František Filipovský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

František Filipovský - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Přelouč
Country:
Age:
† 86 years
Occupation:
actor, voice actor

František Filipovský - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
23 September 1907 - uknown time (?)
House system:
no system
(František Filipovský 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
František Filipovský
Date of Birth - Sep 23, 1907
(actor, voice actor, instagram)

František Filipovský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Tajemství Františka Filipovského
(2013) - Umění dabingu
(2005) - Velký mistr malých rolí
(1997) - Úsměvy
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1989) - Předčasný portrét
(1989) - Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - O Kubovi a Stázině (TV series)
(1988) - Eugen Onegin
(1988) - Delfín Filík (TV series)
(1987) - Zuřivý reportér
(1987) - Pohled z hlubin
(1987) - Pohádky z první třídy (TV series)
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1986) - Veselé Vánoce přejí chobotnice
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Tichá domácnost
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1986) - O houbovém Kubovi a princi Jakubovi
(1986) - Mladé víno
(1986) - Yaya and Paya (TV series)
(1986) - Chobotnice z II. patra
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1986) - Děda Myška
(1985) - Slunečnice
(1985) - Medvěd
(1984) - Zpívánky
(1984) - ABECEDA
(1984) - Pohádky pro benjamínky silničního provozu (TV series)
(1984) - Křižovatka
(1984) - Jak básníci přicházejí o iluze
(1984) - Bambinot (TV series)
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Ples v opeře
(1983) - Nuž, brány dokořán již otevřete...!
(1983) - Moje srdcová sedma (TV series)
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Nevěra
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Hamlet
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Zralé víno
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Uličnictví pana Čabouna
(1981) - Po rozvodu
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Otýliina záhada
(1981) - Otec
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Křeslo pro hosta
(1980) - Kino a já
(1980) - Hle Praha, pane Pařížane
(1980) - Jak se dělá smích
(1980) - Vindobóna
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - The Tale of John and Marie
(1980) - Nezralé maliny
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Lakovka
(1980) - Drátovat, flikovat
(1980) - Den velkého ticha
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Ring volný
(1979) - Zmizení herce Bendy
(1979) - Příbuzenstvo
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Láďo, ty jsi princezna!
(1979) - Jablko
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Magistři smíchu
(1978) - Všehochlup
(1978) - Vondráčkovo pozdní odpoledne
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Příhody brouka Pytlíka
(1978) - Princ a Večernice
(1978) - Lakomec
(1978) - Ježčí kůže
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Hejkal
(1978) - Deváté srdce
(1978) - Černá ovce
(1977) - 52. komiků a spol.
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Dostaveníčko s pražskými strašidly
(1977) - Bijásek
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Elahw the Whale
(1977) - Strašidlo ve škole
(1977) - Řeknem si to příští léto
(1977) - Příhody Ferdy Mravence
(1977) - Pražská domovní znamení (TV series)
(1977) - (About) Mice In Tinfoil
(1977) - Když kluci drží basu
(1977) - Jen ho nechte, ať se bojí
(1977) - Jak se měl Ferda ve světě
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Ferda v mraveništi
(1977) - Ferda v cizích službách
(1977) - Ferda Mravenec (TV series)
(1977) - Děd, otec a syn
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1977) - Advokátka
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Štipku soli
(1976) - O listonoši, který nechtěl chodit
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1976) - Když vyjí vlci
(1976) - Kalifův prsten
(1976) - How to Catch a Tiger
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Pan Tau se vrací
(1975) - Pan Tau odchází
(1975) - Pan Tau jde do práce
(1975) - Pan Tau a zlatý kufr
(1975) - Pan Tau a velký ples
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Pan Tau a rodinná slavnost
(1975) - Pan Tau a příliš velký balón
(1975) - Pan Tau a pět hrušek a tři jablka
(1975) - Pan Tau a pes kozopes
(1975) - Pan Tau a černý deštník
(1975) - Pan Tau a Aladinova lampa
(1975) - (About the) Thick Fog
(1975) - Nadívaní hlemýždi po gaskoňsku
(1975) - Letní romance
(1975) - Král Honza
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1975) - Čtrnáctý v řadě
(1975) - Solo dlja slona s orkestrom
(1974) - Ráčte vstúpiť
(1974) - Enyky Benyky
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Zahrada (TV series)
(1974) - Uzlík a Mazlík (TV series)
(1974) - Tanečník
(1974) - Sokyně
(1974) - Skokan
(1974) - Růžová sobota
(1974) - Náš furiant
(1974) - Muž, který se spustil
(1974) - Konec agenta č. 312
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Vídeňská krev
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Třicet panen a Pythagoras
(1973) - Pohádky ze šípkového keře (TV series)
(1973) - O ševci Matějovi
(1973) - Hello, Kohlrabi
(1973) - Kukačky
(1973) - Krásná Helena
(1972) - Zlatá svatba
(1972) - Zdravá vdova
(1972) - Štědrý večer pana rady Vacátka
(1972) - Šest medvědů s Cibulkou
(1972) - Svatý Michal
(1972) - Slepé střevo
(1972) - Pokušení mladého muže
(1972) - Modrý koberec
(1972) - Boříkovy lapálie (TV series)
(1972) - And Don't Tell Me, Wendy
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zlý dům
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Sto dukátů za Juana
(1971) - Straw Hat
(1971) - Misbehaving
(1971) - Podezřelé prázdniny
(1971) - Marcelka
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Dohazovač
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1970) - Herecké Vánoce
(1970) - Dobrý večer s Waldemarem
(1970) - Muž, který rozdával smích
(1970) - Vražedný týden
(1970) - Šest uprchlíků
(1970) - Psíčci lorda Carltona
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
František Filipovský - Family and Partner relationships
František Filipovský 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

František Filipovský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
29°18’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Goat

Goat (Fire)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Alder

Alder Tree

Celtic tree horoscope
It is a shame that people born under the rule of Alder are so rare. If there were more of them, the world would certainly be a better place. Alder people are exceptionally balanced, calm and kind. They bring peace and relaxing atmosphere wherever they come; they are able to control themselves very well and they can pass through life without raising their voice. They have tremendous patience and helping others is a natural thing to them.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
23

Birthday 23rd - Autonomy

Numerology - Birthday Number
These people make decisions without help and cannot be influenced. They live their own life. Sometimes they seem to want freedom, but in reality they need a partner. They are sensitive, gentle, loving and they want to be loved. They are understanding, quick-witted and social.

František Filipovský 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

František Filipovský - actor, voice actor

František Filipovský was born on September 23, 1907 in Přelouč
František Filipovský at:
Wikipedia.orgFrantišek Filipovský full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 19th
(Today)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer
František Filipovský
Planet positions:
SunSun
Virgo
29°18’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Libra
12°06’
 
VenusVenus
Libra
1°33’
 
MarsMars
Capricorn
19°16’
 
JupiterJupiter
Leo
6°56’
 
SaturnSaturn
Pisces
23°37’
R
UranusUranus
Capricorn
8°44’
 
NeptuneNeptune
Cancer
14°41’
 
PlutoPluto
Gemini
24°48’
 
NodeNode (M)
Cancer
19°44’
R
LilithLilith (M)
Cancer
18°42’
 
ChironChiron
Aquarius
13°35’
R
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 20th
(Tomorrow)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Famous people who passed away on September 19th
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) founder of banker Rothschild dynasty
Spojené státy James Garfield
(*1831 - 1881) 20th President of the United States
Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) writer, actress
Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrologer
Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) philosopher

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »