František Řehák wikipedia, horoscope, astrology, instagram

František Řehák - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Nový Bydžov
Country:
Age:
† 93 years
Death:
Occupation:
actor

František Řehák - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
4 October 1923 - uknown time (?)
House system:
no system
(František Řehák 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
František Řehák
Date of Birth - Oct 4, 1923
(actor, instagram)

František Řehák - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2010) - Film o filmu: Skřivánci na niti
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Láska rohatá
(2008) - Setkání v Praze, s vraždou
(2007) - Boží duha
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Náves (TV series)
(2004) - Vaterland - Lovecký deník
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2003) - O Ječmínkovi
(2003) - Dědictví slečny Innocencie
(2001) - Stříbrná paruka (TV series)
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Císař a tambor
(1997) - O třech ospalých princeznách
(1997) - O Držgrešlovi a Drždukátovi
(1997) - Jasnovidka
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1996) - Nejsem líná, jsem chudokrevná
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Konto separato
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1995) - Zlatník Ondra
(1995) - Cesta peklem
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - O Nesytovi
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Racek
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1991) - Tankový prapor
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Nález
(1991) - Digitální čas
(1990) - Věčný tulák
(1990) - Ten můj tam má spolužáka
(1990) - Nemocný bílý slon
(1990) - Maestro
(1990) - Freonový duch
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Pozvánka na výlet aneb Napoleon
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Zkušební doba
(1988) - Vzestup po šikmé ploše
(1988) - U nás doma (TV series)
(1988) - Štek
(1988) - Smrt guvernéra
(1988) - Uncle Cyril
(1988) - Píšťaličko, otloukej se
(1988) - Mimořádný případ
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny
(1988) - Experiment profesora Rousse
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Advokát ex offo (TV series)
(1987) - Za svědka půjde počítač
(1987) - To se ti povedlo, tatínku
(1987) - Ticho v soudní síni
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Start do protisměru
(1987) - Počkej si na bílé štěstí (TV series)
(1987) - Nepostradatelný
(1987) - Figurky ze šmantů
(1987) - Dámská jízda
(1986) - Tichá domácnost
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Lev s bílou hřívou
(1986) - I tobě se to může stát
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Antonyho šance
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Skalpel, prosím
(1985) - Otec
(1985) - Jako jed
(1985) - Do zubů a do srdíčka
(1985) - Dobré světlo
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - Kufr
(1984) - Hele, on letí!
(1984) - Džínsy
(1983) - Únosy bez výkupného
(1983) - Stříbrný smrček
(1983) - Stavy rachotí (TV series)
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - Restaurace
(1983) - Radostné události
(1983) - Navždy do dálek Tichomoří
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Chladna zrána
(1983) - Hrom do kapelníka
(1983) - Čepice
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Má láska s Jakubem
(1981) - Pohádka svatojánské noci
(1981) - Matěji, proč tě holky nechtějí?
(1981) - Dneska přišel nový kluk
(1980) - Útěky domů
(1980) - Trnové pole
(1980) - Cutting It Short
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Křehké vztahy
(1979) - Jak rodí chlap
(1979) - Božská Ema
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Podivný výlet
(1977) - Kufr plný nadějí
(1976) - Dostaveníčko
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Secluded, Near Woods
(1975) - Město nic neví
(1974) - Kdo hledá zlaté dno
(1973) - Maturita za školou
(1972) - Dvě věci pro život
(1970) - Nevěsta
(1969) - Larks on a String
(1969) - Pasiáns
(1968) - Zločin v šantánu
(1967) - Soud pana Havleny
(1967) - Capricious Summer
(1958) - Vynález zkázy
František Řehák 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

František Řehák, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
10°13’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Pig

Pig (Water)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
2

Life Path - 2

Numerology - Life Path Number
These people are tolerant and kind. They have very good intuition that can be used during various activities. It is good to listen to others, be patient and learn the art of diplomacy. These people lack the courage to implement their plans and often leave initiative to other people.
4

Birthday 4th - Mental balance

Numerology - Birthday Number
These people are practical and balanced. They like routine. They are decisive. They have good organizational skills. They are reliable and compassionate. They are warm, generous and loyal to people they like. They are systematic and patient.

František Řehák 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

František Řehák - actor

František Řehák was born on October 4, 1923 in Nový Bydžov
František Řehák at:
Wikipedia.orgFrantišek Řehák full biography - Wikipedia | Astro.comFrantišek Řehák astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comFrantišek Řehák astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 19th
(Today)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer
František Řehák
Planet positions:
SunSun
Libra
10°13’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
29°59’
R
VenusVenus
Libra
16°38’
 
MarsMars
Virgo
21°17’
 
JupiterJupiter
Scorpio
19°04’
 
SaturnSaturn
Libra
21°28’
 
UranusUranus
Pisces
14°36’
R
NeptuneNeptune
Leo
19°42’
 
PlutoPluto
Cancer
12°21’
 
NodeNode (M)
Virgo
9°42’
R
LilithLilith (M)
Taurus
10°52’
 
ChironChiron
Aries
19°08’
R
Elements:
1xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 20th
(Tomorrow)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Famous people who passed away on September 19th
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) founder of banker Rothschild dynasty
Spojené státy James Garfield
(*1831 - 1881) 20th President of the United States
Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) writer, actress
Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrologer
Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) philosopher

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Libra Libra
Show calendar »