Iva Janžurová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Iva Janžurová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1941
Country:
Age:
78 years
Occupation:
actress

Iva Janžurová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1941 (?)
House system:
no system (?)
(Iva Janžurová 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Iva Janžurová
Date of Birth Year *1941
(actress, instagram)

Iva Janžurová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Theory of Tiger
(2016) - Decibely lásky
(2015) - TýTý 2014
(2015) - Slavnostní zakončení MFF Karlovy Vary 2015
(2015) - Zlatý ruce
(2014) - Tajemství Vladimíra Menšíka
(2014) - Tajemství Petra Čepka
(2014) - Tajemství Jiřího Hrzána
(2014) - The Magic Voice of a Rebel
(2014) - Československý filmový zázrak (TV series)
(2014) - Lousy Bastards
(2014) - Piknik
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Regarding Fame I Can´t Complain
(2013) - Nevinné lži (TV series)
(2013) - Doktoři z Počátků (TV series)
(2012) - Světlo pro Světlušku 2012
(2012) - Česká hlava 2012
(2012) - Tajemství Josefa Dvořáka
(2012) - Život je ples (TV series)
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Bohdalka je NAŠE
(2011) - Vetřelci a lovci: Užij si se psem
(2011) - O mé rodině a jiných mrtvolách (TV series)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2010) - Což takhle dát si Janžurku!
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Božský Bosňák
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2009) - Golden Sixties (TV series)
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Hrubeš a Mareš Reloaded
(2009) - Dům U Zlatého úsvitu
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Martin Frič, klasik českého filmu
(2008) - Film o filmu: Petrolejové lampy
(2008) - Vy nám taky, šéfe!
(2008) - Setkání v Praze, s vraždou
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Polčas rozpadu
(2007) - Catch the Doctor!
(2006) - Žito
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Čétéčko
(2005) - Za oponou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Řekněte mi, kdo to je
(2004) - Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(2003) - Odkud já vás znám
(2003) - Po čtyřiceti letech
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - Maryška
(2003) - Čert ví proč
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Spravedlnosti času...
(2002) - Příběhy slavných: Bylo to sluníčko
(2002) - Film o filmu: Výlet
(2002) - Výlet
(2002) - Na psí knížku
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2000) - Tuhle rundu platím já
(2000) - Kočky
(2000) - Andělé tě hlídají
(1999) - Věšák
(1999) - Sponzor
(1999) - Oběti: Přepadení
(1999) - Kašpárkovy rolničky
(1999) - Ene bene
(1999) - Co chytneš v žitě
(1998) - Sama doma
(1998) - Na plovárně
(1997) - Úsměvy
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Jak si pan Pinajs kupoval od kocoura sádlo
(1995) - GENUS
(1995) - Omyl děda Vševěda
(1994) - Hypnotizérova nevěsta
(1994) - Žiletky
(1994) - Róza, strážné strašidlo
(1994) - Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka (TV series)
(1993) - Strašidla a spol. (TV series)
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - O princi, který měl o kolečko víc
(1992) - Nikdy nekončí
(1991) - Talisman
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1989) - Šampáňo
(1989) - Deník ničemy
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Dárky
(1988) - Románek se vším možným
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Svobodárna
(1987) - O princezně na klíček
(1987) - O Háderunovi a víle Elóře
(1987) - Mistr Pleticha a pastýř Jehňátko
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Spolužáci
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - O princezně, která ráčkovala
(1986) - Mladé víno
(1986) - Mandarinkový pokoj
(1986) - Jsi falešný hráč
(1986) - Jak se mele babí hněv
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1985) - Humoriády Felixe Holzmanna
(1985) - O Matyldě s náhradní hlavou
(1985) - Náušnice
(1985) - Medvěd
(1985) - Když vy jste taková jiná
(1985) - Jestli jednou odejdu
(1984) - ABECEDA
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - Nejdelší návrat
(1984) - Bohyně krásy
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Sešlost
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1982) - Velké tajemství
(1982) - To se ti povedlo, Julie
(1982) - Od sedmi do čtyř
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zkouška
(1981) - Začalo to karafiátem
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Přišel na večeři
(1981) - Jdi za štěstím
(1981) - Jak se peče štěstí
(1981) - Cesta do Rokycan
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Veronika, prostě Nika
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1980) - Strach má velké oči
(1980) - Rytmus 1934
(1980) - Každý má svůj stín
(1980) - Ja milujem, ty miluješ
(1980) - Holubník
(1980) - Eva Eva
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1980) - A máte nás, holky, v hrsti
(1979) - Zlaté rybičky
(1979) - Pyžamo
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Láďo, ty jsi princezna!
(1979) - Kozel v kufru
(1979) - Jedničky má papoušek
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1979) - Jablko
(1979) - Dívka světových parametrů
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Vdovcovy intimní večery
(1978) - O vysoké věži
(1978) - Lázně
(1978) - Kačenka a Zlatovlásek
(1978) - Hejkal
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Elahw the Whale
(1977) - Třešňová babička (TV series)
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - (About) Mice In Tinfoil
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Když kluci drží basu
(1977) - 'Okay, Boss...!'
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1977) - Ikarův pád
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1977) - Americké humoresky (TV series)
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Štipku soli
(1976) - Svůdnice na šest
Iva Janžurová - Family and Partner relationships
Family:
(*1974) Theodora Remundová - daughter
(*1972) Sabina Remundová - daughter
Other partner relationships:
(*1927) Stanislav Remunda - partner

Iva Janžurová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
28°06’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Snake

Snake (Metal)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Iva Janžurová 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Iva Janžurová - actress

Iva Janžurová was born Year *1941 in Czech City
Iva Janžurová at:
Wikipedia.orgIva Janžurová full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 21st
(Today)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Iva Janžurová
Planet positions:
SunSun
Taurus
28°06’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
13°05’
 
VenusVenus
Gemini
6°04’
 
MarsMars
Pisces
2°12’
 
JupiterJupiter
Taurus
28°20’
 
SaturnSaturn
Taurus
19°21’
 
UranusUranus
Taurus
26°18’
 
NeptuneNeptune
Virgo
24°59’
R
PlutoPluto
Leo
2°17’
 
NodeNode (M)
Virgo
28°50’
R
LilithLilith (M)
Taurus
7°58’
 
ChironChiron
Cancer
27°23’
 
Elements:
1xFireFire
7xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
October 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Famous people who passed away on October 21st
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) actor, director
Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) novelist, poet, painter, pioneer of the Beat Generation
Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) soccer player
Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astrologer
Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) serial killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »