Ivan Mládek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ivan Mládek - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1942
Country:
Age:
78 years
Occupation:
composer, singer

Ivan Mládek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1942 (?)
House system:
no system (?)
(Ivan Mládek 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Ivan Mládek
Date of Birth - Year *1942
(composer, singer, instagram)

Ivan Mládek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Tajemství Luďka Soboty
(2015) - Tajemství Dalibora Jandy
(2012) - Legendy: Ivan Mládek: Šel tudy, měl banjo
(2012) - Tajemství Josefa Dvořáka
(2012) - Síň slávy televizní zábavy
(2011) - Splněné sny
(2011) - 13. komnata Olgy Matuškové
(2011) - Noha 22 (TV series)
(2011) - Ivan Mládek: Jožin z bažin a další největší hity
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - TýTý 2009
(2010) - Tentokrát se budu smát já
(2010) - Mazec
(2010) - Slyšet znít dřevo
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Politická střelnice
(2009) - Karneval na Barrandově
(2008) - Zlaté televizní úsměvy aneb To nejlepší z televizní zábavy
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Děti kreslí písničky
(2008) - Cyranův ostrov (TV series)
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Evergreen show
(2006) - Dixie jako Brno
(2006) - Předčasná úmrtí: Já si ten život sním syrovej
(2005) - Silvestr 2005
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Řekněte mi, kdo to je
(2004) - Ranč
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Báječný ženský
(2004) - New Czech Woodstock
(2003) - Volenka
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Drišľakoviny
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Panoptikum Ivana Mládka
(2002) - Country mlyn
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Country estráda
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2000) - Velký rodinný souboj
(2000) - Souhvězdí Novy
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Lucie na bílo
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1997) - Bolkoviny
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Humor barevně a černobíle
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Proměny Jiřího Wimmera
(1994) - Čundrcountryshow
(1994) - Caruso Show
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1993) - Takhle jsme to nemysleli
(1993) - Deset malých běloušků
(1992) - Šance
(1992) - Moje omyly
(1992) - Legendy taneční hudby
(1992) - Kufr
(1990) - Šaráda
(1990) - Sportovní hry na Kozím Hrádku
(1989) - Karel Gott v Lucerně
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Kouzelník ještě nepřišel
(1988) - Dárky
(1987) - Zajíc v pytli
(1987) - Klip klap
(1987) - Jedeme dál
(1985) - Námořnický karneval
(1985) - Galasuperšou
(1984) - ABECEDA
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1981) - Divadélko pod věží
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Trhák
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1979) - Ring volný
(1978) - Přineste si židli
(1978) - Sláva, nazdar výletu!
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Když je v Praze abnormální hic
(1976) - Inventura Písniček pod rentgenem
(1976) - Případ zamilovaného synovce
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1973) - Kronika žhavého léta
(1971) - Vtipnejší vyhráva

Ivan Mládek - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2006) - Evergreen show
(1994) - Čundrcountryshow
(1993) - Deset malých běloušků
(1976) - Když je v Praze abnormální hic

Ivan Mládek - Filmography - Composer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1994) - Čundrcountryshow
(1978) - Šaty po tetě

Ivan Mládek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
18°05’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Snake

Snake (Metal)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Ivan Mládek 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ivan Mládek - composer, singer

Ivan Mládek was born Year *1942 in Czech City
Ivan Mládek at:
Wikipedia.orgIvan Mládek full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 25th
(Today)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Ivan Mládek
Planet positions:
SunSun
Aquarius
18°05’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
23°22’
R
VenusVenus
Aquarius
10°22’
R
MarsMars
Taurus
14°01’
 
JupiterJupiter
Gemini
11°23’
 
SaturnSaturn
Taurus
21°51’
 
UranusUranus
Taurus
26°21’
 
NeptuneNeptune
Virgo
29°30’
R
PlutoPluto
Leo
4°20’
R
NodeNode (M)
Virgo
14°51’
R
LilithLilith (M)
Gemini
7°28’
 
ChironChiron
Leo
10°57’
R
Elements:
1xFireFire
5xEarthEarth
5xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 26th
(Tomorrow)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Famous people who passed away on September 25th
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) actor
Belgie King Leopold III
(*1901 - 1983) King of the Belgians
Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatrist, writer
Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) writer
Rakousko Johann Strauss
(*1804 - 1849) composer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »