Ilja Racek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ilja Racek - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 88 years
Death:
Occupation:
actor

Ilja Racek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
24 June 1930 - uknown time (?)
House system:
no system
(Ilja Racek 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Ilja Racek
Date of Birth - Jun 24, 1930
(actor, instagram)

Ilja Racek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Last of the Cyclists
(2013) - Sanitka 2 (TV series)
(2013) - Two Hundred Pounds of Love
(2013) - Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV series)
(2011) - Vesnice roku
(2010) - Višňový sad
(2010) - Famílie
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2005) - Malostranská hraběnka
(2005) - Náves (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2003) - PF 77
(2002) - Tváře českého filmu
(2001) - Popel a pálenka
(2001) - The Zookeeper
(2000) - Ten čas je velkej prevít
(1999) - Cenzurované sny
(1999) - Zkrocení zakletého řetězu
(1998) - Stříbrný a Ryšavec
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Úsměvy
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Tři blázni v jednom
(1996) - Strážní andělé
(1996) - Srdeční slabosti
(1995) - O Šedivákovi
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Hra se smrtí
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Návrat do cizí země
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV series)
(1994) - Hvězdopravcův dar
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Lift story
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Erasmovy velké arkány
(1992) - Arachné
(1991) - Víla z jeskyně zla
(1991) - Honorární konzul
(1991) - Hodina obrany
(1990) - Zlatý ostrov
(1990) - Svědek umírajícího času
(1989) - Svobodné divadlo
(1989) - První sekunda
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Lovec senzací
(1987) - Vltavská víla
(1987) - Polom v bezvětří (TV series)
(1987) - Motovidla
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Mandarinkový pokoj
(1986) - Cyrano z Bergeracu
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Putování za měsíční nitkou
(1985) - O Honzovi a princezně Dorince
(1984) - Zlaté kapradí
(1984) - Zjasnělá noc
(1984) - V bludisku pamäti
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1984) - Bandité
(1983) - Apolonia's Secret
(1983) - Radikální řez
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1982) - Encounter with the Shadows
(1982) - Archimédův bod
(1981) - Ferat Vampire
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Pytláci
(1981) - Netopýr
(1981) - Mermaid
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - Útěky domů
(1980) - Starožitníkův krám
(1980) - Každý má svůj stín
(1980) - Had z ráje
(1980) - Hadrián z Římsů
(1980) - Hadač od Saidovy zahrady
(1980) - Džungle před tabulí
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1974) - Princ Chocholouš
(1974) - Padla kosa na kámen
(1973) - Kronika žhavého léta
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1970) - Neboť nevědí, co činí
(1970) - Mata Hari
(1970) - Kouzelný dům
(1970) - Hrabě Drakula
(1970) - Drobínek
(1969) - První láska
(1969) - Buřič Jejího Veličenstva
(1969) - Alchymista
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Dreyfusova aféra (TV series)
(1967) - Princezna Pampeliška
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Jak se čerti rojili
(1964) - Zapomenutý čert
(1964) - Záhadný pan Hyde
(1964) - Pět hříšníků
(1964) - Marie
(1963) - Marianna Pinedová
(1963) - I chytrák se spálí
(1963) - Devilish Drive
(1962) - Tarzanova smrt
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Křižovatky
(1958) - Touha
(1956) - Opportunity
(1955) - The Lost Track
(1954) - Stříbrný vítr
(1948) - Lost in the Suburbs
Ilja Racek 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Ilja Racek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
2°13’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Horse

Horse (Metal)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
24

Birthday 24th - Kindness

Numerology - Birthday Number
These people are very friendly, helpful and caring. They are sensitive, gentle, generous and kind. They have a methodical approach and are practical. They like harmony and beauty.

Ilja Racek 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ilja Racek - actor

Ilja Racek was born on June 24, 1930 in Prague
Ilja Racek at:
Wikipedia.orgIlja Racek full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 28th
(Today)
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) actress
Francie Brigitte Bardot
(*1934) actress, singer, model
Velká Británie Peter Finch
(*1916) actor
Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) actress
Spojené státy Hilary Duff
(*1987) singer, actress, model, fashion designer
Ilja Racek
Planet positions:
SunSun
Cancer
2°13’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
11°41’
 
VenusVenus
Leo
6°18’
 
MarsMars
Taurus
15°43’
 
JupiterJupiter
Gemini
29°26’
 
SaturnSaturn
Capricorn
9°03’
R
UranusUranus
Aries
15°04’
 
NeptuneNeptune
Virgo
1°16’
 
PlutoPluto
Cancer
18°41’
 
NodeNode (M)
Aries
29°41’
R
LilithLilith (M)
Aquarius
14°32’
 
ChironChiron
Taurus
17°13’
 
Elements:
3xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 29th
(Tomorrow)
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) actress
Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) writer, director, scriptwriter
Jižní Korea Ki-duk Kim 1934
(*1934) director, professor
Švédsko Anita Ekberg
(*1931) actress
Polsko Lech Walesa
(*1943) actor
Famous people who passed away on September 28th
Francie André Breton
(*1896 - 1966) writer, poet
Francie Émile Zola
(*1840 - 1902) writer
Francie Louis Pasteur
(*1822 - 1895) French biologist, chemist, doctor
Itálie Pope John Paul I
(*1912 - 1978) 263rd Pope
Turecko Elia Kazan
(*1909 - 2003) director, actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »