Ivan Rajniak wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ivan Rajniak - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Hybe
Country:
Age:
† 67 years
Occupation:
actor

Ivan Rajniak - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
10 July 1931 - uknown time (?)
House system:
no system
(Ivan Rajniak 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Ivan Rajniak
Date of Birth - Jul 10, 1931
(actor, instagram)

Ivan Rajniak - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1997) - Študent
(1997) - Čertové volky
(1991) - Zuzanka Hraškovie
(1991) - Meteor
(1991) - Dúhová cesta
(1990) - Spomienka na Annu
(1989) - Zázrak svätého Vitalija
(1989) - Ráno ako pes
(1988) - Holič Britva a duch Vydriduch
(1987) - Posledná hodina
(1987) - Pokus o lietanie
(1987) - Hrdina západu
(1986) - Rozlúčka s Máriou
(1986) - O všetečnom zvedavcovi
(1986) - Okná dokorán (TV series)
(1986) - Moliére
(1986) - Keby to naši vedeli
(1986) - Hriech
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV series)
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Reťazenie
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - Návrat Jána Petru
(1984) - Drahý strýčko
(1984) - Dedova truhlica
(1983) - Zbohom, sladké driemoty
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Husiarka a kráľ
(1982) - Trieda plná pýchy
(1982) - Predohra v moll
(1982) - Predčasné leto
(1982) - Keď radí strach
(1982) - George Dandin
(1981) - Zaujímaví muži
(1981) - Ostrov
(1981) - Maškaráda
(1981) - Fatamorgána
(1981) - Dozrievanie
(1980) - Zimozel
(1980) - Zbraně noci - síla dne
(1980) - Svadba bez nevesty (TV series)
(1980) - Nebezpečné známosti
(1980) - Na baňu klopajú (TV series)
(1980) - Hodiny
(1980) - Falošný peniaz
(1980) - Bakalári (TV series)
(1980) - Aký požičaj, taký vráť
(1979) - Zlodej známok
(1979) - Uzlíky nádeje
(1979) - Svadba Arneho Jurgu
(1979) - Sonatína pre páva
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Jennie Gerhardtová
(1979) - Barbora Rösselová
(1978) - Zbojnícky tanec
(1978) - Vysoká cena
(1978) - Vraj cholera
(1978) - Stôl pre štrnástich
(1978) - Sneh pod nohami
(1978) - Pustý dvor
(1978) - Nie
(1978) - Nech žije deduško (TV series)
(1978) - Na pokraji rozumu
(1978) - Muž z Manassasu
(1978) - Horúci dych
(1978) - Einsteinov úsmev
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1978) - Buky podpolianske
(1977) - Zlatý dážď
(1977) - Vojna a mier
(1977) - Soldaty Svobody
(1977) - Skrat
(1977) - Poslední parlamentári
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV series)
(1976) - Komunisté (TV series)
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Serenáda pre Martinu
(1976) - Rozdelení
(1976) - Prvá nadovšetky
(1976) - Prázdniny u starej mamy
(1976) - Obhajoba sa nekoná
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Red Wine
(1976) - Andersonvillský proces
(1975) - Vzbura v ulici Sycamore
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV series)
(1975) - Šepkajúci fantóm
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1975) - Kamarátka pre nás dvoch
(1975) - Blízki cudzí ľudia
(1974) - Kde vtáci nelietajú
(1974) - Veža nádeje
(1974) - Valentín a Valentína
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Trasovisko
(1974) - Šuster, drž sa kopyta!
(1974) - Piková dáma
(1974) - Kronika
(1974) - Jaríkovský kostol
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1974) - Buddenbrookovci
(1973) - Srdce na lane
(1973) - Slávna chvíla tichého života
(1973) - Putovanie do San Jaga
(1973) - Kamaráti
(1972) - Žiarlivosť
(1972) - Zajtra bude neskoro
(1972) - Tkáčka Maruška
(1972) - Rozkošný paroháč
(1972) - Prečo Adam Chvojka vicerichtár spáva doma?
(1972) - Ďaleko je do neba
(1972) - Red Wine
(1971) - V tieni vlkov (TV series)
(1971) - Orlie pierko
(1971) - Klinko a Kompit kráľ
(1971) - Hľadači svetla
(1971) - Hájnikova žena
(1970) - Strieborný Neptún
(1970) - Rysavá jalovica
(1970) - Ring voľný
(1970) - Medený gombík
(1970) - The Copper Tower
(1970) - Kráľ sa zabáva
(1970) - Ako dvaja našli šťastie
(1969) - Žena z antisveta
(1969) - Od štvrtka do zmŕtvychvstania
(1969) - Generácia
(1968) - Tri dcéry
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Matka
(1968) - Málka
(1968) - Lúčka, na ktorej spáva vietor
(1967) - Rok na dedine
(1967) - Vreckári
(1967) - Svätý experiment
(1967) - Sedem svedkov
(1967) - Pasca
(1966) - Tri gaštanové kone
(1966) - Tango pre medveďa
(1965) - Zvony pre bosých
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1963) - Výhybka
(1961) - Pokorené rieky
(1961) - Most na tú stranu
(1960) - Vasil Ťorkin
Ivan Rajniak 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Ivan Rajniak, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
17°15’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Goat

Goat (Metal)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
10

Birthday 10th - Strength

Numerology - Birthday Number
These people are emotionally very strong. They are independent, self-sufficient and proud. They are hardworking, honest and confident. They safeguard their privacy. They only achieve success if they work hard. They have leadership tendency.

Ivan Rajniak 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ivan Rajniak - actor

Ivan Rajniak was born on July 10, 1931 in Hybe
Ivan Rajniak at:
Wikipedia.orgIvan Rajniak full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Ivan Rajniak
Planet positions:
SunSun
Cancer
17°15’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
29°21’
 
VenusVenus
Cancer
1°02’
 
MarsMars
Virgo
16°42’
 
JupiterJupiter
Cancer
28°29’
 
SaturnSaturn
Capricorn
20°10’
R
UranusUranus
Aries
19°16’
 
NeptuneNeptune
Virgo
3°49’
 
PlutoPluto
Cancer
20°20’
 
NodeNode (M)
Aries
9°31’
R
LilithLilith (M)
Pisces
26°58’
 
ChironChiron
Taurus
22°25’
 
Elements:
2xFireFire
5xEarthEarth
0xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
September 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Famous people who passed away on September 24th
Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchemist, astrologer, physician, theologian
Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) writer
Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politician
Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) murderess
Francie Eric Borel
(*1978 - 1995) mass killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »