Hana Čížková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Hana Čížková - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1953
Country:
Age:
65 years
Occupation:
actress

Hana Čížková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1953 (?)
House system:
no system (?)
(Hana Čížková 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Hana Čížková
Date of Birth Year *1953
(actress, instagram)

Hana Čížková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Kameňák 5
(2015) - Photographer
(2014) - Tajemství Jiřího Hrzána
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Bad Joke 4
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - 13. komnata Hany Čížkové
(2009) - Se Šípem v zádech
(2009) - Bez předsudků
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Kameňák 3
(2004) - Vražda kočky domácí
(2004) - Redakce (TV series)
(2004) - Návrat zbloudilého pastýře
(2004) - Kameňák 2
(2004) - Josef a Ly (TV series)
(2003) - Pátek čtrnáctého
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - Kameňák
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2001) - Azyl
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Bakaláři 1999
(1999) - Z pekla štěstí (TV series)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Samozvaný host
(1999) - Policajti z předměstí (TV series)
(1999) - Klika s klikou
(1999) - Kanárek
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Pokoj 312
(1997) - Muž, který chtěl létat
(1997) - Lakomec
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1994) - Au beau rivage
(1994) - Accumulator 1
(1993) - Swingaři
(1993) - Strašidla a spol. (TV series)
(1993) - Hotýlek v srdci Evropy
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Kufr
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1992) - Kačenka a strašidla
(1992) - Dáma a smrt
(1992) - Černí baroni
(1991) - Domácí představení
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Volná noha
(1989) - To byl zase den
(1989) - Čeleď brouků finančníků
(1989) - Time of the Servants
(1988) - Tři chlapi a dáma
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Někdo schází u stolu
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Bude řeč o penězích
(1987) - Uloupené dětství
(1987) - Ty, ty Yeti
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Pravidlá kruhu
(1987) - O nejchytřejší princezně
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Operace mé dcery
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - Někdo to rád horror
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Slunce, seno, jahody
(1983) - Jen se spolehni
(1983) - Ďábel ví hodně
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Opera ve vinici
(1981) - Dostih
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - More v kvapke vody
(1979) - Tím pádem
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Křehké vztahy
(1979) - Hra na telo
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Vdovcovy intimní večery
(1978) - Trasa
(1978) - Radost až do rána
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Hrozba
(1977) - Time Out
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1976) - Dostaveníčko
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Pan Tau a rodinná slavnost
(1975) - Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus, Des (TV series)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Sokyně
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1973) - Schüsse in Marienbad
(1973) - Vysoká modrá zeď
(1973) - Noc na Karlštejne
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Láska
(1972) - Vlak do stanice Nebe
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Lekce
(1969) - Pan Tau (TV series)
Hana Čížková Astro-Databank - Astro Database Categories

Hana Čížková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
20°23’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Snake

Snake (Water)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
13

Birthday 13th - Vulnerability

Numerology - Birthday Number
These people are independent and ambitious. They are loyal, open and responsible. They are faithful to their partner. They works hard to get material security.

Hana Čížková 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Hana Čížková - actress

Hana Čížková was born Year *1953 in Czech City
Hana Čížková at:
Wikipedia.orgHana Čížková full biography - Wikipedia
Famous people born on
August 20th
(Today)
Spojené státy Joan Allen
(*1956) actress
Spojené státy Jim Reeves
(*1923) composer, guitarist, singer
Velká Británie Robert Plant
(*1948) singer
Spojené státy Demi Lovato
(*1992) musician, singer, actress
Spojené státy H. P. Lovecraft
(*1890) writer
Hana Čížková
Planet positions:
SunSun
Virgo
20°23’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
25°44’
 
VenusVenus
Leo
17°09’
 
MarsMars
Leo
29°12’
 
JupiterJupiter
Gemini
24°52’
 
SaturnSaturn
Libra
25°27’
 
UranusUranus
Cancer
22°10’
 
NeptuneNeptune
Libra
22°24’
 
PlutoPluto
Leo
23°47’
 
NodeNode (M)
Aquarius
0°33’
R
LilithLilith (M)
Virgo
29°18’
 
ChironChiron
Capricorn
15°22’
R
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
August 21st
(Tomorrow)
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) actress, model
Libanon Serj Tankian
(*1967) singer of the band System of a Down, poet
Rusko Sergey Brin
(*1973) computer scientist, businessman, co-founder of Google Inc.
Francie Alizée
(*1984) singer
Jamajka Usain Bolt
(*1986) sprinter
Famous people who passed away on August 20th
Itálie Pope Pius X
(*1835 - 1914) 257th Pope
Spojené státy William Humphrey
(*1924 - 1997) writer
Itálie Pope Pius VII
(*1742 - 1823) 251st Pope
Indie B. K. S. Iyengar
(*1918 - 2014) yoga teacher, founder of Iyengar Yoga, writer
Spojené státy Joe Dassin
(*1938 - 1980) composer, guitarist, singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »