Hana Zagorová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Hana Zagorová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1946
Country:
Age:
74 years
Occupation:
singer, actress, presenter

Hana Zagorová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1946 (?)
House system:
no system (?)
(Hana Zagorová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Hana Zagorová
Date of Birth Year *1946
(singer, actress, presenter, instagram)

Hana Zagorová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Senior roku 2015 (TV pořad)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2015) - Ceny Anděl 2014
(2015) - Atlet roku 2015
(2015) - Tajemství Stanislava Hložka
(2015) - Standa Hložek 60
(2014) - Srdce pro děti 2014
(2014) - Po našem... tentokrát z Mikulova
(2014) - Noc nádejí 2014
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2014) - Adventní koncerty 2014
(2013) - Události v kultuře
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - S láskou... královny popu
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Rub a líc
(2013) - Kouzelný Silvestr
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Barrandovská abeceda
(2013) - Adventní koncerty 2013
(2013) - Felix 70
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Díky, Marie!
(2012) - Tajemství Karla Gotta
(2012) - Legendy: Ostravský trhák
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Osobnost na Dvojce
(2011) - Noc plná šlágrů
(2011) - Legendy popu
(2011) - Galashow s latinou IV
(2011) - Dobré ráno s Jedničkou
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Café Barrandov
(2011) - Bubo bubo
(2011) - ČT Live - Monika Absolonová
(2011) - Ahoj, Marie!
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prominenti
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Atlet roku 2010
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku
(2010) - Hana Zagorová v Lucerně
(2009) - Tajemství královen popu
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Karel Gott 70
(2009) - Mona Lisa
(2008) - Hitparáda 80. let (music video)
(2008) - Hitparáda 60. let (music video)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Retro
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Modré z neba
(2008) - Atlet roku 2008
(2008) - 13. komnata Petra Rezka
(2008) - 13. komnata Karla Vágnera
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Atlet roku 2007
(2007) - Hana Zagorová - Vzpomínaní
(2006) - Žito
(2006) - Čétéčko
(2006) - Atlet roku 2006
(2006) - 13. komnata Hany Zagorové
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Víkend
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Scénky na scénu
(2005) - Holka od Červený řeky
(2005) - Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Šlitr mezi nebem a zemí
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Na mušce
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Český slavík Mattoni 2004
(2004) - Karel Svoboda 65
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - Rodinná pouta (TV series)
(2003) - Volenka
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2002) - Všichni zlatí slavíci
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Hvězdy na Vltavě
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - Šestnáct růží pro Gotta
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Mňam aneb Prima vařečka
(2001) - Dobroty
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2001) - Barvy života
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Vánoční koncert Hany Zagorové
(2000) - Koncert Karla Gotta
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Semafor má 40
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Sama doma
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Český slavík ’98
(1997) - Úsměvy
(1996) - Smotánka
(1996) - Dneska je párty
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Na návštěvě v rodném městě
(1994) - Trocha šafránu z televizního archívu
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Koncert pro betlém
(1994) - Kolotoč melodií
(1994) - Caruso Show
(1993) - Když nemůžu spát
(1992) - Šance
(1992) - Legendy taneční hudby
(1992) - Kufr
(1990) - Párty s Orchestrem Gustava Broma
(1989) - O kočičce, myšičce a červené slepičce
(1988) - Kouzelník ještě nepřišel
(1988) - Láska na inzerát
(1987) - Domácí úkoly
(1985) - Videostop
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Dva z jednoho města
(1984) - ABECEDA
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Anička skřítek a Slaměný Hubert (TV series)
(1982) - Rytmus
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1981) - Šest ran do klobouku
(1981) - Dluhy Hany Zagorové
(1981) - Štědrý den bratří Mánesů
(1981) - Fénix
(1980) - Hana Zagorová: Maluj zase obrázky (music video)
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Kytice pro TOČR
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Dáme se do gala
(1980) - Trhák
(1979) - Ring volný
(1979) - Zájezd
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1978) - Hana Zagorová: Zdá se (music video)
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Prázdniny
(1978) - Báječné ženy na létajících strojích
(1978) - Kouzelný kolotoč
(1977) - Hana Zagorová: Duhová víla (music video)
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1976) - Písničky z obrazovky
(1973) - Vydržte až do půlnoci
(1973) - Poslyšte příběh, který se vám stal
(1972) - Miláček
(1972) - Lupič Legenda
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1970) - Televarieté
(1970) - O tlustém pradědečkovi
(1969) - Písničky pro Hanku
(1969) - Madam a sedm loupežníků
(1969) - Čepice pro kašpárka
(1968) - S Bromem světem
(1968) - Josefina

Hana Zagorová - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1989) - Běžec
Hana Zagorová - Family and Partner relationships
Family:
(*1956) Štefan Margita - husband
(*1946) Vlastimil Harapes - husband
Other partner relationships:
(*1959) Petr Kotvald - co-worker
(*1954) Stanislav Hložek - co-worker

Hana Zagorová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
13°16’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Dog

Dog (Fire)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
6

Birthday 6th - Harmony

Numerology - Birthday Number
These people need love and warmth of home. They do everything to achieve harmony. They seek a partner for the whole life. They are kind, sensitive, considerate, and ingenuous. They love their family and other people. They live ordinary married life.

Hana Zagorová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Hana Zagorová - singer, actress, presenter

Hana Zagorová was born Year *1946 in Czech City
Hana Zagorová at:
Wikipedia.orgHana Zagorová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 22nd
(Today)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Hana Zagorová
Planet positions:
SunSun
Virgo
13°16’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
5°23’
 
VenusVenus
Libra
29°29’
 
MarsMars
Libra
17°54’
 
JupiterJupiter
Libra
26°18’
 
SaturnSaturn
Leo
4°13’
 
UranusUranus
Gemini
21°36’
 
NeptuneNeptune
Libra
7°25’
 
PlutoPluto
Leo
12°21’
 
NodeNode (M)
Gemini
16°18’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
13°46’
 
ChironChiron
Libra
20°58’
 
Elements:
2xFireFire
5xEarthEarth
6xAirAir
0xWaterWater
Famous people born on
September 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Famous people who passed away on September 22nd
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) actor
Itálie Pope Clement XIV
(*1705 - 1774) 249th Pope
Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) actor
Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) singer, actor
Spojené státy Al Matthews
(*1942 - 2018) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »