Emília Vášáryová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Emília Vášáryová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1942
Country:
Age:
78 years
Occupation:
actress

Emília Vášáryová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1942 (?)
House system:
no system (?)
(Emília Vášáryová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Emília Vášáryová
Date of Birth Year *1942
(actress, instagram)

Emília Vášáryová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Slnko v sieti 2016 (TV pořad)
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2015) - Návraty k hereckým legendám: Emília Vašáryová
(2015) - Herec: Ivan Mistrík
(2015) - Wilson City
(2015) - Odvrátená strana mesiaca
(2015) - Johankino tajomstvo
(2015) - Eva Nová
(2015) - Doktor Martin (TV series)
(2015) - Boys Wars
(2014) - Milan Čorba
(2014) - Slovensko 2.0
(2014) - Piknik
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Herecké legendy (TV series)
(2013) - Tančiareň
(2013) - Girls of New York
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Lov
(2011) - Dušičky seniorov
(2010) - Slnko v sieti 2010
(2010) - 13. komnata Ladislava Chudíka
(2010) - Kriminálka Staré Mesto (TV series)
(2009) - Archiv
(2008) - Ladislav Chudík
(2008) - Gen.sk (TV series)
(2008) - Private Traps (TV series)
(2008) - Shameless
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Film o filmu: Václav
(2007) - Václav
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2007) - Josef a Marie
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Beauty in Trouble
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Tie dni (TV series)
(2004) - Up and Down
(2003) - Návrat do pouště
(2003) - Bloodlines
(2002) - Vyššie princípy Ivana Mistríka
(2002) - Waterloo po česku
(2001) - Kruh
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Variácie
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Zdravý nemocný Vlastimilený Brodský
(1999) - Koncert pre ľudskosť; Boli sme tam všetci
(1999) - Herci s taktovkou
(1999) - Stav bez tíže
(1999) - Cosy Dens
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1999) - Klietka
(1998) - Třikrát život, třikrát smrt
(1998) - Amine emlékezete
(1997) - Poviem ti básničku
(1997) - Orbis Pictus
(1997) - Modré z neba
(1996) - Smotánka
(1996) - Vyššia moc
(1995) - Malý veľký princ
(1995) - Hazard
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV series)
(1995) - Divadelná komédia
(1994) - O Jankovi kľúčiarovi
(1993) - Pustatina lásky
(1993) - Le frère trahi
(1992) - Od rána do úsvitu
(1992) - Lucidor
(1992) - Európa, moja láska
(1992) - Čo rozprávala teta Srna (TV series)
(1991) - Variácie slávy
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - La musica
(1991) - Ježišova matka
(1991) - Dobrodinec
(1991) - Dido - Das Geheimnis des Fisches
(1991) - Diabol vo Francúzsku
(1990) - Spomienka na Annu
(1989) - Zázrak svätého Vitalija
(1989) - Staroružová dráma
(1989) - Reverend
(1989) - Maškarný ples
(1989) - Biele obdobie sucha
(1988) - Trubadúri z pendloviek
(1988) - Tony peňazí
(1988) - Tokamak
(1988) - Šesťkrát žena
(1988) - Rátanie havranov
(1988) - Portrét Doriana Graya
(1988) - Na také prípady sa nezabúda
(1988) - Mercadet
(1987) - Sudca vo vlastnej pasci
(1987) - Die Pfauenfeder
(1987) - Páni Glembayovci
(1987) - Dvaja
(1986) - Výnosné miesto
(1986) - Posledná zastávka
(1986) - Nástupca
(1986) - Dve balady
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Materské znamienko (TV series)
(1985) - Ideálny manžel
(1985) - Bankinghouse Khuwich and comp.
(1984) - L'amore e'destino
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Neľahké lásky
(1984) - Mat na dvadsať ťahov
(1984) - Jankove hračky
(1984) - Epizóda
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Šanca
(1983) - Pani z mora
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1982) - The Turn of the Screw
(1982) - Thibaultovci
(1982) - Pevec krásy, pravdy a nádeje
(1982) - George Dandin
(1982) - Doktor Bencúr
(1981) - Prefíkaná vdova
(1981) - Po deviatich rokoch
(1981) - Plavčík a Vratko
(1981) - Mesiac na dedine
(1981) - Maškaráda
(1981) - Čudné dievča
(1980) - Prelom
(1980) - Nebezpečné známosti
(1980) - Návrat kráľovho muža
(1980) - Na skle maľované
(1980) - Jubelove deti
(1980) - Balladyna
(1980) - A teraz sa rozhodni (TV series)
(1979) - Stretnutie v Tajove
(1979) - Svadba Arneho Jurgu
(1979) - Sobotné večery
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Ráno pod mesiacom
(1979) - John Gabriel Borkman
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Viťúzi
(1978) - Už viem, čo urobím
(1978) - Päť dní do rozsudku
(1978) - Muž z Manassasu
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1978) - Článok na prvú stranu
(1977) - Živá mŕtvola
(1977) - Vojna a mier
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Doktor Jorge
(1977) - Advokátka
(1976) - Zenovo vedomie
(1976) - Všetci tí čestní muži
(1976) - Štipku soli
(1976) - Sluha dvoch pánov
(1976) - Poslední
(1976) - Odviata ako dym
(1976) - Odsúdení na život
(1976) - Mário a kúzelník
(1976) - Kongres v Neapole
(1976) - Hlas toho tretieho
(1976) - Red Wine
(1975) - Zamilovaný lev
(1975) - Vzbura v ulici Sycamore
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV series)
(1975) - Svetlo severu
(1975) - Profesor Sonnenbruch
(1975) - Poškolák
(1975) - Krásna Ilina
(1975) - Kean
(1974) - Jozef Gregor Tajovský
(1974) - Vodník a Zuzana
(1974) - Viktória Régia
(1974) - Tajný agent
(1974) - Škriatok
(1974) - Piková dáma
(1974) - Osem žien
(1974) - Netrpezlivosť srdca
(1974) - Kto odchádza v daždi...
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1974) - Buddenbrookovci
(1973) - Známost sestry Aleny
(1973) - Svokrovia
(1973) - Putovanie do San Jaga
(1973) - The Case of the Dissolute Beauty
(1973) - Na úbočiach kvitnú kvety
(1973) - Monna Vanna
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Othello
(1972) - Inšpektor sa vracia
(1972) - Don Juan
(1972) - Red Wine
(1972) - Bačova žena
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV series)
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)
(1971) - Kocúrkovo
Emília Vášáryová - Family and Partner relationships
Emília Vášáryová Astro-Databank - Astro Database Categories

Emília Vášáryová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
26°54’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Horse

Horse (Water)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
18

Birthday 18th - Responsibility

Numerology - Birthday Number
These people are strong and capable. They are ruminative and intelligent. They are caring and protective. They can get inspiration from higher sources. They may have a tendency to be philosophical. They are sincere and principled.

Emília Vášáryová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Emília Vášáryová - actress

Emília Vášáryová was born Year *1942 in Slovak City
Emília Vášáryová at:
Wikipedia.orgEmília Vášáryová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 26th
(Today)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Emília Vášáryová
Planet positions:
SunSun
Taurus
26°54’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
18°58’
 
VenusVenus
Aries
13°37’
 
MarsMars
Cancer
13°35’
 
JupiterJupiter
Gemini
24°54’
 
SaturnSaturn
Gemini
1°14’
 
UranusUranus
Gemini
0°11’
 
NeptuneNeptune
Virgo
27°12’
R
PlutoPluto
Leo
3°41’
 
NodeNode (M)
Virgo
9°33’
R
LilithLilith (M)
Gemini
18°40’
 
ChironChiron
Leo
9°31’
 
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 27th
(Tomorrow)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Famous people who passed away on September 26th
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) actor, director, scriptwriter
Německo August Macke
(*1887 - 1914) German expressionist painter, member of the group Der Blaue Reiter
Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) singer
Itálie Alberto Moravia
(*1907 - 1990) writer
Spojené státy Valerie Bettis
(*1919 - 1982) dancer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »