Hermína Vojtová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Hermína Vojtová - Birth Chart
(Hermína Vojtová-Jurná)

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Příbram
Country:
Age:
† 85 years
Occupation:
actress

Hermína Vojtová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
12 November 1890 - uknown time (?)
House system:
no system
(Hermína Vojtová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Hermína Vojtová
Date of Birth Nov 12, 1890
(actress, instagram)

Hermína Vojtová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1972) - Ďábel
(1969) - Young Bohácek's Sufferings
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Bitva na Červeném poli
(1964) - Zapomenutý čert
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Bez svatozáře
(1962) - Oranžový měsíc
(1961) - Rabbits in the Tall Grass
(1961) - Kde řeky mají slunce
(1960) - Osení
(1960) - Černá sobota
(1959) - Vstup zakázán
(1959) - Taková láska
(1959) - Pět z milionu
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Morálka paní Dulské
(1957) - Škola otců
(1957) - The Fifth Wheel to a Coach
(1957) - Bomba
(1956) - Vina Vladimíra Olmera
(1956) - Události dne
(1956) - Legenda za lyubovta
(1956) - Legenda o lásce
(1956) - Honzíkova cesta
(1955) - Aby nepřišly nazmar
(1955) - Něco se tu změnilo
(1955) - Láska ve třech podobách
(1954) - V podzemí
(1954) - Květ republiky
(1954) - Jan Hus
(1954) - Frona
(1952) - Slovo dělá ženu
(1952) - Nástup
(1952) - Mladá léta
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1951) - Mordová rokle
(1950) - Reed Bells
(1950) - Slepice a kostelník
(1949) - Thirst
(1949) - Veliká příležitost
(1948) - Matous the Cobbler
(1948) - Lost in the Suburbs
(1948) - Léto
(1948) - Daleká cesta
(1948) - The Red Lizard
(1947) - A Week in the Quiet House
(1947) - Nikola Šuhaj
(1947) - Nerozumím
(1947) - Muzikant
(1947) - Warriors of Faith
(1947) - When You Return
(1945) - Bludná pouť
(1944) - The Wedding Ring
(1944) - Kluci na řece
(1944) - Jarní píseň
(1943) - The Fourteenth at the Table
(1942) - I'll Be Right Over
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Host do domu
(1941) - Za tichých nocí
(1941) - Rukavička
(1941) - Preludium
(1941) - Pantáta Bezoušek
(1941) - Jan Cimbura
(1940) - To byl český muzikant
(1940) - Směry života
(1940) - Přítelkyně pana ministra
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Pro kamaráda
(1940) - Poslední Podskalák
(1940) - Pohádka máje
(1940) - Muzikantská Liduška
(1940) - Minulost Jany Kosinové
(1940) - Madla zpívá Evropě
(1940) - Artur and Leontýna
(1939) - Tulák Macoun
(1939) - Paní Morálka kráčí městem
(1939) - Nevinná
(1939) - Muž z neznáma
(1939) - Lízino štěstí
(1939) - Humoreska
(1939) - Dvojí život
(1939) - Bílá jachta ve Splitu
(1938) - Včera neděle byla
(1938) - Svět kde se žebrá
(1938) - Její pastorkyně
(1938) - Ideál septimy
(1938) - The Way of the Cross
(1938) - Bláhové děvče
(1938) - Bílá vrána
(1937) - Vyděrač
(1937) - Srdce na kolejích
(1937) - Poslíček lásky
(1937) - Otec Kondelík a ženich Vejvara
(1937) - Naši furianti
(1937) - Lízin let do nebe
(1937) - Kvočna
(1937) - Kariéra matky Lízalky
(1937) - Harmonika
(1936) - Děti velké lásky
(1935) - Pozdní láska
(1935) - Maryša
(1934) - Za ranních červánků
(1934) - U nás v Kocourkově
(1934) - Pokušení paní Antonie
(1933) - Řeka
(1933) - Dům na předměstí
(1932) - Zapadlí vlastenci
(1928) - Love Led Them Through Life
(1926) - Pantáta Bezoušek
(1926) - Otec Kondelík a ženich Vejvara II.
(1926) - Otec Kondelík a ženich Vejvara I.
Hermína Vojtová 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Hermína Vojtová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
20°04’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
12

Birthday 12th - Versatility

Numerology - Birthday Number
These people are creative and insightful. They are versatile and professionally capable. They are smart, popular and attractive. They excel in a number of areas. They are family-oriented.

Hermína Vojtová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Hermína Vojtová - actress

Hermína Vojtová was born on November 12, 1890 in Příbram
Hermína Vojtová at:
Wikipedia.orgHermína Vojtová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 19th
(Today)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer
Hermína Vojtová
Planet positions:
SunSun
Scorpio
20°04’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
17°20’
 
VenusVenus
Sagittarius
19°39’
 
MarsMars
Aquarius
4°22’
 
JupiterJupiter
Aquarius
5°29’
 
SaturnSaturn
Virgo
15°23’
 
UranusUranus
Libra
28°29’
 
NeptuneNeptune
Gemini
5°49’
R
PlutoPluto
Gemini
7°12’
R
NodeNode (M)
Gemini
15°49’
R
LilithLilith (M)
Leo
22°35’
 
ChironChiron
Leo
4°26’
 
Elements:
1xFireFire
1xEarthEarth
6xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 20th
(Tomorrow)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Famous people who passed away on September 19th
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) founder of banker Rothschild dynasty
Spojené státy James Garfield
(*1831 - 1881) 20th President of the United States
Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) writer, actress
Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrologer
Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) philosopher

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Libra Libra
Show calendar »