Helena Třeštíková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Helena Třeštíková - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1949
Country:
Age:
71 years
Occupation:
teacher, director, politician

Helena Třeštíková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1949 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Helena Třeštíková 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Helena Třeštíková
Date of Birth Year *1949
(teacher, director, politician, instagram)

Helena Třeštíková - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Kofolové děti (TV pořad)
(2016) - Doomed Beauty
(2015) - Mallory
(2013) - Life with Jester
(2013) - Vojta Lavička: Hore a dole
(2011) - 24
(2011) - Private Universe
(2009) - Katka
(2008) - René
(2007) - Paměť 20. století: Nesdělitelné
(2006) - Paměť 20. století: Události Pavla Štechy
(2006) - Paměť 20. století: Nebylo to marný
(2006) - Marcela
(2006) - Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a Vladimír
(2006) - Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a Stanislav
(2006) - Manželské etudy po dvaceti letech: Mirka a Antonín
(2006) - Manželské etudy po dvaceti letech: Marcela a Jiří
(2006) - Manželské etudy po dvaceti letech: Ivana a Václav
(2006) - Manželské etudy po dvaceti letech: Ivana a Pavel
(2005) - Manželské etudy po dvaceti letech (TV series)
(2004) - Paměť 20. století: Pavel Tigrid - Evropan
(2003) - Když musíš, tak musíš?
(2003) - Paměť 20. století: Nebe nad Evropou
(2003) - Paměť 20. století: Má šťastná hvězda
(2003) - Obsluhovala jsem Karla Čapka
(2001) - Zvítězí ten, kdo se nevzdá
(2001) - V pasti - Katka
(2001) - V pasti
(2001) - Sestřičky
(2001) - Rozkoš bez rizika
(2001) - Jsem žena orientovaná na ženy
(2001) - Hitler, Stalin a já
(2001) - Forte a Piana
(2001) - Být Romkou
(2001) - Být Romem
(2001) - Bára B. (LIVE)
(2000) - Women at the Turn of the Century (TV series)
(1999) - Výzva
(1999) - Člověk a čas 3: Určitý způsob štěstí
(1999) - Člověk a čas 2: Výzva
(1999) - Člověk a čas 1: Deset let v životě mladého muže
(1999) - Carmen Story
(1998) - Lidé, mám vás rád!
(1997) - Vyloučeni z literatury
(1997) - Sladké století
(1996) - Zrání zla
(1996) - Genus (99 životů):Život filmového historika Karla Čáslavského v pohledu Heleny Třeštíkové
(1995) - GENUS
(1995) - Sladké hořkosti Lídy Baarové
(1994) - Řekni mi něco o sobě - Martin
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Tell Me Something About Yourself: Lada
(1993) - Kašpar
(1992) - Tell Me Something About Yourself: Rene
(1992) - Řekni mi něco o sobě - Pavlína
(1988) - Hledání cest
(1987) - Z lásky
(1987) - Manželské etudy: Zuzana a Vladimír
(1987) - Manželské etudy: Zuzana a Stanislav
(1987) - Manželské etudy: Mirka a Antonín
(1987) - Manželské etudy: Marcela a Jiří
(1987) - Manželské etudy: Ivana a Vašek
(1987) - Manželské etudy: Ivana a Pavel
(1987) - Manželské etudy (TV series)
(1984) - Tisíc let střízlivosti
(1981) - Japonská neděle
(1981) - Divadlo S+H v Japonsku
(1980) - Dobrý den, můžeme dál?
(1979) - Dotek světla
(1977) - Linka důvěry
(1976) - Two Anniversaries of Jan Zrzavy
(1975) - Zázrak
(1975) - Romeo, Julie a děti

Helena Třeštíková - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Doomed Beauty
(2015) - Mallory
(2013) - Life with Jester
(2013) - Vojta Lavička: Hore a dole
(2011) - Private Universe
(2009) - Katka
(2008) - René
(2007) - Paměť 20. století: Nesdělitelné
(2006) - Paměť 20. století: Události Pavla Štechy
(2006) - Paměť 20. století: Nebylo to marný
(2006) - Marcela
(2006) - Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a Vladimír
(2006) - Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a Stanislav
(2006) - Manželské etudy po dvaceti letech: Mirka a Antonín
(2006) - Manželské etudy po dvaceti letech: Ivana a Václav
(2005) - Manželské etudy po dvaceti letech (TV series)
(2004) - Paměť 20. století: Pavel Tigrid - Evropan
(2003) - Když musíš, tak musíš?
(2003) - Paměť 20. století: Nebe nad Evropou
(2003) - Paměť 20. století: Má šťastná hvězda
(2003) - Obsluhovala jsem Karla Čapka
(2001) - V pasti
(2001) - Hitler, Stalin a já
(1999) - Výzva
(1997) - Sladké století
(1993) - Tell Me Something About Yourself: Lada
(1987) - Z lásky
(1987) - Manželské etudy: Zuzana a Vladimír
(1987) - Manželské etudy: Zuzana a Stanislav
(1987) - Manželské etudy: Mirka a Antonín
(1987) - Manželské etudy: Marcela a Jiří
(1987) - Manželské etudy: Ivana a Vašek
(1987) - Manželské etudy: Ivana a Pavel
(1987) - Manželské etudy (TV series)
(1984) - Tisíc let střízlivosti
(1981) - Japonská neděle
(1977) - Linka důvěry
(1976) - Two Anniversaries of Jan Zrzavy
(1975) - Zázrak

Helena Třeštíková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Film 2016 (TV pořad)
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2016) - Ceny české filmové kritiky 2015 (TV pořad)
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Ceny Paměti národa
(2014) - Konfrontace Petra Fischera
(2014) - Kancelář Blaník
(2014) - Český lev 2013
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Ceny české filmové kritiky 2011
(2011) - Tah dámou
(2011) - Interpelace
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Private Universe
(2010) - Pozdní sběr
(2009) - Katka
(2008) - Interview B.T.
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - The 2008 European Film Awards
(2008) - Burianův den žen s Helenou Třeštíkovou
(2008) - René
(2007) - Burianův den žen
(2006) - Čétéčko
(2004) - Politikon
(2001) - Sestřičky
(2001) - Hitler, Stalin a já
(2000) - Krásný ztráty
(1998) - Na plovárně
Helena Třeštíková - Family and Partner relationships

Helena Třeštíková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
0°42’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
22

Birthday 22nd - Endurance

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and kind. That is why they need their partner's support. They are practical and thorough. They have methodological and organisational abilities. They easily make practical decisions.

Helena Třeštíková 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Helena Třeštíková - teacher, director, politician

Helena Třeštíková was born Year *1949 in Czech City
Helena Třeštíková at:
Wikipedia.orgHelena Třeštíková full biography - Wikipedia | Astro.comHelena Třeštíková astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comHelena Třeštíková astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 31st
(Today)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
Helena Třeštíková
Planet positions:
SunSun
Cancer
0°42’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
10°17’
 
VenusVenus
Cancer
18°24’
 
MarsMars
Gemini
8°49’
 
JupiterJupiter
Aquarius
0°31’
R
SaturnSaturn
Virgo
1°34’
 
UranusUranus
Cancer
0°44’
 
NeptuneNeptune
Libra
12°23’
R
PlutoPluto
Leo
14°51’
 
NodeNode (M)
Aries
22°18’
R
LilithLilith (M)
Aries
7°27’
 
ChironChiron
Sagittarius
4°13’
R
Elements:
2xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
November 1st
(Tomorrow)
Austrálie Toni Collette
(*1972) actress
Spojené státy Larry Flynt
(*1942) publisher, CEO of Larry Flynt Publications
Francie Manuel Ferrara
(*1975) actor, director
Spojené státy Chris Brennan
(*1984) astrologer, author of The Astrology Podcast, former President of AYA (the Association for Young Astrologers)
Spojené státy Anthony Kiedis
(*1962) singer
Famous people who passed away on October 31st
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) guitarist, singer, actor
Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) actor, director, scriptwriter
Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) master of escape, magician, illusionist, stunt flier
Rakousko Egon Schiele
(*1890 - 1918) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt
Indie Indira Gándhí
(*1917 - 1984) politician

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »