Hynek Bočan wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Hynek Bočan - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1938
Country:
Age:
82 years
Occupation:
director, actor

Hynek Bočan - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1938 (?)
House system:
no system (?)
(Hynek Bočan 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Hynek Bočan
Date of Birth - Year *1938
(director, actor, instagram)

Hynek Bočan - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Piknik
(2012) - Zdivočelá země tentokrát nevážně
(2009) - Princezna Ano
(2009) - Láska rohatá
(2006) - Poslední sezona (TV series)
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2001) - Žabák
(2001) - Uniforma
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Zdivočelá země
(1996) - Boomerang
(1995) - Když se slunci nedaří (TV series)
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1991) - Kučírek versus Kučírek
(1991) - Klauni a vlastenci
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1989) - Značka: Na dožití
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - Útěk ze seriálu
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Otevřené okno
(1987) - Nezkušený duch
(1987) - Měsíční noc
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Rytíř
(1986) - Nám se to stát nemůže
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Give the Devil His Due
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Díra ve zdi
(1982) - Vinobraní
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1981) - Pytláci
(1980) - Změna napětí
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Nenechte se rušit!
(1980) - Hrdina se nebojí
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Lustr
(1979) - Hezký štědrý večer
(1979) - Dívka světových parametrů
(1978) - Řemen
(1978) - Pošli jim to písemně
(1978) - Plotýnky na tři dny
(1976) - Parta hic
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Plavení hříbat
(1974) - The Man from London
(1972) - Česáč
(1970) - Zvláštní případ
(1969) - Záhada hlavolamu (TV series)
(1968) - Pasťák
(1968) - Honour and Glory
(1967) - The Black Dolphin's Camp
(1967) - Soukromá vichřice
(1965) - Nikdo se nebude smát
(1963) - Hlídač dynamitu
(1960) - Nenávist
(1959) - A Visit
(1958) - Vodicí pes

Hynek Bočan - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Piknik
(2001) - Žabák
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Zdivočelá země
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1989) - Útěk ze seriálu
(1986) - Smích se lepí na paty
(1984) - Give the Devil His Due
(1983) - Díra ve zdi
(1980) - Změna napětí
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Nenechte se rušit!
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Lustr
(1969) - Záhada hlavolamu (TV series)
(1968) - Pasťák
(1968) - Honour and Glory
(1967) - The Black Dolphin's Camp
(1967) - Soukromá vichřice
(1965) - Nikdo se nebude smát
(1959) - A Visit
(1958) - Vodicí pes

Hynek Bočan - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Tajemství Rudolfa Hrušínského
(2014) - TýTý 2013
(2014) - Československý filmový zázrak (TV series)
(2013) - Ceny paměti národa
(2013) - Příběhy slavných: Milovník života (TV series)
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - 25 ze šedesátých aneb Československá nová vlna
(2009) - Golden Sixties (TV series)
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Film o seriálu: Zdivočelá země III.
(2006) - Čétéčko
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2002) - Tváře českého filmu
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Příběhy slavných: Herec Karel Höger
(1999) - Věšák
(1966) - Anlass zum Sprechen - FAMU Prag, Ein
(1953) - Olověný chléb

Hynek Bočan, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
8°30’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Earth)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
29

Birthday 29th - Chaos

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and perceptive. They have a great potential for extra-sensory perception. They have the ability to find truth and wisdom. They have excellent thinking processes. Spiritual activity is very important.

Hynek Bočan 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Hynek Bočan - director, actor

Hynek Bočan was born Year *1938 in Czech City
Hynek Bočan at:
Wikipedia.orgHynek Bočan full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 28th
(Today)
Spojené státy Julia Roberts
(*1967) actress
Spojené státy Joaquin Phoenix
(*1974) actor
Francie Coluche
(*1944) actor
Spojené státy Bill Gates
(*1955) entrepreneur, co-founder of Microsoft
Itálie Eros Ramazzotti
(*1963) singer
Hynek Bočan
Planet positions:
SunSun
Taurus
8°30’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Aries
26°29’
R
VenusVenus
Taurus
29°24’
 
MarsMars
Gemini
3°56’
 
JupiterJupiter
Aquarius
28°03’
 
SaturnSaturn
Aries
11°46’
 
UranusUranus
Taurus
13°22’
 
NeptuneNeptune
Virgo
18°36’
R
PlutoPluto
Cancer
27°55’
 
NodeNode (M)
Scorpio
27°56’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
3°39’
 
ChironChiron
Gemini
27°38’
 
Elements:
4xFireFire
5xEarthEarth
2xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
October 29th
(Tomorrow)
Spojené státy Richard Dreyfuss
(*1947) actor
Spojené státy Winona Ryder
(*1971) actress
Spojené státy Ben Foster
(*1980) actor
Německo Joseph Goebbels
(*1897) Nazi war criminal, politician, Reich Minister of Propaganda of Nazi Germany
Japonsko Tsunku
(*1968) composer, songwriter, vocalist, producer of Hello Project, Morning Musume, Berryz Koubou, C-ute
Famous people who passed away on October 28th
Alžírsko Marcel Cerdan
(*1916 - 1949) boxer
Kuba Camilo Cienfuegos
(*1932 - 1959) famous Cuban revolutionary
Německo Paul Rée
(*1849 - 1901) philosopher, Friedrich Nietzsche's friend
Spojené státy Porter Wagoner
(*1927 - 2007) guitarist, singer
Francie Georges Carpentier
(*1894 - 1975) boxer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »