František Dibarbora wikipedia, horoscope, astrology, instagram

František Dibarbora - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Bratislava
Country:
Age:
† 70 years
Occupation:
actor

František Dibarbora - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
19 November 1916 - uknown time (?)
House system:
no system
(František Dibarbora 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
František Dibarbora
Date of Birth - Nov 19, 1916
(actor, instagram)

František Dibarbora - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2001) - Dr. Janko Blaho
(1997) - Bakalárske návraty 1998 (TV series)
(1991) - Pamätáte sa na nich? - František Dibarbora
(1988) - Šlabikár
(1987) - Labyrint (TV series)
(1987) - Frankensteins Tante (TV series)
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Pokus o lietanie
(1987) - Freckled Max and the Ghost
(1987) - Päť zŕn (TV series)
(1987) - Ochsenkrieg, Der (TV series)
(1987) - Čakanie na všedné dni
(1986) - Vynález
(1986) - Tiene v raji
(1986) - Sen o kováčovi
(1986) - Safari (TV series)
(1986) - Pro forma
(1986) - Počúvaj tú melódiu
(1986) - O siedmich rokoch
(1986) - Opice z našej police (TV series)
(1986) - Neobyčajné všedné dni
(1986) - Moliére
(1986) - Milovaný Célimar
(1986) - Don Carlos
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Zlatná krajina
(1985) - Výlet do Paríža
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV series)
(1985) - Škriepnici
(1985) - Raz, dva, tri
(1985) - Pred sviatkami
(1985) - Poklad
(1985) - Piesočná potvorka (TV series)
(1985) - Medulienka
(1985) - Materské znamienko (TV series)
(1985) - Balada o vkladnej knižke
(1985) - Albert
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV series)
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Profesor na bielom koni
(1984) - Ján Literát
(1984) - Čierny slnovrat
(1984) - Cesta životom
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Do zajtra čakaj
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Rozprávkový kráľ
(1983) - Kukučia nôta
(1983) - Kuk a Bubu (TV series)
(1983) - Jožko Púčik a jeho kariéra
(1982) - V tomto meste, v tejto chvíli
(1982) - Vlci
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - Omladnutie
(1982) - Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel
(1982) - Chlap prezývaný Brumteles
(1982) - Doktor Bencúr
(1982) - Delenie majetku
(1981) - Nesmúť za mnou
(1981) - Victoria v podjeseň
(1981) - Stratená melódia (TV series)
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Nedokončená partia
(1981) - Mojmír II.
(1981) - Mesiac na dedine
(1981) - Dvanásť nahnevaných mužov
(1981) - Desiaty chlap
(1981) - Čudné dievča
(1980) - Veselé panie z Windsoru
(1980) - Svadba bez nevesty (TV series)
(1980) - Sobota, nedeľa, pondelok
(1980) - Potopená katedrála
(1980) - Posledný súd Michelangela Buonarrotiho
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Jubelove deti
(1980) - Bakalári (TV series)
(1980) - Aký ste gavalier
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Satanov chrám
(1979) - Ruy Blas
(1979) - Prievidzský mriežkovaný
(1979) - Manželčatá
(1979) - Kraj sveta Istanbul
(1979) - Jubilejné spomienky
(1979) - Drevená figúrka
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Zbojníci
(1978) - Viťúzi
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Štyri kolesá
(1978) - Spoločný menovateľ
(1978) - Rodinný dom
(1978) - Päť dní do rozsudku
(1978) - Izrafel
(1978) - Farebné rozprávky (TV series)
(1978) - Einsteinov úsmev
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1977) - Zlatý dážď
(1977) - Vzkriesenie Míny
(1977) - Vojna a mier
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV series)
(1977) - Rachotilkovia (TV series)
(1977) - Medvedí deň Maťa Mateja
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV series)
(1977) - Iní, ako ty a ja
(1977) - Amok
(1976) - Slnko vychádza nad Prašivou
(1976) - Sen o Krištofovi Kolumbovi
(1976) - Pozor, ide Jozefína!
(1976) - Hurá na letný byt
(1976) - Andersonvillský proces
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Zlaté jabĺčko pre Johanku
(1975) - Vzbura v ulici Sycamore
(1975) - Veľká poľovačka
(1975) - Štěstí sběratelů
(1975) - Šepkajúci fantóm
(1975) - Svetlo severu
(1975) - Simultánka s Aľjochinom
(1975) - Schody z mramoru
(1975) - Prerušujem pojednávanie
(1975) - Mozoľovci
(1975) - Horúčka
(1975) - Ex libris
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Rosmersholm
(1974) - Netopier
(1974) - Nešťastník
(1973) - Sólo pre bicie (hodiny)
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Kým kohút nezaspieva
(1972) - Bačova žena
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV series)
(1971) - Úklady a láska
(1971) - Sedem múdrych majstrov (TV series)
(1971) - Páni sa zabávajú
(1971) - Mŕtve duše
(1970) - Kapitoly z dejín SND
(1970) - Ujo Váňa
(1970) - Strach z pekla
(1970) - Pán si neželal nič
(1970) - Falošný Nero
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV series)
(1969) - Pštrosí večierok
(1969) - Príbehy z lepšej spoločnosti (TV series)
(1969) - Portrét Doriana Graya
(1968) - Traja svedkovia
(1968) - The Incredibly Sad Princess
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Mária Tudorová
(1968) - Koniec a začiatok
(1967) - Zrkadlo občana Pokorného (TV series)
(1967) - Zmluva s diablom
(1967) - Pasca
(1967) - Dvorné dámy
(1967) - Čaj u pána senátora
(1966) - Slovenské ľudové divadlo
(1966) - The Hangman
(1966) - Drotár
(1965) - Adieu,Artur
(1965) - Žltý dostavník
(1965) - Smrť prichádza v daždi
(1965) - Revue pre jeden a pol orchestra
(1965) - Oko za oko
(1965) - Odhalenie Alžbety Báthoryčky
(1965) - Kde leží naša bieda
(1965) - Caligula
(1964) - Šesť postáv hľadá autora
(1964) - Sám vojak v poli
(1964) - Muž pre každé počasie
(1964) - Archimedov zákon
(1963) - Proces o oslí tieň
(1963) - Kar na konci roka
(1963) - Ivanov
(1963) - Geľo Sebechlebský
(1962) - Výlet po Dunaji
(1962) - Jánošík I., II.
(1961) - Zbabělec
(1961) - Predjarie
(1960) - Skalní v ofsajde
(1959) - Pán a hvezdár
(1959) - Muž, ktorý sa nevrátil
(1958) - Šťastie príde v nedeľu
(1957) - Zemianska česť
(1956) - Previerka lásky
(1956) - Posledná bosorka
(1956) - Muz, ktorý klope
(1955) - Štvorylka
(1953) - V piatok trinásteho
(1952) - Mladé srdcia
(1952) - Dovolená s Andělem
(1951) - Lazy sa pohly
(1950) - Priehrada
(1949) - Katka
(1949) - Čertova stena

František Dibarbora - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1969) - Volpone
František Dibarbora 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

František Dibarbora, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
26°50’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Fire)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Dragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

František Dibarbora 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

František Dibarbora - actor

František Dibarbora was born on November 19, 1916 in Bratislava
František Dibarbora at:
Wikipedia.orgFrantišek Dibarbora full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 20th
(Today)
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) actor
Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) actor
Velká Británie Danny Boyle
(*1956) actor, director, scriptwriter
Francie Daniel Prévost
(*1939) actor
Spojené státy Snoop Dogg
(*1971) singer, actor
František Dibarbora
Planet positions:
SunSun
Scorpio
26°50’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
24°12’
 
VenusVenus
Libra
19°42’
 
MarsMars
Sagittarius
20°47’
 
JupiterJupiter
Aries
27°04’
R
SaturnSaturn
Leo
0°33’
R
UranusUranus
Aquarius
16°01’
 
NeptuneNeptune
Leo
4°51’
R
PlutoPluto
Cancer
4°02’
R
NodeNode (M)
Capricorn
22°37’
R
LilithLilith (M)
Leo
1°19’
 
ChironChiron
Pisces
21°53’
R
Elements:
4xFireFire
3xEarthEarth
2xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
October 21st
(Tomorrow)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Famous people who passed away on October 20th
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) actor
Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) actor
Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31st President of the United States
Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) guitarist
Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) soccer player

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »