Eva Krížiková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Eva Krížiková - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1934
Country:
Age:
86 years
Occupation:
actress

Eva Krížiková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1934 (?)
House system:
no system (?)
(Eva Krížiková 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Eva Krížiková
Date of Birth Year *1934
(actress, instagram)

Eva Krížiková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Slovenka roka 2011
(2008) - Obchod so šťastím (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Mačka na horúcej plechovej streche
(1998) - Za mestskými múrmi (TV series)
(1997) - Silvester z minulých rokov
(1996) - Zábavný televízny archív
(1996) - Ženský vtip
(1996) - Suzanne
(1996) - Sobáš za každú cenu
(1996) - Silvánovci (TV series)
(1996) - Jubileum
(1996) - Bubu a Filip (TV series)
(1995) - Chichôtka
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV series)
(1994) - Klub Rozmarín
(1994) - Gala Borisa Filana
(1994) - V erbu lvice
(1993) - Tri poviedky s Karolom Machatom
(1993) - Hudobné rozprávky
(1992) - O troch točkách
(1992) - Najdúch
(1992) - Kaviareň Lýra
(1992) - Chaos
(1991) - Mastný hrniec
(1991) - Konečná dolina
(1991) - Dido - Das Geheimnis des Fisches
(1990) - Súboj
(1990) - Keď báčik z Chochoľova umrie
(1989) - Volná noha
(1989) - Novinári
(1989) - Nočný spev
(1989) - Domáce strašidlá
(1989) - Čertiská
(1988) - Angličtina
(1987) - Ženský zákon
(1987) - Záplata na záplate
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Henrich IV.
(1986) - Sokovia
(1986) - Rozlúčka s Máriou
(1986) - Milovaný Célimar
(1986) - Chýbajúci článok
(1985) - Stará dobrá kapela
(1985) - Ozveny
(1984) - Vynálezy hodinára Aurela (TV series)
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Plná náruč vzduchu
(1984) - Loktibrada
(1984) - Kura
(1984) - Kouzelníkův návrat
(1984) - Keď jubilant plače
(1984) - Dedova truhlica
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Transplantácia slepého čreva
(1983) - Svadba bude
(1983) - Rozprávkový kráľ
(1983) - Palculienka
(1983) - Monika
(1983) - Jožko Púčik a jeho kariéra
(1983) - Dvojaký život doktora Šela
(1983) - Deravé vrecko
(1983) - Čo sa stalo v malom kine
(1982) - Zlatá panna a prekliaty brat
(1982) - Trojklanný nerv
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - Predčasné leto
(1982) - Pád hore
(1982) - Labula
(1982) - Kronika
(1982) - Keď radí strach
(1982) - Bite sa, pán Jedlinský!
(1982) - Ako sa neoženiť
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Victoria v podjeseň
(1981) - Stratená melódia (TV series)
(1981) - Sokoliarova dcéra
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Prefíkaná vdova
(1981) - Nie je všedný deň
(1981) - Nápadníci
(1981) - Katera
(1981) - Dve slobodné bez záväzku
(1981) - Ďuro-Truľo
(1981) - Čisté vody
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Svadba bez nevesty (TV series)
(1980) - Sobota, nedeľa, pondelok
(1980) - Recept od starej mamy
(1980) - Pozor na anjelov
(1980) - Čarodejkina pravnučka
(1980) - Bakalári (TV series)
(1980) - Aký požičaj, taký vráť
(1979) - Žiadne veľké slová
(1979) - Ťaví zadok
(1979) - Oco, mama a ja (TV series)
(1979) - Krajina Haliganda (TV series)
(1979) - Jubilejné spomienky
(1979) - Eugen Onegin
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1979) - Bitka o Van Gogha
(1978) - Zlaté pierka
(1978) - Vraj cholera
(1978) - Viťúzi
(1978) - Vitaj, Zuzanka!
(1978) - Strýčkov sen
(1978) - Putička Li
(1978) - Poštár Lábus
(1978) - O nosatom kuchárovi a nohatom drotárovi
(1978) - Neposedné mačiatko
(1978) - Nech žije deduško (TV series)
(1978) - Na shledanou, Zuzanko!
(1978) - Gábor Vlkolinský
(1978) - Duša spoločnosti
(1978) - A ako Alžbeta
(1977) - Ženatý za živa
(1977) - Zlatý dážď
(1977) - Šediny doktora Ondáka
(1977) - Racha, My Love
(1977) - Odvážny Stepan
(1977) - Novinárske rozprávky (TV series)
(1977) - Nohavice
(1977) - Kamarátka Šuška
(1976) - Zypa Cupák
(1976) - Vincova fajka
(1976) - Štyria grobiani
(1976) - Štipku soli
(1976) - Sloník medzi zvieratkami
(1976) - Prvá nadovšetky
(1976) - Pozor, ide Jozefína!
(1976) - Posledný pohárik
(1976) - Red Wine
(1976) - Anjel prichádza oknom
(1975) - Zamilovaný lev
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV series)
(1975) - Svetská krása
(1975) - Strieborný jaguár
(1975) - Pomsta
(1975) - Mozoľovci
(1975) - Meridián
(1975) - Leto s Katkou (TV series)
(1974) - Vodník a Zuzana
(1974) - Veža nádeje
(1974) - Valentín a Valentína
(1974) - Sťopka a Šidielko
(1974) - Nešťastník
(1974) - Kronika
(1974) - Jaríkovský kostol
(1974) - Figliar Sťopka
(1973) - Srdce na lane
(1972) - Žiarlivosť
(1972) - Výmyselníci
(1972) - Šaty
(1972) - Nikto nie je doma (TV series)
(1972) - Divá kačka
(1972) - Red Wine
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Žiarlivé ženy
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV series)
(1971) - Čarodejný nápoj
(1971) - Bírbal a sprisahanci
(1970) - Pán si neželal nič
(1969) - Volpone
(1969) - Pštrosí večierok
(1969) - Molièr
(1968) - Román o base
(1966) - Ľahostajní
(1966) - Drotár
(1965) - Smrť prichádza v daždi
(1964) - Slnečný kúpeľ
(1963) - Proces o oslí tieň
(1960) - Na pochode sa vždy nespieva
(1959) - Kapitán Dabač
(1958) - Statočný zlodej
(1956) - Čert nespí
(1955) - Štvorylka
(1953) - V piatok trinásteho
(1951) - Lazy sa pohly

Eva Krížiková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
22°17’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Dog

Dog (Wood)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

Eva Krížiková 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Eva Krížiková - actress

Eva Krížiková was born Year *1934 in Slovak City
Eva Krížiková at:
Wikipedia.orgEva Krížiková full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 18th
(Today)
Spojené státy Robert Blake
(*1933) actor
Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) actress
Švédsko Greta Garbo
(*1905) actress
Spojené státy James Marsden
(*1973) actor
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946) actor, who plays the knight Lancelot in Excalibur
Eva Krížiková
Planet positions:
SunSun
Cancer
22°17’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
16°06’
R
VenusVenus
Gemini
20°09’
 
MarsMars
Gemini
29°43’
 
JupiterJupiter
Libra
15°01’
 
SaturnSaturn
Aquarius
27°07’
R
UranusUranus
Taurus
1°14’
 
NeptuneNeptune
Virgo
10°22’
 
PlutoPluto
Cancer
24°14’
 
NodeNode (M)
Aquarius
11°13’
R
LilithLilith (M)
Cancer
29°37’
 
ChironChiron
Gemini
7°50’
 
Elements:
0xFireFire
4xEarthEarth
5xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 19th
(Tomorrow)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer
Famous people who passed away on September 18th
Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) guitarist, singer
Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) mathematician, physicist, astronomer, logician
Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tennis player
Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politician, diplomat, 2nd secretary-general of the UN
Irsko Sean O'Casey
(*1880 - 1964) writer, scriptwriter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Libra Libra
Show calendar »