Helena Třeštíková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Helena Třeštíková - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1949
Country:
Age:
69 years
Occupation:
teacher, director, politician

Helena Třeštíková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1949 (?)
House system:
no system (?)
Traditional astrology chart | Sidereal chart
(Helena Třeštíková 2017, 2018 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2018
Helena Třeštíková
Date of Birth Year *1949
(teacher, director, politician, instagram)

Helena Třeštíková - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Kofolové děti (TV pořad)
(2016) - Doomed Beauty
(2015) - Mallory
(2013) - Life with Jester
(2013) - Vojta Lavička: Hore a dole
(2011) - 24
(2011) - Private Universe
(2009) - Katka
(2008) - René
(2007) - Paměť 20. století: Nesdělitelné
(2006) - Paměť 20. století: Události Pavla Štechy
(2006) - Paměť 20. století: Nebylo to marný
(2006) - Marcela
(2006) - Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a Vladimír
(2006) - Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a Stanislav
(2006) - Manželské etudy po dvaceti letech: Mirka a Antonín
(2006) - Manželské etudy po dvaceti letech: Marcela a Jiří
(2006) - Manželské etudy po dvaceti letech: Ivana a Václav
(2006) - Manželské etudy po dvaceti letech: Ivana a Pavel
(2005) - Manželské etudy po dvaceti letech (TV series)
(2004) - Paměť 20. století: Pavel Tigrid - Evropan
(2003) - Když musíš, tak musíš?
(2003) - Paměť 20. století: Nebe nad Evropou
(2003) - Paměť 20. století: Má šťastná hvězda
(2003) - Obsluhovala jsem Karla Čapka
(2001) - Zvítězí ten, kdo se nevzdá
(2001) - V pasti - Katka
(2001) - V pasti
(2001) - Sestřičky
(2001) - Rozkoš bez rizika
(2001) - Jsem žena orientovaná na ženy
(2001) - Hitler, Stalin a já
(2001) - Forte a Piana
(2001) - Být Romkou
(2001) - Být Romem
(2001) - Bára B. (LIVE)
(2000) - Women at the Turn of the Century (TV series)
(1999) - Výzva
(1999) - Člověk a čas 3: Určitý způsob štěstí
(1999) - Člověk a čas 2: Výzva
(1999) - Člověk a čas 1: Deset let v životě mladého muže
(1999) - Carmen Story
(1998) - Lidé, mám vás rád!
(1997) - Vyloučeni z literatury
(1997) - Sladké století
(1996) - Zrání zla
(1996) - Genus (99 životů):Život filmového historika Karla Čáslavského v pohledu Heleny Třeštíkové
(1995) - GENUS
(1995) - Sladké hořkosti Lídy Baarové
(1994) - Řekni mi něco o sobě - Martin
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Tell Me Something About Yourself: Lada
(1993) - Kašpar
(1992) - Tell Me Something About Yourself: Rene
(1992) - Řekni mi něco o sobě - Pavlína
(1988) - Hledání cest
(1987) - Z lásky
(1987) - Manželské etudy: Zuzana a Vladimír
(1987) - Manželské etudy: Zuzana a Stanislav
(1987) - Manželské etudy: Mirka a Antonín
(1987) - Manželské etudy: Marcela a Jiří
(1987) - Manželské etudy: Ivana a Vašek
(1987) - Manželské etudy: Ivana a Pavel
(1987) - Manželské etudy (TV series)
(1984) - Tisíc let střízlivosti
(1981) - Japonská neděle
(1981) - Divadlo S+H v Japonsku
(1980) - Dobrý den, můžeme dál?
(1979) - Dotek světla
(1977) - Linka důvěry
(1976) - Two Anniversaries of Jan Zrzavy
(1975) - Zázrak
(1975) - Romeo, Julie a děti

Helena Třeštíková - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)

Helena Třeštíková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
Helena Třeštíková - Family and Partner relationships

Helena Třeštíková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
0°42’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
22

Birthday 22nd - Endurance

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and kind. That is why they need their partner's support. They are practical and thorough. They have methodological and organisational abilities. They easily make practical decisions.

Helena Třeštíková 2018 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Helena Třeštíková - teacher, director, politician

born Year *1949 in Czech City
Helena Třeštíková at:
Wikipedia.orgHelena Třeštíková full biography - Wikipedia
Famous people born on
December 16th
(Today)
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) actress, director, scriptwriter
Velká Británie Arthur C. Clarke
(*1917) science fiction writer, futurist, inventor, undersea explorer
Velká Británie Jane Austen
(*1775) writer
Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) composer
Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) science fiction writer, essayist, philosopher
Helena Třeštíková
Planet positions:
SunSun
Cancer
0°42’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
10°17’
 
VenusVenus
Cancer
18°24’
 
MarsMars
Gemini
8°49’
 
JupiterJupiter
Aquarius
0°31’
R
SaturnSaturn
Virgo
1°34’
 
UranusUranus
Cancer
0°44’
 
NeptuneNeptune
Libra
12°23’
R
PlutoPluto
Leo
14°51’
 
NodeNode (M)
Aries
22°18’
R
LilithLilith (M)
Aries
7°27’
 
ChironChiron
Sagittarius
4°13’
R
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
December 17th
(Tomorrow)
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) actor
Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) actress, singer, model, fashion designer
Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) actor
Argentina Pope Francis I.
(*1936) 266th Pope
Velká Británie Anne Brontë
(*1820) writer
Famous people who passed away on December 16th
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) actor
Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) actor
Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) collector of fairy tales, linguist
Spojené státy Moses Gunn
(*1929 - 1993) actor
Spojené státy Sylvester
(*1947 - 1988) singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2018
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »