci
(*1964) actress
Spojené státy Fran Drescher
(*1957) actress, scriptwriter, activist
Spojené státy Truman Capote
(*1924) writer, actor, journalist
Francie Marion Cotillard
(*1975) actress, singer
Famous people who passed away on September 29th
Spojené státy Tony Curtis
(*1925 - 2010) actor
Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923 - 1997) artist, Pop Art painter and sculptor
Spojené státy Charles Addams
(*1912 - 1988) cartoonist, illustrator, artist, comic book author, creator of characters in Addams Family
Francie Rudolf Diesel
(*1858 - 1913) inventor
Velká Británie W. H. Auden
(*1907 - 1973) writer, poet

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »