Filip Renč wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Filip Renč - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1965
Country:
Age:
54 years
Occupation:
director, actor

Filip Renč - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1965 (?)
House system:
no system (?)
(Filip Renč 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Filip Renč
Date of Birth - Year *1965
(director, actor, instagram)

Filip Renč - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Lucie Bílá - Když tančí ďábel s andělem (music video)
(2016) - Profesionálové
(2016) - Devil's Mistress
(2014) - Daniel Landa - Šmouha (music video)
(2013) - Sebemilenec
(2013) - Sanitka 2 (TV series)
(2011) - Vetřelci a lovci: Užij si se psem
(2011) - Vetřelci a lovci: Krutá nevěra
(2010) - Nemyslíš - zaplatíš!
(2009) - Lucie Bílá Best of Video
(2009) - Vetřelci a lovci: Zrozen bez porodu
(2009) - Hvězdář
(2008) - Guard No. 47
(2008) - Golem
(2007) - Na vlastní nebezpečí
(2004) - Lucie Bílá: Láska je Láska
(2004) - From Subway with Love
(2003) - Kleopatra
(2002) - Ilona Csáková feat. Bára Basiková & Monika Absolonová: Teď královnou jsem já (music video)
(2001) - The Rebels
(2001) - Pokoj bez oken
(2001) - Černí andělé (TV series)
(1999) - Polojasno
(1998) - Lucie - Panic (music video)
(1998) - Lucie - Medvídek (music video)
(1995) - Válka barev
(1993) - Robo Grigorov - Ona je Madona (music video)
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Lucie Bílá - Láska je láska (music video)
(1991) - Metalinda - Zaľúbená žaba (music video)
(1991) - Requiem pro panenku
(1989) - Loď do Bombaje
(1988) - Srdíčko
(1987) - Zapadákov
(1986) - Fanstory

Filip Renč - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Sebemilenec
(2008) - Guard No. 47
(2008) - Golem
(2001) - The Rebels
(1995) - Válka barev
(1991) - Requiem pro panenku
(1989) - Loď do Bombaje
(1989) - Běžec

Filip Renč - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Film 2016 (TV pořad)
(2016) - Profesionálové
(2014) - Lucie - Retrovideo
(2014) - Tajemství Vladimíra Dlouhého
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Tajemství lásek slavných
(2013) - Show!
(2013) - President Wanted
(2013) - Český žurnál: Spřízněni přímou volbou
(2013) - Czech Journal (TV series)
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Film o seriálu: Sanitka 2 - Návrat po 30 letech
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Tajemství Jiřiny Bohdalové
(2010) - Taneční skupina roku 2009
(2010) - Hyde Park
(2009) - Nedodržaný sl’ub
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - Interview B.T.
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Kouzla králů
(2007) - Film o filmu: Na vlastní nebezpečí
(2006) - Extra
(2006) - Čétéčko
(2006) - Empties
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Svět na kolejích (TV pořad)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2002) - Tváře českého filmu
(2001) - Dark Blue World
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Za zdí
(1996) - Kolya
(1994) - Televizní noviny
(1994) - The Ride
(1993) - Nesmrtelná teta
(1991) - Requiem pro panenku
(1991) - Fantaghirò
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Koho ofoukne větříček
(1990) - Jak s Kubou šili všichni čerti
(1990) - Dcera národa
(1989) - Uzavřený okruh
(1989) - Strašidlo cantervillské
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Strom pohádek: O třech synech
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Jsem vrah?
(1988) - Dvojčata
(1988) - Duše a dušičky
(1988) - Cesta do krajiny Ty
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1986) - Debajo del mundo
(1986) - Papilio
(1986) - O štěstí a kráse
(1986) - Ostrov jistoty (TV series)
(1986) - Jsi falešný hráč
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Čarovné dědictví
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1983) - Stav ztroskotání
(1983) - Jan Amos Comenius
(1983) - Levé křídlo
(1981) - Kaňka do pohádky
(1980) - Život je tvrdolín
(1979) - Julek
(1978) - Plácek
(1978) - Nechci nic slyšet
(1976) - Jakub
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Pavlínka
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1973) - Družina černého pera
(1972) - Pan Tau geht in auf Reisen
(1969) - Pan Tau (TV series)

Filip Renč, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
24°21’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Snake

Snake (Wood)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
17

Birthday 17th - Capability

Numerology - Birthday Number
These people are strong and courageous. They are sensitive and ambitious. They are very observant. They are efficient, quick-witted and hardworking. They have leadership skills. Romantic relationship is very important for them. They are social.

Filip Renč 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Filip Renč - director, actor

Filip Renč was born Year *1965 in Czech City
Filip Renč at:
Wikipedia.orgFilip Renč full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 15th
(Today)
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) actor
Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) actor
Argentina Daniel Barenboim
(*1942) conductor
Polsko Alexander Kwaśniewski
(*1954) Former President of the Republic of Poland (1995 - 2005)
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907) officer, failed assassin of Adolf Hitler
Filip Renč
Planet positions:
SunSun
Leo
24°21’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Leo
21°20’
R
VenusVenus
Virgo
27°33’
 
MarsMars
Libra
28°06’
 
JupiterJupiter
Gemini
25°26’
 
SaturnSaturn
Pisces
15°18’
R
UranusUranus
Virgo
13°53’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
17°19’
 
PlutoPluto
Virgo
15°18’
 
NodeNode (M)
Gemini
9°52’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
4°34’
 
ChironChiron
Pisces
21°24’
R
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
November 16th
(Tomorrow)
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) actress
Francie Henri Charrière
(*1906) writer, criminal, author of the novel Papillon
Kanada Diana Krall
(*1964) singer
Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) actress, child of celebrity
Itálie Tazio Nuvolari
(*1892) racer
Famous people who passed away on November 15th
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) actor, director
Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) actor
Francie Jean Gabin
(*1904 - 1976) actor
Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) writer, journalist
Česká republika John Amos Comenius
(*1592 - 1670) philosopher, teacher, educator, theologian, bishop,

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »