František Kovár wikipedia, horoscope, astrology, instagram

František Kovár - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1946
Country:
Age:
73 years
Occupation:
actor, voice actor

František Kovár - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1946 (?)
House system:
no system (?)
(František Kovár 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
František Kovár
Date of Birth - Year *1946
(actor, voice actor, instagram)

František Kovár - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zoo (TV series)
(2015) - Po stopách Martina Luthera
(2015) - Spievankovo 5: O povolaniach
(2015) - Mamon (TV series)
(2014) - Secret Lives (TV series)
(2014) - Doktori (TV series)
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV series)
(2013) - Chlapi neplačú (TV series)
(2012) - Horúca krv (TV series)
(2012) - Dr. Dokonalý (TV series)
(2011) - Tandemy
(2011) - Zlomok sekundy (TV series)
(2011) - Dušičky seniorov
(2011) - Dr. Ludsky (TV series)
(2010) - Nesmrteľní (TV series)
(2009) - Tajomstvo mojej kuchyne
(2009) - Znovuzrodenie lesa
(2009) - Čas grimás
(2009) - Odsúdené (TV series)
(2009) - Ako som prežil (TV series)
(2008) - Gen.sk (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2007) - Mačka na horúcej plechovej streche
(2007) - Cudzia žena a muž pod posteľou
(2006) - Portrét
(2006) - Susedia (TV series)
(2005) - Rodinné tajomstvá (TV series)
(2004) - Zostane to medzi nami
(2004) - Zlatý hlas
(1999) - Šest statečných
(1999) - Slovenský dekameron (TV series)
(1999) - Prstene pre dámu
(1999) - Klietka
(1998) - Chvíľka poézie
(1998) - Za mestskými múrmi (TV series)
(1998) - Ujo Váňa
(1998) - Priateľstvá padajúceho lístia
(1998) - Ja nič neviem
(1998) - Amine emlékezete
(1997) - Tábor padlých žien
(1997) - Orbis Pictus
(1997) - Návraty z neskutočna
(1997) - Modré z neba
(1997) - Macocha
(1997) - Armagedon na Grbe
(1996) - Všetci ľudia budú bratia
(1996) - Suzanne
(1996) - Normálny cvok
(1996) - Modrá ruža
(1996) - Matúš
(1995) - Viera Bálinthová - Herečka bez javiska
(1995) - Z môjho denníka
(1995) - Záhrada
(1995) - Medzihra
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV series)
(1994) - Trýzeň svedomia
(1994) - Tri stromy
(1994) - Pod vŕbou
(1994) - Národný hriešnik
(1994) - Na krásnom modrom Dunaji
(1994) - Macoška
(1994) - Hra o láske a smrti
(1994) - Doloroso
(1993) - Profesor Bernhardi
(1993) - Prípad na vidieku
(1993) - In Bukva Courtyard
(1993) - K.O.
(1993) - Jakubov rebrík
(1992) - Romulus Veľký
(1992) - Posledný krajec
(1992) - Najdúch
(1992) - Lepšie byť bohatý a zdravý ako chudobný a chorý
(1992) - Jahňa chudobného
(1991) - The Thieves
(1991) - Variácie slávy
(1991) - Štúrovci (TV series)
(1991) - Lorenzaccio
(1990) - Ujo maliar pozýva (TV series)
(1990) - Rozprávka o tichej krajine
(1990) - O popletenej víle
(1990) - Dve Anny
(1989) - Zlý záber
(1989) - Škola detektívky (TV series)
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - Reverend
(1989) - Pohotovosť
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Vianoce Adama Boronču
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Ono a onô
(1988) - Marhuľový lekvár
(1988) - Letiace tiene
(1988) - Karakušov rozsudok
(1988) - Adolf Eichmann
(1987) - Labyrint (TV series)
(1987) - Rodák
(1987) - Priama úmera
(1987) - Miliónový chlap
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1987) - Gottšalk
(1987) - Čakanie na všedné dni
(1986) - Vynález
(1986) - Safari (TV series)
(1986) - Pro forma
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Neobyčajné všedné dni
(1986) - Nástupca
(1986) - Moliére
(1986) - Ľudmilka
(1986) - Don Carlos
(1986) - Cena odvahy
(1986) - Akcia Edelstein
(1986) - A čo ja, miláčik?
(1985) - SĽUK
(1985) - Materské znamienko (TV series)
(1985) - Hĺbkový rekord
(1984) - Dych domova
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Lev Tolstoy
(1984) - Kráľ Drozdia brada
(1984) - Epizóda
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Pod cudzím nebom
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1982) - Zlatá panna a prekliaty brat
(1982) - Predčasné leto
(1982) - Dedičstvo
(1982) - Bambuľkine dobrodružstvá (TV series)
(1981) - Jan Hála
(1981) - Noční jazdci
(1981) - Macbeth
(1980) - Svadba bez nevesty (TV series)
(1980) - Príčina katastrofy náhodná
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Druhovia
(1980) - Bakalári (TV series)
(1980) - Ach, tá láska pozemská
(1979) - Žiadne veľké slová
(1979) - Svadba Arneho Jurgu
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - A Suspended Game
(1979) - Na vysokej skale: Ovčiar Bebek
(1979) - Choď a nelúč sa
(1978) - Stôl pre štrnástich
(1978) - Sneh pod nohami
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Pohľadnica z Benátok
(1978) - Nie
(1978) - Máriine oči
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1977) - Zlatá réva
(1977) - Vzkriesenie Míny
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Rachotilkovia (TV series)
(1977) - Obvod
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Čaj u pána senátora
(1977) - Biele vrany
(1977) - Advokátka
(1976) - Správa o smrti mladého muža
(1976) - Desať percent nádeje
(1976) - Red Wine
(1976) - Cesta domov
(1975) - Život na úteku
(1975) - Šepkajúci fantóm
(1975) - Príbeh o Fatime a Omarovi
(1975) - Nepokojná láska (TV series)
(1975) - Čudný človek
(1975) - Banícke rozprávky (TV series)
(1974) - Kde vtáci nelietajú
(1974) - V každom počasí
(1974) - Lucrezia Borgia
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Havária
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Othello
(1972) - Red Wine
(1971) - V tieni vlkov (TV series)
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)
(1969) - Generácia

František Kovár, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
21°30’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Dog

Dog (Fire)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
14

Birthday 14th - Determination

Numerology - Birthday Number
These people live their life the way they like. They need a safe home environment and a good job. They work hard and can make money. They are good at doing business and at trading. They are considerate, attentive and reliable.

František Kovár 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

František Kovár - actor, voice actor

František Kovár was born Year *1946 in Slovak City
František Kovár at:
Wikipedia.orgFrantišek Kovár full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 26th
(Today)
Velká Británie Bob Hoskins
(*1942) actor, director
Spojené státy Hillary Clinton
(*1947) senator of USA, candidate for the presidential post in the US
Francie Georges Danton
(*1759) politician, lawyer
Velká Británie Cary Elwes
(*1962) actor
Spojené státy Rita Wilson
(*1956) actress
František Kovár
Planet positions:
SunSun
Scorpio
21°30’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
6°27’
R
VenusVenus
Scorpio
26°48’
R
MarsMars
Sagittarius
5°35’
 
JupiterJupiter
Scorpio
10°46’
 
SaturnSaturn
Leo
8°51’
 
UranusUranus
Gemini
20°53’
R
NeptuneNeptune
Libra
9°51’
 
PlutoPluto
Leo
13°22’
st
NodeNode (M)
Gemini
12°39’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
21°24’
 
ChironChiron
Scorpio
0°34’
 
Elements:
6xFireFire
0xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
October 27th
(Tomorrow)
Itálie Roberto Benigni
(*1952) actor, director, scriptwriter
Velká Británie John Cleese
(*1939) actor, comedian, writer, member of Monty Python
Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923) artist, Pop Art painter and sculptor
Singapur Vanessa Mae
(*1978) violinist, singer, musician
Velká Británie Kelly Osbourne
(*1984) actress, singer
Famous people who passed away on October 26th
Itálie Carlo Collodi
(*1826 - 1890) writer, journalist
Spojené státy Jerry Haynes
(*1927 - 2011) actor
Francie Robert Antelme
(*1917 - 1990) writer
Spojené státy Jane Marvel Cooper
(*1924 - 2007) poet
Spojené státy Bernadette Federici
(*1952 - 1991) victim of murder

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »