František Černý wikipedia, horoscope, astrology, instagram

František Černý - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 58 years
Occupation:
actor

František Černý - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
2 July 1904 - uknown time (?)
House system:
no system
(František Černý 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
František Černý
Date of Birth - Jul 2, 1904
(actor, instagram)

František Černý - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1978) - Magistři smíchu
(1958) - Mezi nebem a zemí
(1958) - Hry a sny
(1958) - Zadzwońcie do mojej źony
(1957) - Poslušne hlásim
(1956) - Hrátky s čertem
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Něco se tu změnilo
(1954) - Cirkus bude!
(1954) - Once Upon a Time, There Was a King...
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Divotvorný klobouk
(1952) - Anna the Proletarian
(1951) - The Emperor's Baker - The Baker's Emperor
(1949) - Soudný den
(1949) - Revoluční rok 1848
(1948) - Hostinec „U Kamenného stolu“
(1947) - Parohy
(1945) - Řeka čaruje
(1944) - Kouříme domovinu
(1944) - Glück unterwegs
(1942) - Pět strýců
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Host do domu
(1942) - Dlouhý, Široký a Bystrozraký
(1941) - Station Master
(1941) - Pražský flamendr
(1940) - Vy neznáte Alberta?
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Přítelkyně pana ministra
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - Madla zpívá Evropě
(1940) - Dva týdny štěstí
(1940) - Dceruška k pohledání
(1940) - Artur and Leontýna
(1939) - Veselá bída
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - Svátek věřitelů
(1939) - Srdce v celofánu
(1939) - Osmnáctiletá
(1939) - Nevinná
(1939) - Jiný vzduch
(1939) - Její hřích
(1939) - Hvězda z poslední štace
(1938) - Vzhůru nohama
(1938) - Vandiny trampoty
(1938) - Svět kde se žebrá
(1938) - Slávko nedej se!
(1938) - Pozor, straší!
(1938) - Pod jednou střechou
(1938) - Milování zakázáno
(1938) - Holka nebo kluk?
(1938) - Gossips
(1937) - Svět patří nám
(1937) - Harmonika
(1937) - Důvod k rozvodu
(1937) - Děvčátko z venkova
(1937) - Co je to dnes padesátka
(1936) - Uličnice
(1936) - Dobrodinec chudých psů
(1936) - Tvoje srdce inkognito
(1936) - Tři muži ve sněhu
(1935) - Jedna z milionu
(1935) - Held einer Nacht
(1935) - Hrdina jedné noci
(1935) - Long Live the Dearly Departed
(1934) - Zlatá Kateřina
(1934) - U nás v Kocourkově
(1934) - Polenblut
(1934) - Polish Blood
(1934) - Pán na roztrhání
(1934) - Nezlobte dědečka
(1934) - Na růžích ustláno
(1934) - Hej-rup!
(1934) - Dokud máš maminku
(1933) - Štvaní lidé
(1933) - Srdce za písničku
(1933) - The Inspector General
(1933) - Ich und der Kaiser
(1933) - Pobočník Jeho Výsosti
(1933) - Jindra, hraběnka Ostrovínová
(1933) - Její lékař
(1932) - Písničkář
(1932) - Peníze nebo život
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!
(1931) - Wehe, wenn er losgelassen
(1931) - To neznáte Hadimršku
(1931) - Skalní ševci
(1931) - Miláček pluku
(1930) - Černý plamen
(1929) - Z českých mlýnů
(1929) - Tchán Kondelík a zeť Vejvara
(1929) - Horské volání S. O. S.
(1928) - Ve dvou se to lépe táhne
(1927) - An Old Gangster's Molls
(1926) - Švejk v ruském zajetí
František Černý 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

František Černý, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
10°08’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Wood)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Dragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
2

Birthday 2nd - Sociability

Numerology - Birthday Number
These people are very considerate and they are a good listener. They are loyal and emotional. They like to do things for other people and they are able to understand how others feel. They are gregarious and keep close to their family. They are diplomatic.

František Černý 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

František Černý - actor

František Černý was born on July 2, 1904 in Prague
František Černý at:
Wikipedia.orgFrantišek Černý full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 22nd
(Today)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
František Černý
Planet positions:
SunSun
Cancer
10°08’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
1°11’
 
VenusVenus
Cancer
8°31’
 
MarsMars
Cancer
1°15’
 
JupiterJupiter
Aries
26°34’
 
SaturnSaturn
Aquarius
20°13’
R
UranusUranus
Sagittarius
27°26’
R
NeptuneNeptune
Cancer
5°49’
 
PlutoPluto
Gemini
20°39’
 
NodeNode (M)
Virgo
22°07’
R
LilithLilith (M)
Pisces
7°32’
 
ChironChiron
Capricorn
28°21’
R
Elements:
2xFireFire
1xEarthEarth
2xAirAir
8xWaterWater
Famous people born on
September 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Famous people who passed away on September 22nd
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) actor
Itálie Pope Clement XIV
(*1705 - 1774) 249th Pope
Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) actor
Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) singer, actor
Spojené státy Al Matthews
(*1942 - 2018) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »