Eva Holubová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Eva Holubová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1959
Country:
Age:
61 years
Occupation:
actress

Eva Holubová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1959 (?)
House system:
no system (?)
(Eva Holubová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Eva Holubová
Date of Birth Year *1959
(actress, instagram)

Eva Holubová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa
(2016) - Pustina (TV series)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2016) - Instalatér z Tuchlovic
(2016) - Loving Hell
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Tajemství Bolka Polívky
(2015) - Rudyho má každý rád (TV series)
(2014) - 13. komnata Tomáše Vorla
(2014) - Husband to Rent
(2013) - Sígři ve výslužbě
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Škoda lásky (TV series)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Nic není nemožné
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Pavel Vítek: Mít sen a jemu se vzdát
(2012) - Líbáš jako ďábel
(2012) - Cesta do lesa
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Trampoty
(2011) - Moje místo
(2011) - Film o filmu: Cesta do lesa
(2011) - Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV series)
(2011) - Leaving
(2011) - Autopohádky
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Když kámen promluví
(2010) - Doktor od jezera hrochů
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Hádej, kdo lže!
(2009) - Dalai Lama's Message
(2009) - Operation Danube
(2009) - You Kiss Like a God
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Taková normální rodinka
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Futuroskop
(2007) - Citizen Havel
(2007) - Nadměrné maličkosti: Kukačky
(2007) - Malé radosti
(2007) - Gympl
(2006) - 13. komnata Pavla Vítka
(2006) - Začátky filmových hvězd
(2006) - Účastníci zájezdu
(2006) - Pakárna (TV series)
(2006) - Taming Crocodiles
(2005) - Všechnopárty
(2005) - 13. komnata Evy Holubové
(2005) - Film o filmu: Skřítek
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Skřítek
(2005) - Náves (TV series)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2003) - Národ sobě aneb České moře v 18 přílivech
(2003) - Film o filmu: Pupendo
(2003) - Společník
(2003) - Pupendo
(2003) - Smart Philip
(2003) - Duende
(2003) - Čert ví proč
(2002) - Z města cesta
(2002) - Waterloo po česku
(2002) - Táňa, Táňa
(2002) - Na psí knížku
(2001) - Silvestrovská omeleta
(2001) - Ok – Občan Kraus
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Strieborná Háta
(2001) - Holy Night
(2001) - Stříbrná paruka (TV series)
(2001) - Skříň
(2001) - Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem
(2001) - Karlínská balada
(2001) - Duch český (TV series)
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Kočky
(2000) - To jsem z toho jelen (TV series)
(2000) - Strýček Váňa
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(2000) - Dokoláč (TV series)
(2000) - Out of the City
(2000) - Anděl Exit
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Cosy Dens
(1999) - Hanele
(1999) - Ene bene
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Film o filmu: Čas dluhů
(1998) - Ztížená možnost soustředění
(1998) - Za zdí
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Traps
(1998) - Čas dluhů
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Poslední koncert
(1997) - Buttoners
(1997) - Ivanov
(1997) - Dobrá zpráva
(1996) - Where Stars Fall (TV series)
(1996) - Dvě z policejní brašny
(1996) - Dům poslední radosti
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1996) - Bubu a Filip (TV series)
(1995) - Seize the Day
(1995) - My Mother's Courage
(1995) - Já vás chápu, pane prezidente
(1994) - Prology
(1994) - Pražská pětka z Vídně do Akropole
(1994) - Písničkáři k volbám aneb Boj o hlasy voličů (TV series)
(1994) - Fireside Stories (TV series)
(1992) - Čarodějka
(1991) - Requiem pro panenku
(1991) - The Elementary School
(1990) - Kouř
(1989) - Vrať se do hrobu!
(1989) - Vojtěch, řečený sirotek
(1989) - Strašidlo cantervillské
(1989) - Příběh '88
(1989) - Kára
(1989) - Time of the Servants
(1988) - Pražská 5
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Páni Edisoni
(1986) - Dotyk zla
(1985) - Quiet Happiness
(1985) - ING.
(1985) - Černá země (TV series)
(1984) - Co je vám, doktore?
(1981) - To můj Láďa...
(1981) - Skleněný dům
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní

Eva Holubová - Filmography - Composer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1994) - Písničkáři k volbám aneb Boj o hlasy voličů (TV series)

Eva Holubová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
16°10’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Pig

Pig (Earth)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Eva Holubová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Eva Holubová - actress

Eva Holubová was born Year *1959 in Czech City
Eva Holubová at:
Wikipedia.orgEva Holubová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 26th
(Today)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Eva Holubová
Planet positions:
SunSun
Pisces
16°10’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Aries
3°08’
 
VenusVenus
Aries
13°36’
 
MarsMars
Gemini
11°47’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
1°47’
 
SaturnSaturn
Capricorn
5°46’
 
UranusUranus
Leo
13°01’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
6°44’
R
PlutoPluto
Virgo
2°38’
R
NodeNode (M)
Libra
14°35’
R
LilithLilith (M)
Taurus
12°13’
 
ChironChiron
Aquarius
24°17’
 
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 27th
(Tomorrow)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Famous people who passed away on September 26th
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) actor, director, scriptwriter
Německo August Macke
(*1887 - 1914) German expressionist painter, member of the group Der Blaue Reiter
Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) singer
Itálie Alberto Moravia
(*1907 - 1990) writer
Spojené státy Valerie Bettis
(*1919 - 1982) dancer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »