Igor Chaun wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Igor Chaun - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1963
Country:
Age:
57 years
Occupation:
actor, director, cameraman, scriptwriter

Igor Chaun - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1963 (?)
House system:
no system (?)
(Igor Chaun 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Igor Chaun
Date of Birth - Year *1963
(actor, director, cameraman, scriptwriter, instagram)

Igor Chaun - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Kouzelné bylinky
(2011) - Blanka Matragi 2012
(2011) - 24 hodin s... (TV series)
(2011) - Inventura Febia: Omyl doktora Horna a Tajemné kontakty
(2011) - Blanka Matragi - zrození pohádky
(2010) - Malá farma
(2009) - Mrtvý student, který se nikdy nenarodil
(2008) - Po stopách Listopadu II.
(2008) - Po stopách Listopadu I.
(2008) - Dveře k vítězství
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Gynekologie 2 (TV series)
(2006) - Česká filharmonie je také člověk
(2006) - Šťastní sebevrazi
(2006) - Malé velké gatě
(2005) - Pošta pro tebe
(2004) - Opera hokejdo
(2004) - Jamaica, Do You Remember?
(2004) - Olympijské příběhy
(2004) - Homo Pollert
(2003) - Václav Havel
(2002) - Úžasný rokenrol v Čechách aneb Jeď, Honzo, jeď!
(2001) - Červená karta
(2001) - Černí andělé (TV series)
(1999) - S Idou za zrcadlem
(1998) - Tibet, dalajlama, poselství
(1998) - Skutečný svět?
(1998) - Cesta do Indie
(1998) - Česká soda
(1997) - Eliadova knihovna
(1997) - Zblízka (TV series)
(1997) - Nesmrtelný život a smrt Mikiho Volka, rokenrolového krále
(1996) - Hledači zázračného kamene
(1995) - Klenot skutečné moudrosti
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Vánoce v psinci
(1993) - Česká soda (TV series)
(1992) - Oko - pohled na současnost
(1992) - Léčba Klausem
(1992) - Omyl doktora Horna
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Štědrý večer paní Hůlové
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Sousto
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Siláci
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Podržel souseda
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Dlaždice
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Boží mlýny
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV series)
(1990) - Otec, matka a já...
(1990) - Komunistický 1.máj 1990 v Praze Vokovicích
(1990) - Život po životě sira T.
(1990) - Stížnost ing. Petáka
(1990) - Ramóna má návštěvu
(1990) - Předávání štěrkárny v Davli původnímu majiteli
(1989) - Malé zpoždění
(1988) - Nejkrásnější portrét

Igor Chaun - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2006) - Česká filharmonie je také člověk
(2004) - Opera hokejdo
(1999) - S Idou za zrcadlem
(1998) - Tibet, dalajlama, poselství
(1998) - Cesta do Indie
(1997) - Zblízka (TV series)
(1997) - Nesmrtelný život a smrt Mikiho Volka, rokenrolového krále
(1992) - Oko - pohled na současnost
(1992) - Omyl doktora Horna
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Štědrý večer paní Hůlové
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Sousto
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Siláci
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Podržel souseda
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV series)
(1991) - Requiem pro panenku
(1990) - Otec, matka a já...
(1990) - Ramóna má návštěvu

Igor Chaun - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Kancelář Blaník
(2012) - Igor's Big Emotion
(2011) - 24 hodin s... (TV series)
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - 13. komnata Josefa Klímy
(2010) - Prachy a ideály aneb co zůstalo ze sametu
(2009) - Ideály a prachy aneb co zůstalo ze sametu
(2008) - Mr. GS
(2008) - Hvězda mého srdce
(2006) - Čétéčko
(2005) - Všechnopárty
(2004) - Jak šly dějiny
(2002) - My Computer
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Tenkrát
(1998) - Cesta do Indie
(1997) - Eliadova knihovna
(1990) - Otec, matka a já...
(1987) - Why?
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1979) - Trimata ot moreto

Igor Chaun, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
28°40’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Water)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
22

Birthday 22nd - Endurance

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and kind. That is why they need their partner's support. They are practical and thorough. They have methodological and organisational abilities. They easily make practical decisions.

Igor Chaun 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Igor Chaun - actor, director, cameraman, scriptwriter

Igor Chaun was born Year *1963 in Czech City
Igor Chaun at:
Wikipedia.orgIgor Chaun full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 26th
(Today)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Igor Chaun
Planet positions:
SunSun
Leo
28°40’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
25°54’
 
VenusVenus
Leo
26°36’
 
MarsMars
Libra
16°21’
 
JupiterJupiter
Aries
19°12’
R
SaturnSaturn
Aquarius
19°04’
R
UranusUranus
Virgo
5°12’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
13°05’
 
PlutoPluto
Virgo
11°25’
 
NodeNode (M)
Cancer
18°19’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
13°53’
 
ChironChiron
Pisces
13°12’
R
Elements:
4xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 27th
(Tomorrow)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Famous people who passed away on September 26th
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) actor, director, scriptwriter
Německo August Macke
(*1887 - 1914) German expressionist painter, member of the group Der Blaue Reiter
Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) singer
Itálie Alberto Moravia
(*1907 - 1990) writer
Spojené státy Valerie Bettis
(*1919 - 1982) dancer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »