Eva Svobodová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Eva Svobodová - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 84 years
Occupation:
actress

Eva Svobodová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
1 May 1907 - uknown time (?)
House system:
no system
(Eva Svobodová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Eva Svobodová
Date of Birth May 1, 1907
(actress, instagram)

Eva Svobodová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2007) - Máma a já
(1989) - Vojtěch, řečený sirotek
(1989) - Sama uprostřed noci
(1989) - Faust
(1987) - Začiatok sezóny
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Hry pro mírně pokročilé
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Quiet Happiness
(1984) - Hele, on letí!
(1984) - Čertův švagr
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1982) - To se ti povedlo, Julie
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Konečná stanice
(1981) - Kaňka do pohádky
(1981) - Burácení s burácem
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Lakovka
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV series)
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Lustr
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Nechci nic slyšet
(1978) - Babička je ráda
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Šestapadesát neomluvených hodin
(1977) - O líném Honzovi
(1977) - Mamzelle Nitouche
(1977) - Jen ho nechte, ať se bojí
(1977) - Biela stužka v tvojich vlasoch
(1976) - Zlaté pometlo
(1976) - To naše ulice ještě nezažila
(1976) - Slečna Meg a talíř Ming
(1976) - Pýthie
(1976) - Die Insel der Silberreiher
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Krása
(1976) - Hodně štěstí!
(1976) - Day for My Love
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Boys Will Be Boys
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Vodník a Zuzana
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Stojka po výplatě
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Německé pohádky (TV series)
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1970) - The Phantom of Operette (TV series)
(1969) - Six Black-Haired Girls
(1969) - Kamarádi (TV series)
(1969) - Hvězda
(1966) - Martin a červené sklíčko
(1966) - Dáma na kolejích
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Vajshoblhák a státní tajemství
(1965) - Ninety Degrees in the Shade
(1965) - Eine schreckliche Frau
(1965) - Motýl
(1965) - Kissing-Time Ninety
(1964) - And the Fifth Rider Is Fear
(1963) - Smutný půvab
(1963) - Skotská s ledem
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - The Cry
(1963) - Hlídač dynamitu
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1962) - Potíže s kulturou
(1962) - Oranžový měsíc
(1962) - Don't Take Shelter When It Rains!
(1961) - Obnošená vesta (music video)
(1961) - Daň z pohodlí
(1960) - Zbytečný motiv
(1960) - Všude žijí lidé
(1960) - U nás v Mechově
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1960) - Hlídač dynamitu
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Slečna od vody
(1959) - První a poslední
(1959) - Pět z milionu
(1959) - Kruh
(1958) - Suburban Romance
(1958) - Tři přání
(1958) - Pohádka o kouzelné píšťalce
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Safebreakers
(1957) - Snadný život
(1957) - The Fifth Wheel to a Coach
(1956) - Vina Vladimíra Olmera
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Aby nepřišly nazmar
(1955) - Strakonický dudák
(1955) - Kam s ním?
(1954) - Cirkus bude!
(1952) - Mladá léta
(1950) - Reed Bells
(1950) - Temno
(1950) - Pára nad hrncem
(1945) - Řeka čaruje
(1942) - I'll Be Right Over
(1941) - Roztomilý člověk
(1941) - Jan Cimbura
(1940) - Pacientka Dr. Hegla
(1940) - Minulost Jany Kosinové
(1937) - Naši furianti
(1937) - Bílá nemoc
(1937) - Army Twins
(1933) - Na sluneční straně
Eva Svobodová 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Eva Svobodová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
9°57’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Goat

Goat (Fire)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
1

Birthday 1st - Independence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and capable of deep love. They are able to make their own decisions. They are forgiving, respectable, accurate and honest. They are straightforward and can express themselves clearly. They like modern things and they introduce them with flexibility. They can think creatively and they use creativity to promote their objectives and to search for new possibilities. They are positive and smart.

Eva Svobodová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Eva Svobodová - actress

Eva Svobodová was born on May 1, 1907 in Prague
Eva Svobodová at:
Wikipedia.orgEva Svobodová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Eva Svobodová
Planet positions:
SunSun
Taurus
9°57’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Aries
17°52’
 
VenusVenus
Aries
4°43’
 
MarsMars
Capricorn
12°24’
 
JupiterJupiter
Cancer
7°00’
 
SaturnSaturn
Pisces
23°45’
 
UranusUranus
Capricorn
12°38’
R
NeptuneNeptune
Cancer
10°17’
 
PlutoPluto
Gemini
22°16’
 
NodeNode (M)
Cancer
27°25’
R
LilithLilith (M)
Cancer
2°38’
 
ChironChiron
Aquarius
17°58’
 
Elements:
4xFireFire
4xEarthEarth
1xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Famous people who passed away on September 24th
Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchemist, astrologer, physician, theologian
Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) writer
Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politician
Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) murderess
Francie Eric Borel
(*1978 - 1995) mass killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »