František Němec wikipedia, horoscope, astrology, instagram

František Němec - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1943
Country:
Age:
76 years
Occupation:
actor

František Němec - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1943 (?)
House system:
no system (?)
(František Němec 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
František Němec
Date of Birth - Year *1943
(actor, instagram)

František Němec - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zločin v Polné
(2015) - Labyrint (TV series)
(2014) - The Live and Times of Judge A.K. (TV series)
(2014) - Piknik
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Radokova Trojská válka
(2013) - České století (TV series)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Lost Gate
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Rodinka (TV series)
(2011) - Čertova nevěsta
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2010) - Svatý Václav: světec - kníže - legenda
(2010) - Rodinka
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Ceny Thálie 2008
(2009) - Stínu neutečeš
(2009) - Rytmus v patách
(2009) - Post Bellum
(2009) - Ďáblova lest
(2009) - Archiv
(2008) - Private Traps (TV series)
(2008) - Oběti: Karambol
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2008) - David a Goliáš aneb Pepička to zařídí
(2006) - To horké léto v Marienbadu
(2006) - Poslední sezona (TV series)
(2006) - O Šípkové Růžence
(2006) - Oběti: Nevlastní bratr
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Oběti: Hadí tanec
(2005) - Eden - Zlatá karta
(2005) - Eden (TV series)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV series)
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podle vlastních zásad
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2003) - Oběti: Jiný člověk
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - Falešné obvinění
(2003) - Bankrotáři
(2002) - Miláček
(2002) - Černá slečna, slečna Černá
(2002) - Brouk v hlavě
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Šípková Růženka (TV series)
(2001) - The Rebels
(2001) - Oběti: Svědek
(2001) - Nikdo neměl diabetes
(2001) - Muž, který vycházel z hrobu
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2000) - Loners
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(2000) - Dopisy v krajkách
(2000) - Český Robinson
(1999) - Věšák
(1999) - All My Loved Ones
(1999) - Tom v kozí kůži
(1999) - Sjezd abiturientů
(1999) - Píseň o lítosti
(1999) - Pan Princ trucuje
(1999) - Oběti: Přepadení
(1999) - Nenávist
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - Isabela, vévodkyně Bourbonská
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1998) - Na plovárně
(1998) - Poklad pana H.
(1998) - Lolinka a kníráč
(1998) - Genij vlasti
(1998) - Ex offo
(1998) - Blumenstein Fernand - Bláznův příběh
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Sny a skutečnost Hanzelky a Zikmunda
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Travis
(1997) - První a poslední
(1997) - Jak jsme přečetli Čapka
(1997) - Báječný lázeňský život
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1996) - Smrt v zahradě Girardinů
(1996) - Konto separato
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1996) - Ceremoniář
(1995) - Netrpělivost srdce
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Generálka Jeho Veličenstva
(1995) - Generál Eliáš
(1995) - Azrael, anděl smrti
(1994) - Z hříček o královnách: Královnina smečka psů (útržek anglický)
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Bludiště
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - The Night of the Decision
(1993) - Modrý pták
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Kurýr
(1993) - Kadeř královny Bereniké
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Danton čili Saturnália
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Opouštět Petrohrad
(1991) - Honorární konzul
(1990) - Vlci
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Popel a hvězdy
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Drobné něžnosti
(1989) - Rubín má barvu krve
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Karanténa
(1987) - The Reckless Fellows
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Mladé víno
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1985) - Veronika
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Přezůvky Štěstěny
(1985) - Muž na drátě
(1985) - Hrabě Luxemburg
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Povídky malostranské: Hastrman
(1984) - Chytrá princezna
(1984) - Bandité
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Smrt krále Václava IV.
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Tři cesty k domovu
(1982) - Pouť králů
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - Hamlet
(1982) - Bláznivé jaro
(1981) - Zralé víno
(1981) - Tři spory: Spor architekta Zítka
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1981) - Netopýr
(1981) - Medailónek
(1981) - Jdi za štěstím
(1981) - Buldoci a třešně
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Hra o královnu
(1980) - The Little Sugar House
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1979) - Zlaté rybičky
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1979) - Svatební skandály slečny Juliány
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Obrázek
(1979) - Malované na skle aneb Jánošík
(1979) - Koncert na konci léta
(1979) - Jablko
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1978) - Smrt císaře a krále Karla IV.
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Jak dostat tatínka do polepšovny
(1978) - Čistá řeka
(1978) - Cesta domů
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Rose Marie
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Mílaři
(1977) - Jak vytrhnout velrybě stoličku
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Poslední exil
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Dobrý den, město
(1976) - Day for My Love
(1975) - Wilfride, Wilfríde!
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - Jak se ševcem šili čerti
(1975) - Hřiště
(1975) - Dívka jako ty
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Vrtkavý král
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - The Man from London
(1974) - Králův kalich
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
František Němec Astro-Databank - Astro Database Categories

František Němec, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
16°01’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Goat

Goat (Water)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
9

Birthday 9th - Deliberation

Numerology - Birthday Number
These people are very sensitive and reliable. They will tell the truth only after they think about it carefully. They have the ability to accept themselves for who they are. They want to be a rescuer.

František Němec 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

František Němec - actor

František Němec was born Year *1943 in Czech City
František Němec at:
Wikipedia.orgFrantišek Němec full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 21st
(Today)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
František Němec
Planet positions:
SunSun
Leo
16°01’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
6°38’
 
VenusVenus
Virgo
19°50’
 
MarsMars
Taurus
21°25’
 
JupiterJupiter
Leo
8°41’
 
SaturnSaturn
Gemini
23°27’
 
UranusUranus
Gemini
8°17’
 
NeptuneNeptune
Libra
0°10’
 
PlutoPluto
Leo
7°07’
 
NodeNode (M)
Leo
15°50’
R
LilithLilith (M)
Leo
8°34’
 
ChironChiron
Virgo
1°46’
 
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 22nd
(Tomorrow)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Famous people who passed away on September 21st
Dánsko King Haakon VII
(*1872 - 1957) King of Norway
Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) poet, novelist
Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) philosopher
Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) athlete, sprinter
Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) businesswoman

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »