Ivan Mistrík wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ivan Mistrík - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Bratislava
Country:
Age:
† 46 years
Death:
Occupation:
actor

Ivan Mistrík - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
15 October 1935 - uknown time (?)
House system:
no system
(Ivan Mistrík 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Ivan Mistrík
Date of Birth - Oct 15, 1935
(actor, instagram)

Ivan Mistrík - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Herec: Ivan Mistrík
(1991) - Pamätáte sa na nich? - Ivan Mistrík
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1982) - Tušenie
(1982) - Pražská terčovnica
(1981) - Zaujímaví muži
(1981) - Pohľad do zrkadla
(1981) - Obyčajné rozmery
(1981) - Môj otec
(1981) - Mesiac na dedine
(1981) - Hra bez lásky
(1981) - Dvanásť nahnevaných mužov
(1981) - Dozrievanie
(1981) - Čudné dievča
(1981) - Crainquebille
(1980) - Stromy zomierajú postojačky
(1980) - Príčina katastrofy náhodná
(1980) - Pozor na anjelov
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - List žene
(1980) - Chlapec z majera
(1979) - Višňový sad
(1979) - Moment kritického zaťaženia
(1979) - Majka tárajka
(1979) - Jennie Gerhardtová
(1979) - Indiáni z Větrova
(1979) - Barbora Rösselová
(1979) - A pobežím až na kraj sveta
(1978) - Viťúzi
(1978) - Stôl pre štrnástich
(1978) - Srdce
(1978) - Spolužiak
(1978) - Sneh pod nohami
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Päť dní do rozsudku
(1978) - Izrafel
(1978) - Deti z tehlového dvora
(1978) - A ako Alžbeta
(1977) - Soldaty Svobody
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV series)
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Smrť malomeštiaka
(1977) - Poviem vám, ako zahynul
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Konečná stanica
(1977) - Humánna povinnosť
(1977) - Dravý prúd
(1977) - Amok
(1976) - Komunisté (TV series)
(1976) - Soldaty svobody (TV series)
(1976) - Stroskotanie Danubia
(1976) - Sen o Krištofovi Kolumbovi
(1976) - Poslední
(1976) - Mário a kúzelník
(1976) - Dvakrát do tej istej rieky
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Andersonvillský proces
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Život na úteku
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV series)
(1975) - Svetlo severu
(1975) - Pomsta
(1975) - Pani Heléne
(1975) - Leto v Nohante
(1975) - Ešte sa nevraciam
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Tajný agent
(1974) - Škriatok
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1974) - Buddenbrookovci
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Povstalo s národom
(1972) - Don Juan
(1972) - Človek na moste
(1971) - Zojka a Valerija
(1971) - Raz bol valach kráľom
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)
(1971) - Orlie pierko
(1971) - Hľadači svetla
(1971) - Dvaja
(1970) - 87. revír
(1970) - The Copper Tower
(1969) - Dobrý deň Sorrento
(1969) - Portrét Doriana Graya
(1969) - Bašta
(1968) - Špinavé ruky
(1968) - L'Homme qui ment
(1968) - The Marathon
(1968) - Knieža liptovské
(1968) - Dobrodružstvo pri obžinkoch
(1968) - Balada o siedmich obesených
(1967) - Zmluva s diablom
(1967) - Vreckári
(1967) - Starvelská tragédia
(1967) - Sľub
(1967) - Sedem svedkov
(1967) - Izrafel
(1967) - Francois Villon
(1966) - Slovenské ľudové divadlo
(1966) - Vianočné oblátky
(1966) - Škandál v Melodias banke
(1966) - Ľahostajní
(1965) - Smrť prichádza v daždi
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1965) - Das Haus in der Karpfengasse
(1965) - Caligula
(1964) - Šesť postáv hľadá autora
(1964) - Sám vojak v poli
(1964) - Balada o Vojtovej Maríne
(1964) - Archimedov zákon
(1963) - Tvár v okne
(1962) - Midnight Mass
(1962) - Pirosbetűs hétköznapok
(1962) - Bílá oblaka
(1961) - Jarní povětří
(1960) - Higher Principle
(1960) - Smrť sa volá Engelchen
(1959) - Vstup zakázán
(1959) - Romeo, Juliet and Darkness
(1959) - Kapitán Dabač
(1958) - Šťastie príde v nedeľu
(1957) - Forty-Four Mutineers
(1956) - Nie je Adam ako Adam
(1956) - Čert nespí
(1952) - Mladé srdcia
(1950) - Kozie mlieko
Ivan Mistrík 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Ivan Mistrík, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
21°11’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Pig

Pig (Wood)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

Ivan Mistrík 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ivan Mistrík - actor

Ivan Mistrík was born on October 15, 1935 in Bratislava
Ivan Mistrík at:
Wikipedia.orgIvan Mistrík full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 25th
(Today)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Ivan Mistrík
Planet positions:
SunSun
Libra
21°11’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Libra
27°12’
R
VenusVenus
Virgo
10°58’
 
MarsMars
Sagittarius
20°16’
 
JupiterJupiter
Scorpio
24°47’
 
SaturnSaturn
Pisces
3°58’
R
UranusUranus
Taurus
4°00’
R
NeptuneNeptune
Virgo
15°38’
 
PlutoPluto
Cancer
27°22’
 
NodeNode (M)
Capricorn
17°01’
R
LilithLilith (M)
Virgo
20°24’
 
ChironChiron
Gemini
16°03’
R
Elements:
1xFireFire
4xEarthEarth
5xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 26th
(Tomorrow)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Famous people who passed away on September 25th
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) actor
Belgie King Leopold III
(*1901 - 1983) King of the Belgians
Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatrist, writer
Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) writer
Rakousko Johann Strauss
(*1804 - 1849) composer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »