Ivan Trojan wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ivan Trojan - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1964
Country:
Age:
56 years
Occupation:
actor

Ivan Trojan - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1964 (?)
House system:
no system (?)
(Ivan Trojan 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Ivan Trojan
Date of Birth - Year *1964
(actor, instagram)

Ivan Trojan - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Krev démona (TV series)
(2016) - Dlouhý, Široký a Bystrozraký
(2016) - Anděl Páně 2
(2016) - Akvabely
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - Herec: Ivan Mistrík
(2015) - The Zodiac Murders (TV series)
(2015) - Svatojánský věneček
(2014) - Festivalové minúty ARTFILM
(2014) - Ceny české filmové kritiky 2013
(2014) - Wisdom Teeth
(2014) - Nowhere in Moravia
(2014) - Čtvrtá hvězda (TV series)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Světlo pro Světlušku 2013
(2013) - Nominační večer Českého lva 2013
(2013) - Kritické vlny lásky
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Ceny české filmové kritiky 2012
(2013) - Bullet for Heydrich
(2013) - Burning Bush
(2013) - Lucky Four Serving the King
(2013) - České století (TV series)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Neobyčejné životy: Ivan Trojan
(2012) - Film o filmu Vrásky z lásky
(2012) - Lost Gate
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - In The Shadow
(2012) - Lucky Loser
(2011) - Český lev 2010
(2011) - 13. komnata Kláry Pollertové-Trojanové
(2011) - Viditeľný svet
(2011) - Černá díra
(2011) - Alois Nebel
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Jindřich Štyrský - Mým očím nutno stále házeti potravu
(2010) - Teremin
(2010) - Okresní přebor (TV series)
(2010) - Jseš mrtvej, tak nebreč
(2009) - Český lev 2008
(2009) - Film o filmu Ďáblova lest
(2009) - Příběhy obyčejného šílenství
(2009) - In the Attic or Who Has a Birthday Today?
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - TýTý 2007
(2008) - Český lev 2007
(2008) - A Tear Is Needed
(2008) - Šejdrem
(2008) - The Karamazov Brothers
(2008) - Dívka a kouzelník
(2008) - BrainStorm
(2007) - Film o filmu: Václav
(2007) - Václav
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Opravdová láska
(2007) - Operace Silver A
(2007) - Medvídek
(2006) - Čétéčko
(2006) - Český lev 2005
(2006) - Krásný čas
(2005) - Film o filmu: Příběhy obyčejného šílenství
(2005) - Wrong Side Up
(2005) - Anděl Páně
(2003) - Film o filmu: Jedna ruka netleská
(2003) - Želary
(2003) - Můj otec a ostatní muži
(2003) - Smart Philip
(2003) - Jedna ruka netleská
(2002) - Jak voní Smradi
(2002) - The Brats
(2002) - Oblomov
(2002) - Musím tě svést
(2000) - Pohádka o Bohemce
(2000) - Trapný večer
(2000) - Loners
(1998) - Sama doma
(1998) - Na plovárně
(1998) - Jak se točil seriál Četnické humoresky
(1998) - Tanec kolem zlatého vejce
(1998) - Revizor
(1997) - Úsměvy
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Poprask na laguně
(1995) - Tvůj svět
(1995) - Růženo!
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - Kryštof a Kristina
(1992) - The Torch (TV series)
(1992) - O dvou sestrách a Noční květině
(1992) - Klíček ke štěstí
(1992) - Gazdina roba
(1992) - A jsou li tu andělé?
(1991) - Ten lokaj
(1991) - Král a zloděj
(1990) - Největší z Pierotů (TV series)
(1989) - Vítězná prohra
(1989) - Rakovina vůle
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Svědek času
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1988) - Merlin aneb Pustá zem
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1986) - O štěstí a kráse
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1986) - Ahoj sídliště
(1985) - Perly a růže
(1970) - Čert a Káča
Ivan Trojan - Family and Partner relationships

Ivan Trojan, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
8°42’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Wood)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Dragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
30

Birthday 30th - Vigour

Numerology - Birthday Number
These people have great creative imagination and a brilliant mind. They first think about the problem and then makes a decision. They have radical views on life. They are inventive. They are charming.

Ivan Trojan 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ivan Trojan - actor

Ivan Trojan was born Year *1964 in Czech City
Ivan Trojan at:
Wikipedia.orgIvan Trojan full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 25th
(Today)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Ivan Trojan
Planet positions:
SunSun
Cancer
8°42’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
12°34’
 
VenusVenus
Gemini
22°44’
R
MarsMars
Gemini
9°12’
 
JupiterJupiter
Taurus
17°52’
 
SaturnSaturn
Pisces
4°50’
R
UranusUranus
Virgo
6°54’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
15°14’
R
PlutoPluto
Virgo
11°57’
 
NodeNode (M)
Cancer
1°44’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
18°43’
 
ChironChiron
Pisces
18°45’
R
Elements:
0xFireFire
3xEarthEarth
2xAirAir
8xWaterWater
Famous people born on
September 26th
(Tomorrow)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Famous people who passed away on September 25th
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) actor
Belgie King Leopold III
(*1901 - 1983) King of the Belgians
Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatrist, writer
Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) writer
Rakousko Johann Strauss
(*1804 - 1849) composer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »