Eva Pilarová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Eva Pilarová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1939
Country:
Age:
80 years
Occupation:
singer

Eva Pilarová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1939 (?)
House system:
no system (?)
(Eva Pilarová 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Eva Pilarová
Date of Birth Year *1939
(singer, instagram)

Eva Pilarová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zábavný večer (TV pořad)
(2016) - Všechny lásky Karla Gotta (TV pořad)
(2016) - Zlatá Lýra
(2015) - Ringo Family
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Václav Hybš 80
(2015) - Tajemství Jiřího Suchého
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2014) - Vše nejlepší
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Tajemství Evy Pilarové
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Galashow 60
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - Wohnout: G2 Acoustic Stage
(2013) - Večerní Brno - zmizelé divadlo
(2013) - Tajemství lásek slavných
(2013) - Felix 70
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Tajemství Waldemara Matušky
(2012) - Tajemství Petry Janů
(2012) - Tajemství Karla Gotta
(2012) - Petra Janů 2012
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Legendy popu
(2011) - Karel Vlach - 100 let
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - ČT Live - Eva Pilarová
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Václav Hybš - muzikantská legenda
(2010) - Příběhy slavných: Walda
(2009) - 70 minut s Evou Pilarovou a jejími hosty
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Semafor "50"
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Královny popu
(2009) - Karel Gott 70
(2009) - Všechno nejlepší
(2008) - Hitparáda 60. let (music video)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - 13. komnata Jitky Zelenohorské
(2008) - Tříkrálový koncert
(2008) - Předčasná úmrtí: Mefistův rytíř
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Jsem vaše Ljuba
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (music video)
(2007) - Hvězdy u piana
(2007) - Co nikdy neodnese čas...
(2007) - Dobře placená procházka '07
(2006) - Žito
(2006) - 13. komnata Pavla Vítka
(2005) - Semafor - Největší hity (music video)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Vladimír Menšík nonstop
(2005) - Pocta V+W
(2005) - Hvězdy letí do století
(2005) - 13. komnata Evy Pilarové
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2004) - Šlitr mezi nebem a zemí
(2004) - Karel Svoboda 65
(2004) - Bláhový básník Jiří Suchý
(2004) - Rodinná pouta (TV series)
(2004) - Redakce (TV series)
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Paškál
(2003) - Odkud já vás znám
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Když jdou na mužskýho léta...
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Abeceda hvězd
(2001) - Vánoce, Vánoce
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - Šestnáct růží pro Gotta
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Kocourkova dvanáctka
(2001) - Dobroty
(2001) - Barvy života
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2001) - Blues samotářky
(2000) - P.F.
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - HIT STOLETÍ
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Cesty víry
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - My rádi jíme
(1999) - Miláčci
(1999) - Čtveráci
(1999) - ČESKÝ SLAVÍK Mattoni '99
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Už dávno nejsem dítě
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Prásk
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na dobré hodince v Lanžhotské rodince
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Úsměvy
(1997) - Rande
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1997) - Novoty
(1997) - Příběhy slavných: Jó, to jsem ještě žil
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Tak neváhej a toč!
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - GENUS
(1995) - Eva Pilarová a hosté
(1994) - Na návštěvě v rodném městě
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Kolotoč melodií
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1993) - Dobré ráno
(1993) - Činčin
(1992) - The Best of Večírek
(1992) - Šance
(1992) - Legendy taneční hudby
(1992) - Kufr
(1990) - Večírek nejen pro zvané
(1990) - Párty s Orchestrem Gustava Broma
(1989) - Chalupa na horách Kavčích
(1987) - Kdo má rád
(1986) - Přijďte k nám na večeři
(1986) - Vánoční koncert Karla Gotta
(1985) - Srdce tepe v operetě
(1984) - Kouzelný svět divadla a melodií
(1984) - ABECEDA
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1982) - Diskotéka pro starší a pokročilé
(1982) - Zpěváci na kraji nemocnice
(1981) - Benefice orchestru Karla Vlacha
(1980) - Kytice pro TOČR
(1980) - Dáme se do gala
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1979) - Ring volný
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1978) - Kouzelný kolotoč
(1976) - Písničky z obrazovky
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1973) - Písničky roku 1973
(1972) - Silvestr budiž pestr
(1972) - Melodie, které se vracejí...
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1970) - Televarieté
(1970) - Dobrý večer s Waldemarem
(1970) - Já mám kytky rád
(1969) - Půjdem spolu do Betléma
(1969) - A stvořil ženu
(1968) - Zločin v šantánu
(1968) - Vico auf der Donau
(1968) - Gramohit 68
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV series)
(1966) - Bratislavská lýra
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Revue v mlze
(1966) - Pražská strašidla
(1966) - Dobře placená procházka
(1965) - Hallo Satchmo
(1965) - Magnetické vlny léčí
(1964) - Karel Gott a Eva Pilarová: Dotýkat se hvězd (music video)
(1964) - Vysílá studio A
(1964) - Půjčovna talentů
(1964) - Písničky na zítra
(1964) - Neobyčejná třída
(1964) - Lov na mamuta
(1964) - If a Thousand Clarinets
(1964) - Bubny
(1963) - Oliver Twist (music video)
(1963) - Revue pro banjo
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Jarní dekameron 1963
(1962) - Album Supraphonu
(1962) - Ztráty a nálezy
(1962) - Ticho, ticho, ticho
(1962) - Letos v září
(1961) - Zuzana je zase sama doma
(1961) - Ztracená revue

Eva Pilarová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
15°59’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Earth)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
9

Birthday 9th - Deliberation

Numerology - Birthday Number
These people are very sensitive and reliable. They will tell the truth only after they think about it carefully. They have the ability to accept themselves for who they are. They want to be a rescuer.

Eva Pilarová 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Eva Pilarová - singer

Eva Pilarová was born Year *1939 in Czech City
Eva Pilarová at:
Wikipedia.orgEva Pilarová full biography - Wikipedia
Famous people born on
December 12th
(Today)
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) actress
Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) actor, scriptwriter
Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) actor, singer
Francie Gustave Flaubert
(*1821) writer
Brazílie Emerson Fittipaldi
(*1946) F1 racing driver
Eva Pilarová
Planet positions:
SunSun
Leo
15°59’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Leo
18°03’
R
VenusVenus
Leo
8°30’
 
MarsMars
Capricorn
25°19’
R
JupiterJupiter
Aries
8°36’
R
SaturnSaturn
Taurus
1°15’
 
UranusUranus
Taurus
21°48’
 
NeptuneNeptune
Virgo
21°43’
 
PlutoPluto
Leo
1°30’
 
NodeNode (M)
Scorpio
3°12’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
25°52’
 
ChironChiron
Cancer
15°29’
 
Elements:
6xFireFire
6xEarthEarth
0xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
December 13th
(Tomorrow)
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) actor
Kanada Christopher Plummer
(*1929) actor
Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) actor, singer
Spojené státy Dick Van Dyke
(*1925) singer, actor, presenter, dancer
Spojené státy Taylor Swift
(*1989) musician, singer, actress
Famous people who passed away on December 12th
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) writer, satirist, author of the novel Catch-22
Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) writer, poet
Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) President of the Federal Republic of Germany
Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) ballerina, daughter of James Joyce, schizophrenic
Velká Británie Ian Stewart
(*1938 - 1985) Scottish keyboardist, founder of The Rolling Stones

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Full Moon in Gemini Gemini
Show calendar »