Felix Le Breux wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Felix Le Breux - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Pilsen
Country:
Age:
† 55 years
Occupation:
actor

Felix Le Breux - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
5 April 1918 - uknown time (?)
House system:
no system
(Felix Le Breux 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Felix Le Breux
Date of Birth - Apr 5, 1918
(actor, instagram)

Felix Le Breux - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2002) - Předčasná úmrtí: Je samo tělo tvé a kolem zem
(1997) - Úsměvy
(1973) - Hvězda první velikosti
(1973) - Černé na bílém
(1971) - Rozsudek (TV series)
(1971) - Návrat pana Ryšánka
(1970) - Mata Hari
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1968) - Dreyfusova aféra (TV series)
(1967) - Drahý lhář
(1966) - Vidíš-li poutníka...
(1966) - Poslední růže od Casanovy
(1966) - Ministerstvo strachu
(1966) - Pfeifen, Betten, Turteltauben
(1966) - Dva šlechtici z Verony
(1965) - 5 milionů svědků
(1965) - Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
(1965) - Divoká holka
(1964) - Záhadný pan Hyde
(1963) - Romance štědrovečerní
(1962) - Pevnost na Rýně
(1961) - Půlnoc s hrdinou
(1961) - Netopýr
(1961) - Jarní povětří
(1961) - Hledá se táta!
(1961) - Black and White Sylva
(1959) - Taková láska
(1959) - První a poslední
(1959) - Letiště nepřijímá
(1958) - Scars of the Past
(1958) - Vynález zkázy
(1958) - Ruka ruku neumyje
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1957) - Vlčí jáma
(1957) - Štěňata
(1957) - Snadný život
(1957) - The Case Is Not Yet Closed
(1957) - Přijde čas
(1957) - Mládenec madame Hussonové
(1956) - Ochrana selat před nákazou
(1956) - Dílny na kolech
(1956) - The Girl Robinson Crusoe
(1956) - Against All
(1956) - Hra o život
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Zemědělství v ČSR II.
(1955) - Moravská gotika
(1955) - Z mého života
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Dog's Heads
(1955) - Něco se tu změnilo
(1955) - Láska ve třech podobách
(1955) - Buďme připraveni
(1954) - Skleněné trubky
(1954) - Nejlepší člověk
(1954) - Jan Hus
(1953) - Petr Brandl - malíř světla v době temna
(1953) - Ostření rychlořezných nástrojů
(1953) - Kytice díků
(1953) - Elektromotor
(1953) - Bojující Korea
(1953) - Nejšťastnější člověk na světě
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1952) - Zpracování kaučukové směsi
(1952) - Tatra P 19720
(1952) - Stráž míru
(1952) - Plánovaná údržba strojů
(1952) - Organisace hospodaření s nástroji
(1952) - Neprojdou
(1952) - Chemické zpracování uhlí
(1952) - Hrušovská kamenina
(1952) - Elektroerosivní obrábění kovů
(1952) - Den v mateřské škole
(1952) - Bramborářství I., II.
(1952) - Afrika I. - Z Maroka na Kilimandžáro
(1952) - Kidnapped
(1952) - Anna the Proletarian
(1951) - Výři
(1951) - Vodní energie
(1951) - Tření a mazací techniky
(1951) - Přehlídka
(1951) - Obsluha dávkovadla
(1951) - Nový průmysl
(1951) - Beskydy
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - The Emperor's Baker - The Baker's Emperor
(1950) - Živé zkameněliny
(1950) - Za život radostný
(1950) - Steel Town
(1950) - Temno
(1950) - Přiznání
(1950) - Posel úsvitu
(1950) - Malý partyzán
(1949) - Vítězný lid
(1949) - Rodinné trampoty oficiála Tříšky
(1949) - Revoluční rok 1848
(1949) - Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
(1949) - Pětistovka
(1949) - Pan Novák
(1949) - Pan Habětín odchází
(1949) - DS - 70 nevyjíždí
(1948) - About the Little Ones for the Grown-Ups
(1948) - The Red Lizard
(1947) - Siréna
(1947) - Podobizna
(1947) - Warriors of Faith
(1947) - Čapkovy povídky
(1947) - When You Return
(1947) - Alena
(1942) - Okouzlená
Felix Le Breux 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Felix Le Breux, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
14°53’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Horse

Horse (Earth)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
5

Birthday 5th - Perception

Numerology - Birthday Number
These people are open, daring, energetic and principled. They like to be their own boss. They are perceptive. They like progress and need space for their activities. They like changes and nothing is fixed for them. They have almost magnetic influence on people, they are charming.

Felix Le Breux 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Felix Le Breux - actor

Felix Le Breux was born on April 5, 1918 in Pilsen
Felix Le Breux at:
Wikipedia.orgFelix Le Breux full biography - Wikipedia
Famous people born on
April 2nd
(Today)
Velká Británie Alec Guinness
(*1914) actor
Francie Serge Gainsbourg
(*1928) composer, singer, actor, director
Německo Michael Fassbender
(*1977) actor
Itálie Giacomo Casanova
(*1725) priest, writer, intriguer, spy, diplomat
Felix Le Breux
Planet positions:
SunSun
Aries
14°53’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
3°50’
 
VenusVenus
Aquarius
29°42’
 
MarsMars
Virgo
16°29’
R
JupiterJupiter
Gemini
8°27’
 
SaturnSaturn
Leo
7°37’
R
UranusUranus
Aquarius
26°24’
 
NeptuneNeptune
Leo
4°20’
R
PlutoPluto
Cancer
3°29’
 
NodeNode (M)
Sagittarius
26°02’
R
LilithLilith (M)
Virgo
27°17’
 
ChironChiron
Aries
0°17’
 
Elements:
5xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
April 3rd
(Tomorrow)
Spojené státy Eddie Murphy
(*1961) singer, actor, director, scriptwriter
Spojené státy Alec Baldwin
(*1958) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Marlon Brando
(*1924) actor
Spojené státy Doris Day
(*1922) actress
Spojené státy Jennie Garth
(*1972) actress
Famous people who passed away on April 2nd
Polsko Pope John Paul II
(*1920 - 2005) 264th Pope
Spojené státy Samuel F. B. Morse
(*1791 - 1872) inventor of Morse code and the telegraph, sculptor, painter
Irsko Milo O'Shea
(*1926 - 2013) actor
Německo Paul Heyse
(*1830 - 1914) writer, translator, poet
Spojené státy Buddy Rich
(*1917 - 1987) drummer, singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »