František Desset wikipedia, horoscope, astrology, instagram

František Desset - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Jelšovce
Country:
Age:
† 63 years
Occupation:
actor

František Desset - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
9 November 1942 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(František Desset 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
František Desset
Date of Birth - Nov 9, 1942
(actor, instagram)

František Desset - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2002) - Kvet šťastia
(2000) - Thomas and the Falcon King
(2000) - Ako divé husi
(1999) - Z kapsy rozprávkára
(1998) - Opojenie z premeny
(1998) - Kovladov dar
(1998) - Amine emlékezete
(1996) - O hlúpej žene
(1994) - Národný hriešnik
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Dúhová cesta
(1991) - Dido - Das Geheimnis des Fisches
(1990) - Júlia
(1989) - Škola detektívky (TV series)
(1989) - Prstienky z kukučiny
(1989) - Prorok Rak
(1989) - The Right for the Past
(1989) - Pohotovosť
(1989) - Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg
(1988) - Vianoce Adama Boronču
(1988) - Muž na správnom mieste
(1988) - Karakušov rozsudok
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Predohra
(1987) - Päť zŕn (TV series)
(1987) - Ochsenkrieg, Der (TV series)
(1986) - Tiene v raji
(1986) - Sen o kováčovi
(1986) - Cena odvahy
(1985) - Raz, dva, tri
(1985) - Materské znamienko (TV series)
(1985) - Ako sa husár učiteľom stal
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Vynálezy hodinára Aurela (TV series)
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV series)
(1984) - Súťaž o milión
(1984) - Návrat Jána Petru
(1984) - Mat na dvadsať ťahov
(1984) - Lev Tolstoy
(1984) - Drevená krava
(1983) - Šanca
(1983) - Pozadie
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1982) - Veľké preteky
(1982) - Tušenie
(1982) - Thibaultovci
(1982) - Predohra v moll
(1982) - Podivné okolnosti
(1982) - O smelom krajčírikovi
(1982) - Bite sa, pán Jedlinský!
(1981) - Sokoliarova dcéra
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Čisté vody
(1980) - Vojak a bratove slzy
(1980) - Toto leto doma
(1980) - Sivá hmla
(1980) - Príčina katastrofy náhodná
(1980) - Na baňu klopajú (TV series)
(1980) - Muž, ktorý miloval symfóniu čísel
(1980) - Mŕtvi maturovať nebudú
(1980) - Miško Drotár a naozajstná princezná
(1980) - Mimořádná odměna
(1980) - Jubelove deti
(1980) - Hodiny
(1980) - Balladyna
(1980) - Aký požičaj, taký vráť
(1979) - Stretnutie v Tajove
(1979) - Žiadne veľké slová
(1979) - Uzlíky nádeje
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Olejkár
(1979) - Mandarínka a Sokrates
(1979) - Blízke diaľavy
(1978) - Pustý dvor
(1978) - Na vysokej skale: Zbojnícka nevesta
(1978) - Krutá ľúbosť
(1978) - Gábor Vlkolinský
(1978) - Duša spoločnosti
(1977) - Zlaté klasy
(1977) - Zlatá réva
(1977) - Yetiho stopy
(1977) - Soldaty Svobody
(1977) - Vianočné oblátky
(1977) - Skrat
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Penelopa
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Leto na Rovniach
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV series)
(1977) - Iní, ako ty a ja
(1977) - Chlapi
(1977) - Črty zo života (TV series)
(1977) - Will-O'-The-Wisp
(1977) - Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali
(1977) - Advokátka
(1976) - Komunisté (TV series)
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Rozhodnutie
(1976) - Rozdelení
(1976) - Prvá nadovšetky
(1976) - Pozor, ide Jozefína!
(1976) - Posledný pohárik
(1976) - Odviata ako dym
(1976) - My sme malí muzikanti (TV series)
(1976) - Kongres v Neapole
(1976) - Keby som mal dievča
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Deväť opustených kabeliek
(1976) - Desať percent nádeje
(1976) - Red Wine
(1975) - Život na úteku
(1975) - Zlaté jabĺčko pre Johanku
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV series)
(1975) - Šepkajúci fantóm
(1975) - Simultánka s Aľjochinom
(1975) - Príbeh o Fatime a Omarovi
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1975) - Horúčka
(1975) - Čenkovej deti
(1974) - V každom počasí
(1974) - Veľké pokušenie
(1974) - Veľká noc a veľký den
(1974) - Pätnásť životov
(1974) - Kto odchádza v daždi...
(1974) - Kronika
(1974) - Horali
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1973) - The Case of the Dissolute Beauty
(1973) - Havária
(1973) - Desatinka citu
(1973) - Čierne ovce
(1972) - Red Wine
(1971) - Žiarlivé ženy
(1971) - Klinko a Kompit kráľ
(1970) - Naši pred bránami
(1969) - Generácia
(1965) - Smrť prichádza v daždi
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1965) - Kubo
(1963) - Kto si bez viny
František Desset 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

František Desset, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
16°27’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Horse

Horse (Water)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
9

Birthday 9th - Deliberation

Numerology - Birthday Number
These people are very sensitive and reliable. They will tell the truth only after they think about it carefully. They have the ability to accept themselves for who they are. They want to be a rescuer.

František Desset 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

František Desset - actor

František Desset was born on November 9, 1942 in Jelšovce
František Desset at:
Wikipedia.orgFrantišek Desset full biography - Wikipedia | Astro.comFrantišek Desset astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comFrantišek Desset astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 31st
(Today)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
František Desset
Planet positions:
SunSun
Scorpio
16°27’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
3°51’
 
VenusVenus
Scorpio
14°42’
 
MarsMars
Scorpio
5°05’
 
JupiterJupiter
Cancer
25°13’
 
SaturnSaturn
Gemini
10°46’
R
UranusUranus
Gemini
3°13’
R
NeptuneNeptune
Libra
1°13’
 
PlutoPluto
Leo
7°15’
R
NodeNode (M)
Virgo
0°17’
R
LilithLilith (M)
Cancer
8°14’
 
ChironChiron
Leo
28°18’
 
Elements:
1xFireFire
1xEarthEarth
3xAirAir
8xWaterWater
Famous people born on
November 1st
(Tomorrow)
Austrálie Toni Collette
(*1972) actress
Spojené státy Larry Flynt
(*1942) publisher, CEO of Larry Flynt Publications
Francie Manuel Ferrara
(*1975) actor, director
Spojené státy Chris Brennan
(*1984) astrologer, author of The Astrology Podcast, former President of AYA (the Association for Young Astrologers)
Spojené státy Anthony Kiedis
(*1962) singer
Famous people who passed away on October 31st
Velká Británie Sean Connery
(*1930 - 2020) actor
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) guitarist, singer, actor
Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) actor, director, scriptwriter
Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) master of escape, magician, illusionist, stunt flier
Rakousko Egon Schiele
(*1890 - 1918) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »